Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny
Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny v Brně. V dodávce budou obsaženy přístroje, příslušenství i spotřební materiál (který je součástí dodávky) ve verzi, která je pro daný typ výrobku aktuální (poslední). Více v zadávací dokumentaci.
Antitrombotika
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky léčivých přípravků (dále také „zboží“) dle potřeb zadavatele. Specifikace zboží: Léčivý přípravek s účinnou látkou Altepláza – Activator Plazminogeni, rt-PA, ATC skupina B01AD02 Předpokládané množství odebíraného ...
Filgrastim, pegfilgrastim
Průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnými látkami filgrastim a pegfilgrastim.
Infuzní roztoky
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky léčivých přípravků (dále také „zboží“) dle potřeb zadavatele. Specifikace zboží: Infuzní roztoky - léčivé přípravky s účinnou látkou Plasmaexpandery – HES s molekulovou hmotností 130 t Daltonů v balancovaném roztoku, ...
Antineoplastika
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky léčivých přípravků (dále také „zboží“) dle potřeb zadavatele. Specifikace zboží: léčivý přípravek s účinnou látkou Anagrelidum hydrochloridum, ATC skupina L01XX35
Bilogické léčba tbl. 2011
Průběžné dodávky léčivých přípravků dle zadávací dokumentace.
Dodávky léčivého přípravku NEUPOGEN
Průběžné dodávky léčivého přípravku NEUPOGEN (účinná látka filgrastim, ATC L03AA02) dle zadávací dokumentace.
Léčiva 2011
Průběžné dodávky léčivých přípravků dle zadávací dokumentace.
Bilogické léčba inj. 2011
Průběžné dodávky léčivých přípravků dle zadávací dokumentace.
Hormony hypofýzy a hypotalamu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka léčivých přípravků (s účinnou látkou Choriový gonadotropin, Menotropin, Urofollitropin, Follitropin alfa, Follitropin beta) dle potřeby a na základě jednotlivých objednávek zadavatele.
Poptáváme pouzdro na cévní katetr
Poptávám pouzdro na permanentní cévní katetr.
Hledáme dodavatele drogerie a obalů pro MO
potřebuji dodavatele droferie a obalových materiálů do nového obchůdku do Mackovic v okrese Znojmo.
Poptáváme zboží pro e-shop
Poptávka zboží ( navrhovaný vzorník sortimentu ) zahradním nářadím, ručním nářadím a doplňky do kuchyně od nádobí po závěsné systémy, dodavatele zahradního nábytku, bytových doplňků, zahradní techniky, profesionálního nářadí, auto doplňků, koupelnových doplňků, sportovního zboží, potravinových doplňků, dřevěných dveří, případně dalšího ...
Poptávám značkovou kosmetiku
Sháním parfém nebo toaletní vodu či DeoSpray Moment Priscilla Presley.
Poptávám zboží pro komisní prodej
Hledám dodavatele oděvního, kosmetického, obuvnického zboži. Pro prodejnu v Brně s klientelou. Pouze komisní prodej nebo splatnost. Možnost i obchodního zastoupení. Zprostředkuji i velkoobchodní prodej.
Hledáme dodavatele zboží pro MO
Hledám trvalejšího dodavatele zajimavého i cenově dostupného zboží. Textil, oděvy, obuv, doplňky, kosmetika, parfémy, drogerie. A jiné zajímavé zboží pro kamennou prodejnu v Brně s 8000 stálými zákazníky a pro e-shop. Nevylučuji vyhradní zastoupení nebo komisní prodej. Dohoda možná na čemkoliv.
Hledám dodavatele zboží pro e-shop
Hledám dodavatele zajímavého a levného zboží na e-shop.(parfemy,kosmetika,textil,oděvy,doplňky,kabelky,obuv,cokoli zajímavého a levného do E-shopu.)A zároveň zajímavé zboží D/P.oděvů značek,outletu,obuv.pro kamenné prodejny a do velkoobchodu.
Poptávám sedátko do sprchového koutu
Sklápěcí sedátko do sprchového koutu (ve tvaru záchodového prkénka)
Poptávám zboží pro e-shop
Hledám dodavatele zboží za dobré ceny pro prodej na e-shopu. Textil, obuv, kosmetika, aj.
Poptávám lék Detralex
Poptávám lék Detralex.
Poptávám indikační papírky
Potřebuji indikační papírky na měření PH vodného roztoku o hodnotě 5,8 +/-
Poptávám nástavec na WC
Sháním nádstavec na WC
Poptávám balneologické rašelinové produkty
Poptávám dodavatele výrobků z balnologické rašeliny /zábaly,koupele,nosiče tepla/ parafíny-léčebné. Produkty z Mrtvého moře-bahno, soli. Senné zábaly atd. Začínající lázeňský provoz v Brně. Ohřevové lázně a bylinné koupele.
Sháním šperky a kosmetiku pro e-shop
Hledám dodavatele - velkoobchod kosmetiky a šperků pro e-shop.
Sháním parfém zn. Indian Summer
Hledám ke koupi parfém nebo toaletní vodu Indian Summer od Priscilla Presley.