Dodávky implantabilních kardioverterů - defibrilátorů včetně příslušenství pro KNL, a.s.
Předmětem VZ v jejích jednotlivých částech jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, včetně požadovaného příslušenství pro Krajskou nemocnici Liberec, a.s., pracoviště ...
Simulátor sanitního vozu s vybavením
Dodání 1ks simulátoru sanitního vozu s vybavením viz specifikace uvedená v zadávací dokumentaci.
Zvýšení kvality návazné péče v KNL, a.s. – I - opakování částí 5 a 11
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení pro oblast návazné péče v Krajské nemocnici Liberec, a.s., konkrétně se jedná o dodávku přístroje na kontinuální oxygenaci a eliminaci CO2 a přístroje na chlazení a ohřev pacienta. Předmět zakázky zahrnuje jak dodávku zboží s požadovanými technickými parametry do místa určení, ...
Zvýšení kvality návazné péče v KNL, a.s. – II - opakování částí 7 a 10
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení pro oblast návazné péče v Krajské nemocnici Liberec, a.s., konkrétně se jedná o dodávku bronchoskopu a hmotnostního spektrofotometru. Předmět zakázky zahrnuje jak dodávku zboží s požadovanými technickými parametry do místa určení, tak jeho montáž, instalaci, nastavení dle požadavků ...
Dodávky PTCA predilatačních balonků semikompliantních pro KNL, a.s.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu (dále jen „SZM“) ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZP") po Krajskou nemocnici Liberec, a.s., pracoviště intervenční kardiologie po dobu ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Lidský fibrinogen
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Lidský fibrinogen o síle 20 MG/ML (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Romiplostim
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Romiplostim o síle 250 MCG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD – Cenová nabídka. Průběžné ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ruxolitinib - fosfát
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ruxolitinib-fosfát o síle 5 MG, 15 MG a 20 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD – Cenová ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Axitinib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Axitinib 5 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Aflibercept
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Aflibercept 25 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Denosumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Denosumab 120 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Simulátory s příslušenstvím pro FZS
Dodávka 4 ks speciálních simulátorů s příslušenstvím pro Fakultu zdravotnických studií Technické univerzity v Liberci dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávky speciálního zdravotnického materiálu pro intervenční kardiologii KNL, a.s.
Předmětem veřejné zakázky v jejích jednotlivých částech jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu (dále jen „SZM“) ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZP") po Krajskou nemocnici Liberec, a.s., pracoviště ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ranibizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ranibizumab 10 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Lipegfilgrastim
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Lipegfilgrastim 6 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Pegfilgrastim
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Pegfilgrastim 6 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Sorafenib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Sorafenib 200 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena v ZD a v příloze č. 2 ZD – Cenová nabídka.
Poptávám rehabilitační péči o pacienta po mozkové mrtvici
Poptávám rehabilitační péči o pacienta po mozkové mrtvici.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky SUNITINIB
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Sunitinib 12,5 MG, 25 MG a 50 MG (dále jen „léčivé přípravky“, „LP“ nebo také „zboží“) po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Tocilizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Tocilizumab 162 MG a 20 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Everolimus
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Everolimus 10 mg a 5 mg po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Abirateron
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Abirateron 250 mg a 500 mg po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Pazopanib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Pazopanib 400 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Panitumumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Panitumumab 20 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD – Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Rituximab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Rituximab 150 mg, 500 mg a 1 400 mg po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 této ZD – Cenová nabídka.