Zajištění multidisciplinárního vzdělávání pedagogických a sociálních pracovníků
Zajištění multidisciplinárního vzdělávání a aktivit s tím spojených pro zadavatelem určených 60 pedagog.pracovníků a 60 pracovníků sociál.a neziskové sféry, a to podle akreditov.vzdělávacích programů, které dodavatel navrhne pro plnění VZ, a jejichž akreditaci si obstará před zahájením vzdělávání. Součástí VZ je i organizač. a techn. zabezpečení ...
Poptávám certifikát z oblasti svařování
Certifikace EN 473 - Vizuální kontrola svaru. Mám starší osvědčení o zkoušce od ECHO Testu Dvořák (2003). Potřebuji certifikát VT - EN 473. Mám dl. praxi. Jsem EWE. Mám i zkoušku vyhodnocovače rentgenů od SLV Mnichov.
Výukové simulační centrum pro klinickou gynekologii - Školení v oblasti soft skills
Veřejná zakázka spočívá v zajištění vzdělávacích služeb v rámci projektu "Výukové simulační centrum pro klinickou gynekologii" pro zadavatele.
Hledám rekvalifikační kurz na VZV
Dobrý den, poptávám rekvalifikační kurz na vysokozdvižné vozíky (VZV) v Praze nebo jejím blízkém okolí. Děkuji.
Hledám večerní dálkové studium
Hedám školu na 3 roky studia. Pro mé sobotní, večerní, nebo raději dálkové studium ukončené maturitou. Jsem muž 36 let a jsem vyučen. Místo Praha.
Poptávám kurz anglického jazyka
Dobrý večer, jmenuji se MUDr. Zora Dubská, pracuji na Oční klinice na Karlově nám., ráda bych navštěvovala kurz angličtiny pro středně pokročilé nebo i mírně pokročilé. Mohu jen v pondělí a úterý, a to co nejpozději- Děkuji
Poptávám rekvalifikační kurz
Poptávám rekvalifikační kurz - provoz solarií.
Hledám učitele pro výuku hry na kytaru
Hledám učitele pro výuku hry na kytaru pro začátečníka.
Poptávám přezkoušení z vyhlášky 50/78
Sháním firmu, která provádí školení, přípravu a provedení přezkoušení z vyhlášky 50/78, zároveň s vystavením osvědčení do stupně §7.
Poptávám individuální výuku  angličtiny
Poptávám výuku anglického jazyka pro jednu osobu včetně příležitostných překladů a tlumočení na jednáních. Výuka bude probíhat na adrese Budějovická 47, Praha 4 (metro Kačerov).
Poptáváme školení na ČSN ISO 9000 2001
Poptávám školení interního auditora na normu ČSN ISO 9001:2001. Zájemci prosím kontaktujte sl. Maternovou na tel. č. 222540039 či na e-mailu k.maternova@zieglerzz.cz. Spěchá.
Poptávám individuální výuku angličtiny
Poptávám individuální intenzivní výuku AJ pro manžela spojenou s přípravou na STANAG 1.
Poptávám kurs anglického jazyka v Praze
Sháním jazykové školy, kurzy na výuku anglického jazyka v Praze.