Imunoglobuliny IVIG V
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky humánních imunoglobulinů k intravenózní aplikaci (IVIG) pro léčbu hospitalizovaných pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antibakteriální látky pro systémové použití XIX
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro parenterální aplikaci s obsahem účinných látek ampicilin, ceftarolin, ceftazidim, linezolid, oxacilin (ATC skupina J01CA01, J01DI02, J01DD02, J01XX08, J01CF04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Adalimumab - HUMIRA
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Adalimumab, konkrétně léčiva HUMIRA, (dále jen „zboží“) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha a Vojenské nemocnice Olomouc v souladu se zadávacími podmínkami
Dodávky léků - TERIPARATID 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou teriparatid - H05AA02.
Antivirotika HCV - Glecaprevir - Pibrentasvir III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinných látek Glecaprevir a Pibrentasvir (ATC skupina J05AP57) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antivirotika HBV Adefovir - dipivoxil I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Adefovir - dipivoxil (ATC skupina J05AF08) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
FN Motol - Nusinersen
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Nusinersen.
FN Motol - Vosoritid
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Vosoritid.
FN Motol - Obinutuzumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Obinutuzumab.
FN Motol - Privigen
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků Privigen s účinnou látkou Normální lidský imunoglobulin pro intravenózní podání.
Selektivní imunosupresiva - sirolimus I.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky sirolimus (ATC skupina L04AA10) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Selektivní imunosupresiva - everolimus I.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky everolimus (ATC skupina L04AA18) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Injekční a oplachové roztoky
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek injekčních a oplachových roztoků pro nemocniční lékárnu Nemocnice Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
LP k léčbě plicní arteriální hypertenze (PAH) VII. -Riociguat
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Riociguat (ATC skupina C02KX05) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Selektivní imunosupresiva - Ustekinumab III.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem monoklonální protilátky Ustekinumab (ATC skupina L04AC05) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antivirotika HCV - Sofosbuvir - Velpatasvir I.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinných látek Sofosbuvir - Velpatasvir (ATC skupina J05AP55) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Selektivní Imunosupresiva - Vedolizumab IV.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem monoklonální protilátky Vedolizumab (ATC skupina L04AA33) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky. Léčivo bude pacientům aplikováno intravenózně.
Dodávka léků - PAKLITAXEL VÁZANÝ NA ALBUMIN - L01CD01
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky PAKLITAXEL VÁZANÝ NA ALBUMIN - L01CD01.
Dodávka léků - REBIF-L03AB07
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léku REBIF - L03AB07.
Antibakteriální látky pro systémové použití XVIII
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro parenterální aplikaci s obsahem účinných látek SULFAMETHOXAZOL a TRIMETHOPRIM (ATC skupiny J01EE01) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Anestetika IV.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky trimecain hydrochlorid pro lokální anestezii - parenterální podání (ATC skupiny N01BB), určené pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Erenumab
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Erenumab pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky léků -  BENEPALI  2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _ Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivého přípravku Benepali _ L04AB01.
Dodávky léků - ROACTEMRA 162 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _ Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivého přípravku Roactemra 162 mg _L04AC07
Fremazenumab
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Fremazenumab pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.