Poptávám kabely k monitoru
Potřebuji k monitoru AG NEOVO kabely pro připojení do sítě a do počítače. Monitor mi poslali z aukce bez možnosti zapojení.
Poptávám traverzy
Traverzy 160 I - překlad železo I 3x 4m I 1x 6,7m I 2x 2,5 m I
Poptávám vjezdová vrata vč. montáže
Poptáváme dodávku a montáž vjezdových vrat do dvorního traktu, včetně zemních a zednických prací. Vrata musí být dělená, křídlo vrat cca 3m, je požadován elektropohon s dálkovým ovládáním., vrátka minimálně 90 až 100 cm, ovládání čipem. Požadujeme dodávku včetně zaměření,zpracování projektové dokumentace, zpracování položkového rozpočtu jak ...
Poptáváme návrh na plotová vrata firmy
Poptávám zhotovení návrhu plotových vrat do firmy. Středočeský, Královéhradecký kraj.
Poptáváme skladové kovové bedny
Poptávám výrobce nebo prodejce plechových štosovacích skladových beden (zkosené), nosnost 40 kg. Mohou být i použité. Celá ČR.
Poptáváme rozlišovače na klíče, až 4500 ks
Dobrý den. Jsme reklamní agentura a pro našeho klienta sháníme rozlišovače na klíče v černé, bílé, šedé a růžové barvě. Jednalo by se o 1500, 3000 nebo 4500 ks od každé barvy. Balení po čtyřech kusech, aby byly k dispozici jako sada barev. Za nabídky děkujeme.
Poptáváme lepenkové archivační krabice
Poptáváme výrobu 100 kusů lepenkových archivačních krabic : lepenka jednovrstvá, rozměr : šíře 32 cm, hloubka 25 cm, výška 25 cm s trvale jedním vyklápěcím bokem 25 cm x 25 cm a s víkem vysokým cca 4 cm. Prosím sdělte cenu.
Poptáváme ocelové jekly
Poptáváme dodávku ocelových jeklů ze studené pásky: 30x30x2 400 kg 25x25x2 150 kg . Termín dodání - co nejdříve
Sháním pryžové návleky na řídítka rotopedu
Poptávám pryžové (plastové) návleky v metráži, jedná se o návleky na řidítka k rotopedům, průměr trubky je 27 mm. Celá ČR.
Poptávám komponenty pro vertik. žaluzie
Hledáme dodavatele komponentů pro výrobu vertikálních žaluzií.