Poptávám kačírek vč. dopravy
Jaká je u vás možnost objednávky kačírku 0,8 cm včetně dovozu na vzdálenost asi 20 km. Množství asi na trambus. Zajímá mě cena a v jakém předstihu musí proběhnout objednávka a zda je možná dodávka i v sobotu. Místo - Dobřečov.
Poptávám dodávky uhlí, kamionový odběr
Poptávám dodávky uhlí - černé, hnědé a koks - různé druhy. Odběr po celých kamionech. Platím hotově! Jedná se o dlouhodobou spolupráci s velmi spolehlivým odběratelem. Přijímám nabídky na email, při příjemné cenové nabídce osobně oslovím a vše projednám.
Poptáváme 500 kg koksu
Poptáváme 500 kg koksu (HRÁŠEK). Místo dodání Česká skalice, termín dodání cca 1. týden v září.
Vybavování a likvidace porubů a důlních děl a služby s tím související
Služby spojené s vybavováním a likvidací důlních děl, porubů, s přípravou porubů na rozjezd, s přípravou porubů na likvidaci, přibírkami a zmáháním, s odstraňováním závažných událostí a nebezpečných stavů v dole.
Dobývání černého uhlí a práce s tím související
Dobývání černého uhlí včetně obslužných činností, jakož i práce související s přípravou porubů (vybavování), údržbou důlních děl a likvidací porubů, s odstraňováním závažných událostí a nebezpečných stavů v dole.
Ražby provozních důlních děl a práce s nimi spojené
Razící práce pro přípravu hlubinného dobývání černého uhlí technologií razících kombajnů nebo klasickou technologií včetně provedení prací spojených s přípravou ložiska k dobývání (stavba křížů, budování montážních komor, zmáhání a přibírka, plenění apod.), s odstraňováním závažných událostí a nebezpečných stavů v dole.
Ražba překopových a dlouhodobých důlních děl
Razící práce pro otvírku a přípravu hlubinného dobývání černého uhlí, velkoprostorová důlní díla a stavby křížů a práce související s těmito důlními díly.
Poptávám palivové dříví
Poptávám palivové dříví, okolí Fulnek Okr. Nový jičín
Poptávám mramorovu dlažbu
Mramorová dlažba 20x20x2cm,15 ks,bílá s šedým žilkováním,
Nákup strojů, vybavení a učebních pomůcek v rámci projektu Modernizace škol ve stavebnictví
Účelem této veřejné zakázky je zabezpečení strojů, vybavení a učebních pomůcek na vybraných středních školách zřizovaných Moravskoslezským krajem v rámci projektu „Modernizace škol ve stavebnictví“.Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání vybavení pro obor tesař; pro obory zedník, obkladač, montér suchých staveb; pro obor klempíř, pokrývač; pro ...
Poptávám dubové řezivo
Poptávám dubové řezivo - lavičkové latě 40x60x1800 mm-60 ks
Poptávám žulové kostky
Poptávám cca 60 t. (260 m2) žulkových kostek 10x10 , 12x12cm, nabídněte.
Poptávám neexpandovaný Vermikulit
Neexpandovaný Vermikulit - cca 1 kg. Pro laboratorní zkoušky.
Poptáváme žulovou dlažbu
Poptáváme žulovou dlažbu. Řezaná ,tryskaná 30x30x2cm m2 = 20, nebo 40X40X3cm. Tloušťka dlažby může být i 2,5 cm. Zaslat cenu a lhůtu dodání
Poptávám smrkové plotovky
Plotovky smrk, tl. 20 x 90 x 1200 mm (rozměry cca) 280 ks.
Poptáváme žulové kostky
Poptáváme 540m2 žulové kostky 10x10cm ( cca 120t ). Spěchá!
Poptávám hrubý štěrk
Poptávám štěrk hrubý, velikost cca 5 cm v průměru nebo menší v množství 1 avie, a štěrk drobný, velikost cca 1 cm, množství půl avie. Prosím o kalkulaci včetně dopravy. Děkuji Helena Nedvědová
Poptávám stavební směs na vyplnění drážky v asfaltu
Poptávám asfaltovou směs,případně jiný výrobek,který je schopen vyplnit drážku vytvořenou v asfaltu při tažení el.kabeláže.Drážka je dlouhá 4,5 m,hluboká 4cm,široká 4cm.
Poptávám dřevomateriál
Krokve:6m-12*16, 14 ks. 5.5m-12*16, 14 ks. 3.5m-12*16,14 ks, Pozednice:6m-16*16,10 ks.Kleštiny:4.5m-12*16, 12ks.Sloupky:2.5-16*16, 2ks.Desky 4 kubíky TL.2cm vše namořeno Předem děkuji
Poptávám tvrdé palivové dřevo
Tvrdé palivové dřevo - kulatinu na pořez pro trvalý odběr v okrese Frýdek-Místek - nabídněte.
Poptáváme dlažební žulové kostky
Potřebuji urgentně koupit dlažební žulové kostky 6x6 cm - 14 m2, nejlépe v okolí Ostravy.
Kamenná sůl NaCl na posyp komunikací pro zimní období 2011-2012
Dodávka posypové soli NaCl na posyp komunikací pro zimní období 2010-2011 v objemu cca 32.740 tun.
Poptávám rašelinové brikety
Hledám firmu zabývající se maloobchodním prodejem rašelinových briket z Frýdku Místku a nejbližšího okolí,pokud možno se zajištěním dopravy.
Poptávám dodavatele černého uhlí
Koupím velké množství černého uhlí. Odběr ročně po dobu tří let. Cca 330 000 tun ročně. Záleží na ceně. Dohoda je rychlá.
Poptávám palety Standard
Dobrý den. Prosím o cenovou nabídku palety Standard, nosnost do 1000kg, množství 150ks. + informaci, zda zajišťujete i dopravu palet na místo určení. Děkuji za rychlou odpověď. S pozdravem Eva Lašová Greenlux s.r.o.