Poptávám Priessnitz Žilní
Dobrý den, prosím kolik u vás stojí Priessnitz Žilní? Děkuji za odpověď.
Poptávám doplněk stravy Selen Plus
Poptávám doplněk stravy Selen plus od firmy Dr.Böhm.
Poptávám konopný balzám
Poptávám konopný hojivý balzám pro zdravou pokožku
Poptávám ND na zdravotní pomůcku, chodítko
Protiskluzové nástavce, vyztužené, na čtyřbodové chodítko 100 CTF, průměr 28 mm - 4 kusy.
Poptávám vakcínu Encepur
Hledám Encepur pro dospělé - injekce. Lékárny v Hulíně a okolí nejsou schopny už půl roku zajistit. Potřebuji pro přeočkování mojí rodiny - 4 osoby. Děkuji S pozdravem Doležel
Léčivé přípravky s účinnou látkou sunitinib
Průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou sunitinib v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Radiofarmaka
Pravidelné dodávky radioizotopů a neradioaktivních kitů v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Glatiramer-acetat
Průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou glatiramer-acetat v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Hemodialyzační koncentráty
Průběžné dodávky hemodialyzačních koncentrátů v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám lék pro holuby
Chci koupit Nifuramycin-pro poštovní holuby.
Léčiva s účinnou látkou kapecitabin
Průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou kapecitabin v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptáváme kalhotkové pleny
Potřebujeme kalhotové pleny Hartmann Moly Care AIR Active Premium vel.L
Kyselina ibandronová a anagrelid
Průběžné dodávky léčivých přípravků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčiva určená pro terapii respiračních onemocnění
Průběžné dodávky léčivých přípravků určených pro terapii respiračních onemocnění v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Různé léčivé přípravky
Průběžné dodávky léčivých přípravků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčivé přípravky - Inzuliny
Průběžné dodávky léčivých přípravků - inzulínů, inzulínových analog, analog GLP-1 a glukagenu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčiva pro terapii roztroušené sklerózy
Průběžné dodávky léčiv pro terapii roztroušené sklerózy v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
RTG kontrastní látky
Průběžné dodávky RTG kontrastních látek v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme velkoobchodního dodavatele: Pro internetový obchod, který připravujeme na adrese www.lypo.cz. S provozem internetových obchodů máme mnohaleté zkušenosti a věříme, že společně se seriózními a spolehlivými dodavateli, našimi zkušenostmi, marketingovou strategií a finanční stabilitou se nám podaří v krátké době rozjet i tento projekt ke ...
Poptávám ohebnou,polohovací  lžíci pro invalidy
Zajímám se,zda existuje a kolik by stála nějaká:lžíce polévková polohovací či různě ohebná.Lukeš
Léčivé přípravky - cytostatika
Průběžné dodávky léčivých přípravků - cytostatik v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčiva pro biologickou léčbu, hormony a cytostatika
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu, hormonů a cytostatik v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčiva pro biologickou léčbu
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám stomatologické savé roušky
Prosím o nabídku stomatologické savé roušky pod bradu.
Infuzní roztoky
Průběžné dodávky infuzních roztoků v plastových obalech - základní infuzní roztoky v plastových kontejnerech, velkoobjemové vaky, oplachové roztoky pro přetlakovou aplikaci a specifické infuzní roztoky. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.