Dodávky elektrické energie a zemního plynu
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnout sektorovému zadavateli sdružené dodávky elektřiny a zemního plynu.
Dodávky elektrické energie a zemního plynu
1.3.1 Předmět plnění je v souladu s § 98 zákona rozdělen na 2 části a to 1.) část – dodávka elektrické energie, 2.) část – dodávka zemního plynu. Nabídku je možné podat pro více částí veřejné zakázky. Nabídka pro každou část však musí být podána jako zcela samostatná. Nabídky podané v jedné části veřejné zakázky budou posuzovány a hodnoceny ...
Dodávky elektrické energie a zemního plynu
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnout sektorovému zadavateli sdružené dodávky elektřiny a zemního plynu. Blíže viz. ZD.
Poptávám drenáž kondenzátu
Drenáž kondenzátu Umístění rozvaděče na volném prostranství pod přísřeškem, skříň Rital, provedení IP54, rozměry 2,2m x 0,8 x 06. Dren rozměru vývodek PZ 29, 36 popřípadě 42 Kolik bude třeba kusů na udané rozměry skříně. Zda dodávate velkoobchodu Elfetex. Sdělte prosím cenu. Děkuji
Dodávka elektrické energie pro Město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace pro rok 2011
Dodávka elektrické energie pro Město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace, případně pro další právnické osoby zřizované nebo ovládané Městem Aš (tj. celkem pro cca.100 odběrných míst o celkové spotřebě cca 2021 MWh/rok)
Dodávka zemního plynu pro Město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace pro rok 2011
Dodávka zemního plynu pro Město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace, případně pro další právnické osoby zřizované nebo ovládané Městem Aš (tj. celkem pro cca. 30 odběrných míst o spotřebě cca 6926 MWh/rok)