Dynamický nákupní systém dodávek zemního plynu pro město Vítkov
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka zemního plynu do odběrných míst centrálního zadavatele a jednotlivých pověřujících zadavatelů (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi (dále jen „zadavatel“) s převzetím závazku odebrat zemní plyn z plynárenské distribuční soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona ...
Dodávka tepla a TUV, provozování kotelny
Provozování nízkotlaké plynové teplovodní kotelny v objektu zadavatele, dodávka tepelné energie a teplé užitkové vody třem subjektům, zasobovaným teplem a TUV z této kotelny. Průměrné množstvi vyrobené tepelné energie je 4 tis. GJ ročně.
Dodávka pohonných hmot
Jedná se o dodávky 6 000 litrů motorové nafty týdně (jedna komora návěsu) do nadzemní nádrže zadavatele o obsahu 8 000 litrů. Další podrobnosti jsou vymezeny v zadávací dokumentaci.
Dodávka zemního plynu pro město Vítkov
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka zemního plynu do odběrných míst jednotlivých pověřujících zadavatelů, jež jsou uvedena v příloze č. 3 této zadávací dokumentace (dále jen dodávka) zájemcem s převzetím závazku zadavatele odebrat zemní plyn z plynárenské distribuční soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na zájemce podle ...
Poptávám vybudování plynové přípojky
Poptávám provedení plynové přípojky k novostavbě rodinného domu v Pusté Polomi u Opavy. Napojení bude provedeno navrtávacím T-kusem firmy MANIBS, vyvedeno do pilířku HUP a ukončeno kulovým kohoutem GIAKOMINI R 950 DN20 PN16 a zazátkováním. Temín - začátek listopadu.
Poptáváme louhové akumulátory, 10 ks
Mém zájem o louhové akumulátory 105x125x280 160ah nebo ekvivalent množství 10kusů.