Modernizace Nemocnice Třinec, p.o. - 1. Etapa - Dodávka koagulometru a biochemických analyzátorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a kompletní uvedení do provozu nových (rok výroby 2020,2021), nepoužitých přístrojů: Automatický koagulometr (1 ks), Automatický biochemický analyzátor 02 ELFO (1 ks), Automatický biochemický analyzátor 03 HbA1c (1 ks)
Zařízení na centrální míchání a distribuci HD koncentrátů s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového systému na centrální míchání a distribuci hemodialyzačních koncentrátů s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb včetně náhradních dílů, tzv. „full servis“ po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné a opakované dodávky suchých koncentrátů pro ...
Katetrizační náhrada mitrální chlopně - TVMI
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 35 ks spotřebního materiálu pro katetrizační náhradu mitrální chlopně TVMI, pro odborné pracoviště FN Ostrava Kardiochirurgické centrum operační sály, a to dle technické specifikace uvedené v příloze č. 1 ZD.
FN Ostrava - Specializovaný endosonografický systém pro gastro aplikace s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 nového specializovaného endosonografického systému pro gastro aplikace s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Předmět plnění je určen pro Interní a kardiologickou klinika, Oddělení gastroenterologie, hepatologie a pankreatologie ...
Dodávky jednorázových aferetických souprav
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových aferetických souprav plně kompatibilních k přístroji Spectra Optia Apheresis Systém, užívanému ve Fakultní nemocnici Ostrava, pro odborné pracoviště FNO Klinika hematoonkologická-separační centrum.
Dodávka a instalace laseru na oddělení urologie včetně pozáručního servisu a spotřebního materiálu
DODÁVKA A INSTALACE LASERU NA ODDĚLENÍ UROLOGIE VČETNĚ POZÁRUČNÍHO SERVISU A SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU PO DOBU 4 LET.
Uzavřený systém odsávání 2-cestný
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu určeného pro odstraňování sekretů z tracheobronchiálního stromu u uměle ventilovaných pacientů. Bližší informace viz. zadávací dokumentace a její přílohy.
Dodávky ablačních katétrů včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiálu potřebného k léčbě pacientů s onemocněním srdce na Oddělení Kardiologie a to po dobu 3 let od účinnosti Kupní smlouvy.
FN Ostrava - Anesteziologický přístroj pro NMR a monitorovací systém do MR
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového 1 systému anesteziologického přístroje pro NMR a monitorovacího systému do MR, s příslušenstvím. Předmětem plnění VZ je dále též poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT.
Spotřební materiál pro intravezikální termochemoterapii včetně přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového 1 systému intravezikální termochemoterapie s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu
UZV systémy pro kardiologii a intenzivní medicínu
Předmětem plnění veřejné zakázky pro všechny části VZ je dodávka nových souborů zdravotnické technologie, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT.
Dodávka nemocničních lůžek pro SZZ Krnov
Lůžko ošetřovatelské standardní - 37 ks Lůžko pečovatelské s laterálním náklonem - 8 ks Matrace pasivní - 45 ks
Monoklonální protilátky upravující hladinu lipidů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků dle specifikace uvedené v Příloze č. 1 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části ve smyslu ustanovení § 35 ZZVZ.
Dodávka polohovatelných nemocničních lůžek s matracemi vč. příslušenství
a) Předmětem plnění 1. části VZ je dodávka až 125 kusů polohovatelných nemocničních lůžek s kovovými postranicemi a s matracemi vč. příslušenství. Součástí předmětu plnění bude mimo jiné také doprava, montáž a uvedení do provozuschopného stavu, zaškolení obsluhy, likvidace odpadů vzniklého při montáži a předání dokladů, které se k předmětnému ...
Jednorázové soupravy pro odběr plné krve s uchováváním a rozplněním transfuzních přípravků
Předmětem plnění jsou dodávky jednorázových krevních odběrových souprav pro odběr plné krve s deleukotizačním filtrem, s uchováváním a rozplněním transfuzních přípravků-spotřebního zdravotnického materiálu (dále jen „SZM“) a bezplatná výpůjčka zdravotnické techniky-2 kusů automatických krevních lisů (dále jen „ZT“), a to za účelem zajištění odběrů ...
FN Ostrava - Robotický operační systém s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového robotického operačního systému s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb vč. ND, tzv. „full servis“ po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Dodávka a instalace přístrojového vybavení na vyšetřovnu PH metrie včetně pozáručního servisu
Předmětem VZ je dodávka a instalace přístrojového vybavení na vyšetřovnu PH metrie včetně pozáručního servisu a spotřebního materiálu po dobu 4 let.
Dodávky náplastí a krytí
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky náplastí a krytí ran a to po dobu 3 let od uzavření Kupní smlouvy.
Služby pro zajištění monitoringu ovzduší a jeho interpretace NF AIR
Poskytnutí služeb pro plnění předmětu projektu, vytvoření akčních plánů na základě monitoringu kvality ovzduší ve vybraných oblastech. Plnění se skládá ze zajištění měřící techniky, hardware a software a odborné obsluhy na monitoring kvality ovzduší
Služby pro zajištění monitoringu ovzduší a jeho interpretace NF TENT
Poskytnutí služeb pro plnění předmětu projektu, vytvoření akčních plánů na základě monitoringu kvality ovzduší ve vybraných oblastech. Plnění se skládá ze zajištění měřící techniky, hardware a software a odborné obsluhy na monitoring kvality ovzduší
Dodávka a instalace 1 ks pupilometru vč. pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 1 ks pupilometru pro odd. ARO, průběžných dodávek spotřebního materiálu a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízený přístroj musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci. Podrobněji viz ZD.
Dodávka senzorických vložek do bot pro LF OU 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka senzorických ortopedických vložek do bot pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity specifikovaných v Příloze č. 1 zadávací dokumentace v rámci projektu Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost s názvem: • Monitorace pohybového aparátu s využitím telemedicínských aplikací v úrazové ...
Modernizace pracovišť v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj - Operativa I
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021), nepoužitých přístrojů: Operační stůl ortopedický (1ks), Artroskopická věž (1ks), Vrtačka ortopedie (5ks), Odsávačka elektrická (2ks), Odsávačka vakuová (2ks), Lehátko transportní (3ks), Centrála + monitory + 1 transportní monitor (1+5+1 ks)
Monoklonální protilátky pro léčbu migrény
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků dle specifikace uvedené v Příloze č. 1 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části ve smyslu ustanovení § 35 ZZVZ.
Dodávka a instalace řešení PACS včetně servisní podpory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace řešení PACS (tzv. Picture Archiving and Communication System) včetně servisní podpory. Předmět plnění je určen pro Radiodiagnostický ústav FN Ostrava. Blíže viz zadávací dokumentace a její přílohy.