Poptávám polyethylenglykol
Polyethylenglykol 200, PEG-200, 10-20 Kg.
Nákup rozmrazovacích prostředků pro letiště 2019 - 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup speciálních rozmrazovacích prostředků UREA a nákup rozmrazovacícho prostředku na bázi octanu sodného nebo mravenčanu v pevném a kapalném skupenství,používaných pro údržbu letištních ploch Kbely, Čáslav, Sedlec Vícenice a Pardubice.
Spotřební materiál a servis zařízení pro genetická zkoumání 2019-2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka spotřebních materiálů pro genetickou analýzu a zajištění servisu základních zařízení.
Poptávám napouštěcí olej na dřevo
Poptávám zabarvený napouštěcí olej na dřevo.
Rámcová dohoda na dodávky reagencií pro biochemickou a hematologickou laboratoř
I.Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek diagnostik, tj. reagencií, kalibrátorů, kontrolních materiálů, provozních chemikálií a firemního provozního spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění biochemických imunochemických a hematologických vyšetření. Součástí předmětu plnění jsou rovněž bezplatné ...
Různé další speciální chemické látky a prostředky
Nákup komodit pro zabezpečení bojové činnosti, výcviku, činnosti jednotek v zahraničních misích a při živelných pohromách k plnění úkolů v prostorech, kde je předpoklad výskytu bojových chemických látek a průmyslových škodlivin.
Dodávky spotřebního materiálu pro stanovení protilátek
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu (dále jen zboží) pro stanovení protilátek proti vybraným infekčním agens chemiluminiscenční metodou uvedených v příloze č. 2 této zadávací dokumentace pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (dále jen VFN)
Dodávky reagencií pro biochemickou laboratoř OKBHI, vč. výpůjčky 2 kusů acidobazických analyzátorů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek reagenčních činidel, provozního spotřebního materiálu a pomocných reagencií pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání kupní smlouvy od dne nabytí její účinnosti. Součástí předmětu plnění je rovněž bezplatná výpůjčka a servis 2 kusů acidobazických analyzátorů pro ...
NPU II Dodávka chemikálií a laboratorního skla pro řešení projektu
Dodávka chemických látek a laboratorního skla pro řešení projektu NPU II.
Poptávám glycerín
Poptávám: Glycerin Pharma 99,5 % Množství: kontejner 800 - 1.200 kg Termín: dle dohody Spolupráce: dlouhodobá
Nákup rozmrazovacích prostředků pro letiště
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup rozmrazovacího prostředku močovina a nákup sypkého rozmrazovacího prostředku používaných pro údržbu letištních ploch.
Poptávám nátěrovou hmotu
Poptávám barvu Eternal Antikor červeno hnědou základní,a červeno hnědou krycí cca na 400m2
Dodávky spotřebního materiálu pro screening dědičných metabolických poruch II
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu (dále jen zboží) pro novorozenecký screening uvedený, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 6 této zadávací dokumentace.
CUCAM - opakující se dodávky chemikálií II
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na opakující se dodávky chemických látek uvedených v Příloze č. 3 ZD včetně závozu.
Rámcová dohoda na dodávku chemických posypových prostředků pro zimní údržbu pozemních komunikací
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody, jejíž předmětem je dodávka chemických posypových prostředků včetně dopravy do skladových prostor zadavatele, a to konkrétně posypové soli (NaCl), pro účely provádění zimní údržby pozemních komunikací v hlavním městě Praze. Zimním obdobím se pro účely této veřejné zakázky rozumí období ...
CUCAM - opakující se dodávky chemikálií
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na opakující se dodávky chemických látek uvedených v Příloze č. 3 ZD včetně závozu.
Rámcová dohoda na dodávku chemických posypových prostředků a roztoků  pro zimní údržbu
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcových dohod, jejichž předmětem jsou dodávky chemických posypových prostředků a chemických roztoků včetně dopravy do skladových prostor zadavatele, a to konkrétně posypové soli (NaCl) (část 1. veřejné zakázky) a roztoku chloridu vápenatého (CaCl2) (část 2. veřejné zakázky), pro účely provádění zimní ...
Dodávka imunoanalytického systému a průběžné dodávky reagencií
jsou následující plnění: a) dodávka automatického analytického systému umožňujícího stanovení sérových koncentrací požadovaných analytů bez předchozích úprav sér (dále jen „imunoanalytický systém“) a to formou kupní smlouvy v technickém provedení dle vzoru kupní smlouvy, které jsou přílohou této zadávací dokumentace; b) dodávka reagencií pro ...
Hotová kultivační média - II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hotových kultivačních médií určených pro růst, kultivaci a stanovení citlivosti bakterií v Petriho miskách o průměru 90 mm a ve zkumavkách (dále jen „hotová kultivační média“). Více viz. zadávací dokumentace.
Rámcová smlouva na dodávky činidel pro plně automatický imunochemický analyzátor
Zabezpečení dodávek reagenčních činidel včetně pracovních roztoků, kalibrátorů a veškerého souvisejícího spotřebního materiálu na uvedené spektrum a množství vyšetření (Anti-HAV total či IgG, Anti-HAV IgM, Anti-HBs, HbsAg, Anti-HCV, HIV Ag/Ab, Anti – Treponema pallidum) po dobu 48 měsíců pro imunochemická vyšetření pro laboratoře Oddělení klinické ...
Hotová kultivační média - II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hotových kultivačních médií určených pro růst, kultivaci a stanovení citlivosti bakterií v Petriho miskách o průměru 90 mm a ve zkumavkách (dále jen „hotová kultivační média“). Více viz. zadávací dokumentace.
Diagnostika pro vyšetření sérových hladin terapeutických monoklonálních protilátek
Průběžné dodávky diagnostik včetně veškerého kontrolního, kalibračního materiálu a příslušenství (dále jen zboží) pro vyšetření sérových hladin terapeutických monoklonálních protilátek a protilátek proti terapeutickým monoklonálním protilátkám autoprotilátek metodou enzymové imunoanalýzy dle výčtu uvedeného v příloze č. 2, pro Ústav lékařské ...
Rámcová smlouva na dodávky reagenčních činidel a analyzátorů pro laboratoře Nemocnice Na Homolce
Rámcová smlouva na dodávky reagenčních činidel a analyzátorů pro laboratoře Nemocnice Na Homolce.
Hotová kultivační média - II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hotových kultivačních médií určených pro růst, kultivaci a stanovení citlivosti bakterií v Petriho miskách o průměru 90 mm a ve zkumavkách (dále jen „hotová kultivační média“). Více viz. zadávací dokumentace.
Dodávka diagnostických souprav pro laboratorní vyšetření a materiálně technické zajištění
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky diagnostických souprav včetně systémových roztoků a kalibrátorů a bezplatná výpůjčka a servis k tomu potřebných technologií.