Poptáváme kancelářská křesla
Poptávám kancelářské křesla cca. 10 ks.Prosím o cenové nabídky na email včetně fota a dodacího termínu.
Poptávám PC příslušenství
Hledám dostupný rozšiřovací "multitap" pro 4 ovladače na Playstation One.
Poptáváme osvětlovací stožáry
Dobrý den, prosím, můžete mi sdělit ceny osvětlovacích stožárů JŽ 12 a JŽ 14 - žárový zinek a dobu dodání? Děkuji a přeji pěkný den.
Poptávám trezor na zbraně
Trezor na lovecké zbraně . pro cca 6 ks dlouhých zbraní
Poptávám dodávku plastové nádrže
Hledám dodavatele plastové nádrže objemu 3,5-4m3 pro zadržování deštové vody a její následné využití u RD jako užitkové. Nádrž by měla být umístěna pod povrchem.
Poptávám výrobu a postik tašek
Prosím o kalkulaci na výrobu a potisk papírových tašek 38 x 31x13 s bavlněnými držadly, barva bílá - potisk 4 barvy. Počet kusů cca 200. V případě, že tisknete ještě před finálním zpacováním tašek zda lze následně laminovat matným laminem.
Poptávám novinový papír
Sháním novinový papír 45g/m2 cca 50tměs. Prosím kontakt pouze emailem.
Hledáme distribuci armatur ze Španělska
Naše španělská společnost se zabýva výrobou a prodejem kvalitních bytových armatur,/koupelna, kuchyně, zdravotnické provozy/. Poptáváme distribuční společnosti, resp. montážní firmy, které provozují anebo chtějí provozovat velkoobchody s tímto kvalitním zbožím ve vynikajícíh cenách a nadčasovým designu.
Poptávám výrobu samolepicí pásky s potiskem
Dobrý den, poptávám výrobu samolepící pásky s potiskem loga firmy v šířce 75 mm. Prosím o cenovou nabídku, požadované minimální množství / případné množstevní slevy/ a informaci, zda dodáváte k těmto šířkám pásek i strojek na odvíjení. Děkuji
Poptávám obložení balkónového zábradlí
Poptávám obložení na balkonové zábradli. Mám skelet zábradli a chtěl bych ho vyplnit svislými příčkami bud dřevěnými nebo plastovými z dekorem. Případně si nechám doporučit jiné možnosti.
Poptáváme reklamní plachtu
Poptáváme reklamní plachtu o rozměrech š:410cm x v:220cm, která bude umístěna na zdi domu. Nabídněte 1.) variantu s potiskem a s výrobou grafiky 2.) variantu s potiskem, kdy si sami dodáme grafiku v grafickém programu, obojí plnobarevně. Můžete nabídnout i jiné alternativy umístění reklamy na budovu, nemusí být jen plachta.
Sháním pletivo zn. HEBEI
Hledám přímého dovozce pletiva Hebei z Číny.
Poptávám zhotovení monolitického stropu
Hledám firmu na zhotovení monolitického stropu, a zda by byla možnost nacenit strop. Jsou dva jeden 1PP má 137m2 a 1NP má 222m2, popřípadě i schodiště. Stavba je v Napajedlích.
Poptávám tvarovky, kolena
Poptávám kolena a tvarovky litinových tlakových trubek Dn 100. Děkuji. Moravec
Poptávám PS materiál
Koupím PS čirý materiál ke vstřikování - drť, regranulát ( špatné výlisky z výroby + vtoky )
Poptáváme použité vybavení prodejny
Poptáváme P O U Ž I T É vybavení do sportovní prodejny - prodejní pult - kombinace s kovem, samobslužné mřížové pulty, štendry, kov. mříže na stěnu k vystavení zboží,koše na slevněné zboží - kov , regál na vystavení bot aj. zboží, skladové regály na pověšení obleků i nad sebe. Nabídněte.
Sháním plastovou folii k renovaci dveří
Sháním plastovou folii na renovaci dveří
Poptávám úpravu skleníku
Potřebuji vyměnit skla skleníku rozměr 150 x 45 cm za polykarbonát stejné míry v síle 4 - 6 mm. Sdělte mi zda to na požadovaný rozměr uděláte a cenu.
Poptáváme hliníkové pletivo
Poptávám hliníkové pletivo tl.2-3mm, velikost oka 20x20mm, rozměr cca 1000x740mm- 6ks.
Poptávám pojistný ventil
Poptávám ventil pojistný DN 1" (alternativa 5/4) vypouštěcí tlak 15 bar, atestace na pitnou vodu. Celá ČR, spěchá.
Poptávám U46DJ zvukové rozhraní
U46DJ, zvukové rozhraní Koupím zvukovou krabičku U46DJ, zvukové rozhraní s A-D převodníkem, s gramofonovými předzesilovači.
Sháníme ND k tlakovému hrnci
Prosil bych o zaslání krytu na pracovní ventil, který se nám podařilo ztratit už při vybalování výrobku. Jedná se tlakový hrnec 270099- 5l.
Sháním červený celofán
Dobrý den, sháním červený průhledný celofán, mám poslední zbytek a nemůžu ho vůbec nikde sehnat. Posílejte mi prosím obrazové nabídky, pokud se ještě tento celofán vyrábí. Děkuji Dorotíková
Poptáváme nádobu na vodu, nerez, plast
Poptáváme hranatou plastovou nebo nerezovou nádobu na vodu. Orientační rozměr 1000 x1000x 600 mm. Jedna strana o rozměru 1000 x600 mm může být otevřená. Nádoba bude sloužit na teplou užitkovou vodu do 70 st. C. Děkujeme za nabídku.
Poptávám palivové dříví, bukovou kulatinu
Poptávám bukovou kulatinu pro palivové účely. Kamión. Zlínský a Moravskoslezký kraj.