Poptáváme pytle na odpad
Poptáváme pytle na odpad. Dobrý den, naše obec se rozhodla, že budeme svážet skleněný odpad od domácností a pro tu příležitost sháníme pytle cca o objemu 70l. Měly by být transparentní, aby bylo vidět co je uvnitř – budou rozdány lidem. Co mi můžete doporučit a za jakou cenu tyto pytle prodáváte, případně prosím uveďte i množstevní slevu, ...
UTB - rekonstrukce a modernizace objektu U7 - interiérové vybavení - nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení stavby v rozsahu podle PROJEKTU a dokumentu „Podrobné popisy jednotlivých prvků“, který je součástí zadávací dokumentace. Jedná se o nábytek a související vybavení.
UTB - Stolní 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stolní 3D tiskárny pořizované pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Kulturní centrum v Rožnově pod Radhoštěm - část 06 - Vnitřní vybavení
Předmětem části 06 veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení pro novostavbu Kulturního centra v Rožnově pod Radhoštěm.
UTB - 3D tiskárny FDM II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskáren FDM pořizovaných pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Rozšíření retroreflexních prvků do obcí 2021
Předmětem zakázky je vybavení 800 obcí ČR zásobníky a retroreflexními samolepkami.
Separace odpadů v Mikroregionu Morkovsko
Předmětem veřejné zakázky je dodávka separačních nádob a kontejnerů dle položkového rozpočtu, jenž tvoří přílohu č. 1 návrhu kupní smlouvy, dle technické specifikace, jenž tvoří přílohu č. 2 návrhu kupní smlouvy a dle konkretizace místa plnění, jež tvoří přílohu č. 3 návrhu kupní smlouvy. Přílohy kupní smlouvy jsou obsaženy v zadávací dokumentaci, ...
Prevence a separace odpadů v Mikroregionu Luhačovské Zálesí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nádob a kontejnerů na oddělený sběr odpadů, dodávka znovupoužitelného nádobí s příslušenstvím dle položkového rozpočtu, jenž tvoří přílohu č. 1 návrhu kupní smlouvy, a stavební práce dle projektové dokumentace, jež tvoří přílohu č. 6 a 7 zadávací dokumentace a dle výkazu výměr, jenž tvoří přílohu č. 1 návrhu ...
UTB - Barevná laserová tiskárna A3 s bílým tonerem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka barevné laserové tiskárny A3 s bílým tonerem pořizovaná pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Fotografická tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka fotografické tiskárny 44" s plnohodnotnou sadou 12 tonerů pořizovaná pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
KNTB, a.s. Kontejnerová sestava administrativního a skladovacího objektu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kontejnerové sestavy z 21 buněk - 11 kusů 1. NP a 10 kusů 2. NP. Specifikace: a) požadavky požární REW 45 DP1 - 1. NP REW 30DP1 - 2. NP b) PEN B: U = 0,189 strop U = 0,2 - 0,25 stěna U = menší 0,3 podlaha Okna 1,1 (trojsklo 0,7); dveře 1,2 (i 1-) c) Sv. výška 1. NP 3 metry ...
Poptávám vyfóliování bazénu
Poptávám vyfóliování bazénu z postyr.tvárnic 6x3x1,5 m , 4 schody v rohu jak máte na obrázku. Preteferuji Alkorplan 2000, pískové barva. Valašské klobouky 825.
UTB - Termální inkoustová velkoformátová tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka termální inkoustové velkoformátové tiskárny pořizovaných pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zkvalitnění systému pro předcházení vzniku biologicky rozložitelných odpadů
Předmětem veřejné zakázek je: A) dodávka domácích kompostů, B) dodávka vratných plastových kelímků a ručních myček a kelímků
Podpora domácího kompostování-Mikroregion Morkovsko
Předmětem zakázky je pořízení 600 ks kompostérů, 1 ks kontejneru na textil, 1 ks drtiče bioodpadů a 1 ks nakládacího ramena, jejichž přesná specifikace je součástí přílohy č. 1 Zadávací dokumentace. Svou konstrukcí a možností použití se jedná o moderní a efektivní technologii.
Separace odpadů v Mikroregionu Morkovsko
Předmětem veřejné zakázky je dodávka separačních nádob a kontejnerů dle položkového rozpočtu, jenž tvoří přílohu č. 1 návrhu kupní smlouvy, dle technické specifikace, jenž tvoří přílohu č. 2 návrhu kupní smlouvy a dle konkretizace místa plnění, jež tvoří přílohu č. 3 návrhu kupní smlouvy. Přílohy kupní smlouvy jsou obsaženy v zadávací dokumentaci, ...
UTB - Pronájem multifunkčních zařízení r. 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních zařízení a tiskáren, vč. servisních služeb na dobu trvání 60 měsíců pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Profesionální stolní 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka profesionální stolní 3D tiskárny pořizované pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Revitalizace náměstí ve Valašském Meziříčí
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce Revitalizace náměstí ve Valašském Meziříčí dle projektových dokumentací. Rozsah předmětu veřejné zakázky tvoří tyto stavební objekty: příprava území, komunikace a chodníky, vodní prvek, dešťová kanalizace, vodovodní přípojky, venkovní osvětlení, elektroinstalace, veřejná zeleň, městský mobiliář, patka ...
Vybavení odborných učeben pro 10 základních škol ve Zlíně
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky pro vybudování odborných učeben včetně souvisejících řemeslných prací v 10 základních školách ve Zlíně, uvedených v příloze č. 2 této zadávací dokumentace. Plnění bude realizováno v základních školách ve Zlíně v rozsahu dle technické specifikace a výkazu výměr. ˇ Předmětem plnění je přebudování stávajících ...
Vybavení odborných učeben pro 10 základních škol ve Zlíně
Předmětem plnění je přebudování stávajících učeben na nové odborné učebny a modernizace kabinetů. Předmětem plnění jsou dodávky a montáže nábytku, vybavení učeben, dodávky a montáže AV a IT techniky, stínící techniky, učebních pomůcek, realizace stavebních prací a úprav souvisejících s modernizací učeben a kabinetů.
UTB - Pronájem multifunkčních zařízení r. 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních zařízení, vč. servisních služeb na dobu trvání 60 měsíců pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Vícekomponentní 3D tiskárna II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vícekomponentní 3D tiskárny pořizované pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Sublimační tiskárna II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sublimační tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Nákup laserové tiskárny
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka barevné laserové tiskárny A3 pořizované pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, ateliér Produktový design a ateliér Digitální design, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.