Výběr dodavatelů pro realizaci rekvalifikačních kurzů a poradenských programů
Předmětem veřejné zakázky (dále jen VZ) je výběr dodavatelů – vzdělávacích firem, které budou pro Úřad práce v Jihlavě zajišťovat rekvalifikační kurzy a poradenské programy pro uchazeče o zaměstnání a zájemce o zaměstnání. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 15 částí (viz. Příloha č. 1-15) a uchazeči o VZ se mohou přihlásit do každé části VZ, ...
Výběr dodavatelů rekvalifikačních kurzů pro rok 2011
Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatelů, kteří budou pro Úřad práce v Havlíčkově Brodě zajišťovat v rámci národního individuálního projektu (NIP) a aktivní politiky zaměstnanosti realizaci rekvalifikačních kurzů. Do rekvalifikačních kurzů budou zařazováni uchazeči a zájemci o zaměstnání evidovaní na úřadě práce.
Poptávám výuku anglického jazyka
Hledám kurz výuky angličtiny v Pelhřimově. Ideálně 2x týdně 2hodiny dopoledne. Případně učitele/učitelku k individuálnímu studiu. Lokalita: Pelhřimov Začátek výuky: od října 2010
Poptávám prázdninový pobyt v Německu
Poptávám prázdninový pobyt na 10-14 dní pro 14ti letého chlapce, nejlépe ve skupině - v Německu - za účelem doplnění znalostí němčiny.
Hledám kurz pro asistenty pedagoga
Hledám kurz pro asistenty pedagoga v kraji Vysočina. Je to § 20 písm. e zákona č. 563/2004 Sb.Studium by mělo být v délce 120 vyučovacích hodin a zakončeno závěrečnou zkouškou před komisí.
Poptávám odborné školení
Poptávám zajištění školení na nepropustnost jímek.