PPRC trubky a tvarovky, Pákistán
Hledám renomované dodavatele PPRC trubek a tvarovek z Evropy. Poptávám velmi kvalitní výrobky pro pákistánský trh.
Poptáváme ocelovou bezešvou trubku
Poptáváme ocelovou bezešvou trubku, d - 100, D - 108 - 110, L - 1 200, vnitřní průměr hladký, běžné kvality
Nerezové tyče, Indie
Jsme přední výrobce nerezových tyčí kulatých, čtvercových, šestihranných a plochých, kompletního sortimentu rozměrů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli v Evropě.
Poptávám nerezový plech
Poptávám nerezový plech o rozměrech: 50 cm x 60 cm při tlouštce 2mm.
Svitky, desky, plechy, Bangladéš
Jsme přední obchodní společnost v Bangladéši, zabýváme se obchodem s ocelí od roku 1975. Poptáváme níže uvedené ploché válcované výrobky s balicím listem a fotografiemi. Poptáváme svitky, desky, plechy - za tepla válcované svitky, HRPO, - pokovené a elektricky pokovené, - s podkladovým nátěrem, - pozinkované / galvalum, - HR hřebínkové ...
Nerezové plechy, svitky, desky, Indie
Jsme firma Chrome Exim z Mumbai v Indii, přední dodavatel a obchodník s nerezovými svitky, plechy, deskami. Nakupujeme zásoby od různých obchodních zástupců a závodů po celém světě. Jsme známá a zavedená skupina na indickém trhu kovů již 30 let. V současné době naléhavě poptáváme následující nerezové svitky, plechy a desky. Pošlete nám prosím ...
Spojovací prvky, tyče, plechy, Indie
Jsme výrobci a exportéři všech druhů spojovacích prvků, šroubů, matic, kotev, podložek, kotoučů hřebíků, karabin, nerezových tyčí, plechů, svorek, nerezových šroubů, nerezové oceli. Zabýváme se tímto oborem více než 40 let. Navštivte webové stránky www.cancofasteners.com. Dodáváme kvalitní výrobky za nízkou cenu. Rádi bychom navázali obchodní ...
Poptáváme ocelové plechy
Je možné dostat tabule plechů o tloušťce 3mm a o šířce min. 2 metry z těchto ocelí z produkce US Steel Košice: HARDOX 400, DOMEX 650MC, KODUR.650MC
Mosazné, ocelové trubky, Bangladéš
Poptáváme mosazné trubky a bezešvé U-trubky z nízkouhlíkové oceli tažené za studena pro výměník.
Poptávám válcované nosníky
Dobrý den. Pro úpravu rod domu poptávám u Vás dodávku 3 ks válcovaných I nosníků č. 20 nebo 22 o délce 1 kusu 5,4m. Prosím o Vaši nabídku, včetně dopravy do obce Pamětice. Děkuji. F.Kohoutek.
Ocel, Čína
Naše firma Fanya Steel Processing and Logistics Ltd z jihu Číny je největší obchodník s ocelí. Nyní zkoumáme evropský trh a chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s prodejci, distributory oceli nebo loděnicemi.
Ocelové tyče, Egypt
Náš zákazník naléhavě potřebuje speciální oceli. Jedná se o velký tendr. Zahrnuje různé druhy materiálů: C45 ploché, kulaté a čtvercové tyče, 41Cr4 ploché tyče, 16MnCr5... Pošlete prosím svoji e-mailovou adresu, abychom vám mohli poslat plnou specifikaci.
Nerezové plechy, příruby, trubky, SAE
Descon Engineering je výrobce tlakových nádob, výměníků, procesních kolon a dalšího. Hledáme dodavatele plechů, přírub, trubek z nerezové oceli SS316Ti.
Poptávám nosník
Poptávám Nosník I25, délka 9 m: Cena, doprava (Žabovřesky nad Ohří).
Legované tŕňové tyče
Predmetom zákazky je : 66 kusov legovaných tŕňových tyčí s priemerom 130 mm, ktoré sa používajú na výrobu polotovaru na pretláčacích stoliciach, a sú vyrobené z nízkolegovaného materiálu. Tyče zabezpečujú správnu ovalitu polotovaru, jeho rovnomerné rozvalcovanie a geometrickú stálosť, a sú potrebné pre valcovanie legovaných kotlových akostí. 38 ...
Poptávám svařovanou síť
Mám zájem o koupi: svařovaná síť 2x20x20mm, šest metrů čtverečných. Nabídněte cenu. Děkuji
Poptávám zinkovaný plech
Zinkovaný plech 0,35mm-40 m2
Drátěné pletivo, Čína
Hledáme v ČR obchodníka s drátěným pletivem. Specifikace: standardní. Položky: Euro oplocení, nerezové drátěné pletivo, nylonové pletivo, svařované drátěné pletivo, šestihranné pletivo, čtvercové drátěné pletivo, řetězový plot, sítě proti hmyzu, ostnatý drát atd. Cena: velkoobchod nebo distributor.
Poptávám duralový plech
Poptávám duralový plech (slzičkový) 125 x 250, síla 3 mm, nejlépe Zlínský kraj.
Ocelové tyče, Jordánsko
Poptáváme deformované ocelové tyče s těmito specifikacemi: ASTOM 615 o průměru (12 mm, 16 mm, 25 mm, 12 mm). Nabídněte nám prosím své nejlepší ceny.
Smíšené zboží, Togo
Poptáváme exportéry smíšeného zboží, jako je textil, použitá obuv a oblečení, stavební materiály, cement, železné tyče, vlnitý plech, automobily, ledničky, domovní obkladačky atd.
Poptáváme dodavatele měděného materiálu
Poptáváme Cu katodu a Cu Milbery. Kamiónové odběry, platba po překontrolování materiálu urgent.převodem.
Nerezové plechy, bezešvé trubky, Egypt
Náš zákazník naléhavě poptává nerezové plechy třídy AIsI321 materiál č. 1.451 a AIsT 316 Ti Mat. č.1.4571 s osvědčením o zkoušce podle Din 50049/3.1B , v různých velikostech. Také bezešvé trubky podle AIsI 321 a jiné svařované. Hledáme výrobce nebo dodavatele.
Poptávám hutní materiál
Dobrý den, prosím o cenovou a termínovou nabídku těchto jacklů: 120x80x8mm,j.275 100x100x8mm,j.S355 bezešvý 100x60x6mm,j.275 Prosím co nejrychleji. Moc děkuji, Ciprová
Úhelník, SAE
Poptáváme: -úhelník 150 x 75 x 12 x 12000 S275JR = 7 tun, -úhelník 120 x 80 x 10 x 12000 S355JR = 10 tun, MTC 3,1 EN10204 Materiály snadno dostupné ze skladu k okamžitému odeslání budou mít přednost.