PÁKISTÁN; Ocelové svitky a plechy
Poptáváme ocelové svitky a plechy. Prosíme o sdělení podrobností o materiálu.
Poptávám výrobu odlitku
Odlitek řemenice z šedé litiny 422420 průměr cca 330 mm šíře 140 mm váha odlitku 24 kg , ruční formování,model je k dispozici - potřeba 10 ks, dodat do 1 měsíce ,sdělte prosím cenu
Poptávám zhotovení tavicího plechu
Dobrý den, prosím, zda by bylo možné u vás zhotovit tavící plech do slunečního tavidla černě smaltovaný. Nákres přikládám. Děkuji P.Rytina
PÁKISTÁN; Ocelové desky
Poptávám kontaktní údaje oceláren v České republice, jeden z mých klientů poptává 5000 t ocelových desek (plátů) 12,5 m dlouhých a 2,5 m širokých. Podobně požaduji kontakty na uhelné doly.
Poptáváme dodávku plechů pro stavbu
Na stavbu v Ledvicích, která začne v květnu 2009 poptávám plechy tloušťka 5 (ev 4 mm), celkem 450m2. Vzhledem k našemu použití mohou být tyto plechy různých rozměrů i tvarů, povrch třeba i méně kvalitní - narezlý
Poptáváme profily
Poptávám I-profil 500, dlouhý 14metrů.
PÁKISTÁN; Ocelové odlitky a výkovky
Naše firma Steel Castings and Engineering Works (www.scewpk.com) vyrábí ocelové odlitky, výkovky a strojní části různě používané ve strojírenském průmyslu. Garantuje kvalitu výrobků, včasná dodání a přátelský profesionální přístup. Nabízíme vzájemnou spolupráci ve výrobě širokého rozsahu ventilů. Hledáme vzájemnou výrobní spolupráci.
Hledáme kalírnu motorů
Hledáme kalírnu motorů, na okrese nezáleží, může být z celé republiky. Děkujeme
PÁKISTÁN; Ingoty a železniční ráfky kol
Poptáváme výrobce pozinkovaných, měděných ingotů a železničních ráfků kol.
Poptáváme trubky a mosazný drát
Poptáváme hliněnou trubku o průměru 48,3 x 3 délka 35 metrů, dále mosazný drát o průměru 3 mm o celkové hmotnosti 10 kg a mosaznou trubku 38mm x 7 o délce 30 metrů.
INDIE; Ocel
Poptávám nástrojovou ocel, legovanou ocel, zápustkovou ocel, berylliovou měď C17200 následujících jakostních tříd: 1. zápustková ocel pro zpracování za tepla jakost H.13 2. ocel na formy pro plasty jakost 1.2311, 1.2738. 3. rychlořezná ocel jakost M.2. 4. ocel pro tváření za studena jakost D.2, D.3. Sdělte nám prosím, která z výše uvedených ...
Poptávám hutní materiál, tyče
Tyče šestihranné 6hr 60 jakost 11500, 11523, 11600, 12050 - 3 metry (75 kg)
Poptávám stáčení průměrů profilů IPE
poptávám stáčení průměrů 3000mm IPE 160 až 240
PÁKISTÁN; Trubky 3000 m
Rádi bychom navázali spolupráci s výrobci trubek 16" ERW, SCH 40, dvojitá náhodná délka API 5L x 52, NACE MR 0175, PSL 1 Potažené 3-vrstvým polyetylénovým povlakem, 3000 m.
NIZOZEMÍ; Měděný drát lakovaný
Hledám výrobce lakovaného měděného drátu.
Poptáváme bezešvé trubky
Sháním trubky bezešvé, přesné D 5 x 1,25 až 1,5 mm - 6m materiál ocel nebo měď
PÁKISTÁN; Chromová ruda
Máme zájem o vývoz chromové rudy z Pákistánu českým koncovým uživatelům. Máme chromovou rudu 42% a 52% základ. Pravidelně dodáváme tento materiál mnoha známým společnostem v Číně. Hledáme odběratele v ČR.
PÁKISTÁN; Potrubí ERW
Poptáváme 16" ERW potrubí - SCH 40, dvojitá nepravidelná délka, API 5L X 52, NACE MR 0175, PSL-1, potažené 3-vstvým polyetylenovým nátěrem. Hledáme výrobce nebo obchodní firmu.
Poptáváme leštěné nerezové plechy
Poptávám výrobce, resp. dovozce vysoce leštěných nerezových plechů, pokud možno potažených ochrannou vrstvou. Plechy mají sloužit jako zrcadla pro solární koncentrátory.
TAIWAN; Legovaná ocel
Naše firma by ráda nakoupila Monelovu legovanou tyčovou ocel K-500, průměr 125 mm x 10 m délka.
ŠVÝCARSKO; Plechy a spirálové roury
Hledáme zpracovatele plechu a také výrobce formovaných dílů, spirálových rour. Prosím pouze moderní a výkonné firmy.
PÁKISTÁN; Železné plechy
Hledáme výrobce železných plechů / pásů.
INDIE; Chromová ruda
Hledáme odběratele chromové rudy, jakost 34% až 52%, země původu Oman, Sudan, Jižní Afrika, dodání FOB.
INDIE; Zájem o ocel
Poptávám nástrojovou ocel, legovanou ocel, zápustkovou ocel, ocel tvářenou za tepla. Hledám dodavatele, prosím o zaslání nabídek.
Poptávám odběratele zvedacích magnetů
Poptávám odběratele permanentních zvedacích magnetů za příznivé ceny. Vlastnosti: * nejmodernější konstrukce s dvojitým megnetickým obvodem * abnormální magnetická síla díky magnetům High-Energy Neodymium * vhodný pro materiály s plochým i kruhovým profilem * Snadná aktivace magnetu * Velmi kompaktní s nízkou vlastní ...