Dodávky zemního plynu pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení jsou sdružené dodávky zemního plynu pro odštěpné závody Krajské zdravotní, a.s. v období od 1.7.2012 do 31.12.2012
Dodávka silové elektřiny pro devět objektů Statutárního města Ústí nad Labem napájených z VN
Fyzická dodávka silové elektřiny v celkovém množství 3 200 MWh pro devět velkoodběrů v majetku zadavatele včetně převzetí odpovědnosti za odchylku a zajištění souvisejících distribučních a systémových služeb.
Dodávka elektrické energie pro Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s.
Dodávka elektrické energie pro Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. pro období 01.01.2012-31.12.2013
Dodávka silové elektřiny pro Palivový kombinát Ústí, státní podnik na rok 2012
Předmětem je fyzická dodávka sjednaného množství silové elektřiny včetně převzetí odpovědnosti za odchylku.Součástí plnění může být zajištění souvisejících distribučních a systémových služeb.
Dodávka silové elktřiny pro podnikatelský maloodběr Statutárního města Ústí nad Labem
Fyzická dodávka silové elektřiny v celkovém množství 9 068 MWh pro 241 odběrných míst v majetku zadavatele včetně převzetí odpovědnosti za odchylku a zajištění souvisejícívh distribučních a systémových služeb.
Dodávka silové elektřiny pro objekty Statutárního města Ústí nad Labem napájené z vyského napětí
Fyzická dodávka silové elektřiny v celkovém množství 4 400 MWh pro 9 objektů zadavatele včetně převzetí odpovědnosti za odchylku a zajištění souvisejících distribučních a systémových služeb.
Modernizace informační a telekomunikační infrastruktury Krjaské zdravotní
Předmětem činnosti je dodávka a instalace dieselagregátu v kontejnerovém provedení pro min. jmenovitý výkon při nepřetržitém provozu 900 kVA v prostorách nemocnice včetně jeho napojení na nemocniční infrastrukturu, přípravy plochy pro montáž, montáže, uvedení zařízení do provozu, instalace a dokumentace skutečného provedení.