Kovomateriál Pevnost Poznání 002/2012
Předmětem veřejné zakázky je na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Dřevo Pevnost Poznání 002-2012
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky: - dřeva a dalších produktů lesnictví (bližší tech. specifikace bude vždy uvedena v konkrétní veřejné zakázce zadávané v rámci DNS) - různých dřevěných stavebních materiálů (bližší tech. specifikace bude vždy uvedena v konkrétní ...
Dynamický nákupní systém na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu pro projekt Pevnost Poznání
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Dynamický nákupní systém na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu pro projekt Pevnost Poznání
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Nákup nádob na bioodpad a štepkovačů
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nádob na bioodpad a štěpkovačů pro jednotlivé obce mikroregionu Kosířsko – obec Lutín, Drahanovice, Slatinice, Těšetice, Slatinky, Luběnice a Ústín. Předmět veřejné zakázky bude spočívat v dodání 1 287 ks speciálních odpadních nádob uzpůsobených ke sběru biologicky rozložitelného komunálního odpadu. Dále ...
Dodávky tyčí (rámcová kupní smlouva)
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky tyčí, jejichž bližší technická specifikace je uvedena v příloze č. 2 návrhu rámcové kupní smlouvy (Technická specifikace a ceník). Návrh rámcové kupní smlouvy je přílohou č. 3 zadávací dokumentace.
Dodávky trubek (rámcová kupní smlouva)
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky trubek, jejichž bližší technická specifikace je uvedena v příloze č. 2 návrhu rámcové kupní smlouvy (Technická specifikace a ceník). Návrh rámcové kupní smlouvy je přílohou č. 3 zadávací dokumentace.
Poptávám nerezový plech
Poptávám nerezový plech o rozměrech: 50 cm x 60 cm při tlouštce 2mm.
Plavecký stadion Olomouc - rekonstrukce venkovního areálu II
Stavba řeší nahrazení stávajících bazénů v areálu Plaveckého stadionu Olomouc novými bazény z nerezových plechů, vč. nerezových brodítek. Budou řešeny zpevněné plochy kolem bazénů a přístupová komunikace, vybudování nového stanoviště plavčíka a objekt pro technologii dětského bazénu. Dále bude řešena areálová zeleň a mobiliář, dětské hřiště, ...
Ústav molekulární a translační medicíny LF UP - technické plyny
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kapalného dusíku a kapalného CO2 a současně pronájem zásobníků kapalného dusíku včetně plnícího potrubí, armatur a telemetrie a pronájem zásobníků kapalného CO2 a kapalného dusíku včetně plnícího potrubí, armatur a telemetrie. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Dodávky ploché oceli (rámcová smlouva)
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ploché oceli odpovídající technickým a kvalitativním požadavkům zadavatele, v rozsahu specifikovaném zadavatelem podle jeho aktuálních potřeb. Veškeré požadavky specifikovány v zadávací dokumentaci.
Poptáváme instalační materiál
Dobrý den, v nasi male provozovni chceme prudlouzit odtah ven z prostoru, je mozne u Vas nakoupit: 1.kruhove potrubí. 15 M (prumer 20-30 CM). 2.Kolena, 3Kusy. 3.Montazni technika ( trubky budu veset do stropu) 4. Mrizky 5kusu dle profilu ( strihat otvory pro mrizky provedu sam). 5. Zaslepky na konce 2kusy. Jsem z Hlubocky u ...
Poptávám hrnec
Poptávám 50 litrový hrnec na zelí.
Poptávám ložisko
Dobrý den! Prosím o cenovou nabídku na ložisko HK 1212 Předem děkuji,Zona Marek
Dodávky plechů (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek plechů pro zadavatele odpovídající jakostním parametrům, které jsou stanoveny v příloze č. 1, 2, 3 nebo 4 zadávací dokumentace, a to na základě požadavků zadavatele. Dodavatel je povinen zajistit pro zadavatele dodávku plechů splňujících vysoké kvalitativní nároky a rovněž specifické technické ...
Poptávám dodavatele přírub
Hledáme dodávatela přírub. Ploché a krkové vyrobené v Číne.
Poptávám nerezovou kulatinu
Poptávám nerezovou kulatinu průměr 40 v jakosti S S304L (náhrada 1.4307) 18 bm termín dodání 9.2.2011
Rozšíření odděleného sběru BRKO v Olomouci - nákup sběrných nádob
Předmětem plnění je dodávka sběrných nádob na bioodpad v celkovém počtu 4 800 ks dle technických parametrů uvedených v technických podmínkách zadávací dokumentace. Součástí plnění je dodávka sady samolepek v celkovém počtu 4 800 ks. Sada se skládá z 1 ks o rozměrech 210 x 297 mm (formát A4) a z 1 ks o rozměrech 210 x 98 mm.
Centrální dodávka elektrické energie a zemního plynu
Předmětem plnění veřejné zakázky je centrální dodávka elektrické energie a zemního plynu pro zadavatele za níže uvedených podmínek v režimu smlouvy o sdružených službách dodávek elektřiny a smlouvy o sdružených službách dodávek zemního plynu dle příslušných ustanovení zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v ...
Poptávám dodávku kapalného plynu pro RD
Dodávka kapalného plynu pro rodinný domek
Poptávám dodávku tabulového plechu
mám zájem o 21 ks tabulí plechu odstín ral 7037.na vyrobci nezáleží.děkuji Limberk
Poptávám hutní materiál
TRUBKA OCELOVÁ 44,5x 3,2 mm BEZEŠVÁ - mat.12021 - 12m TRUBKA OCELOVÁ 133 X 8mm BEZEŠVÁ - tř.12021 - 8m
Poptávám nezerový šachtový poklop a žebřík
Sháním poklop z nerezové oceli na šachtu o vnitřním profilu 2000 mm. Rám a uzamykatelný dvoudílný poklop. Rám bude uchycen na vnitřní betonové zdi vodovodní šachty. Žebřík nerez Šířka 400 mm, délka 3,50 m + teleskopické madlo.
Poptávám drát CuSn6
Poptávám drát CuSn6 Průměr 0,9 - 3mm,množstvícca 30 Kg
Dodávky plechů (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení pravidelných dodávek plechů odpovídající jakostním parametrům stanoveným v zadávací dokumentaci, a to na základě požadavků zadavatele.