Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Kabozantinib
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Kabozantinib o síle 20 MG, 40 MG a 60 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Oxacilin
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Oxacilin o síle 1000 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Palbociklib
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Palbociklib o síle 75 MG, 100 MG, 125 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Panitumumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Panitumumab o síle 20 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány na základě ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Trastuzumab emtansin
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Trastuzumab Emtansin o síle 100 MG a 160 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Evolokumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Evolokumab o síle 140 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány na základě ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Trametinib
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Trametinib o síle 2 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Dabrafenib
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Dabrafenib o síle 75 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ribociklib-sukcinát
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ribociklib-sukcinát o síle 200 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány na ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Ibrutinib
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Ibrutinib o síle 140 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Eltrombopag
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Eltrombopag o síle 25 MG a 50 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Tocilizumab
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Tocilizumab o síle 162 MG a 20 MG/ML po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Pořízení transportních plicních ventilátorů 2021
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 8 ks transportních plicních ventilátorů pro umělou plicní ventilaci (dále jen „ventilátory“) vč. příslušenství do sanitních vozidel ZZS LK, poskytování bezplatného servisu a bezpečnostně technických kontrol po dobu záruční lhůty a instruktáž obsluhy osobou k tomu oprávněnou.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Trastuzumab
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Trastuzumab o síle 600 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Periferní intervence II.
Předmětem VZ v jejích jednotlivých částech jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o diagnostických zdravotnických prostředcích in vitro (dále jen „ZZP").
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Glekaprevir a Pibrentasvir
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Glekaprevir a Pibrentasvir o síle 100MG/40MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Rituxinab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Rituximab o síle 1400MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Lanreotid-acetát II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Lanreotid acetát o síle 120 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány na základě ...
Pozáruční servis pro zdravotnické prostředky-přístroje společnosti A.M.I.-Analytical Medical Instruments
Předmětem veřejné zakázky je poskytování pozáručních servisních služeb pro zdravotnické prostředky-plicní ventilátory, centrální a pacientské monitory, zvlhčovače, přístroje pro ohřev pacienta a přístroje pro vysokoprůtokovou kyslíkovou terapii, které byly dodány společností A.M.I.-Analytical Medical Instruments, s.r.o. Smlouva na tyto služby bude ...
Rehabilitační péče pro klienty Jedličkova ústavu v Liberci
Předmětem veřejné zakázky je stanovení léčebně-rehabilitačních plánů a jejich realizace u klientů pobytových služeb sociální péče poskytovaných příspěvkovou organizací Jedličkův ústav.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Lanreotid-acetát
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Lanreotid acetát o síle 120 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaného léčivého přípravku je uvedena dále v této ZD a v příloze č. 2 této ZD Cenová nabídka. Průběžné dodávky léčivých přípravků budou uskutečňovány na základě ...
Rouškování
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky setů jednorázového operačního rouškování (položky č. 1. až 66.) a jednotlivých doplňků, které jsou součástí rouškování (položky č. 67. až 95.). Druhy a složení jednotlivých setů, technická specifikace včetně požadovaných vlastností a rozměrů je obsahem přílohy č. 2 ZD Formuláře technické specifikace.
Periferní intervence I.
Předmětem VZ v jejích jednotlivých částech jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZP").
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Pertuzumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Pertuzumab o síle 420 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Kabazitaxel
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Kabazitaxel o síle 60 MG po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena dále v ZD a v příloze číslo 2 ZD Cenová nabídka.