Vybudování podzemních kontejnerů ve městě Hlinsko
Stavební práce a dodávka předmětu plnění, dle prováděcí dokumentace s názvem „Kontejnery pro tříděný odpad Hlinsko“ zpracované společností Drupos HB s.r.o., obsahují: Provedení zemních a výkopových prací pro osazení kontejnerů, provedení zpevněných ploch kolem kontejnerů, provedení nájezdů ke kontejnerům, dodávku a osazení kontejnerů: - zemní ...
Montážní ochoz
Návrh, konstrukce a výroba montážního ochozu, který umožní bezpečnou práci a montáž dílů (poziční světla, antény, kamery, set tlakových lahví CNG atd.) na střeše autobusů.
Centrum výroby chemických specialit – smaltované aparáty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka smaltovaných aparátů dle technické specifikace, která je přílohou č. 3 zadávací dokumentace.
Výpočetní technika - DNS
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému (DNS) budou dodávky počítačů a monitorů v rozsahu a vsouladu se zadávacími podmínkami jednotlivých výzev k podání nabídek v DNS. Zadavatel předpokládá, že bude zadůávat veřejné zakázky v DNS podle akutálních provnozních potřeb, tj. v předem neurčených nepravidelných ...
Pořízení HW vybavení
Předmětem zakázky je dodání HW vybavení pro pracoviště zadavatele.
Výběr dodavatele originálních tonerových kazet a fotoválců na období 2 let
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka originálních tonerových kazet a fotoválců do tiskáren a kopírek pro Magistrát města Pardubic, městské obvody II, IV, V, VI, VII a Městskou policii Pardubice, které spravuje v rámci IT - odbor informačních technologií MmP (vyjma MO Pardubice I, III a VIII).
Rekonstrukce a intenzifikace ÚV Mokošín
Předmětem zakázky je provedení rekonstrukce stávajícího přivaděče Brloh, Janovice vyvložkováním stávajícího potrubí, včetně výměny technologie na vrtech V2 a V3, výstavba nových zahušťovacích nádrží, demolice části stávajících kalových polí a oprava zbylých, včetně uprav příjezdové komunikace. Blíže viz. zadávací dokumentace a její přílohy.
Technické vybavení místnosti nového datového centra na multioborovém pavilonu NPK, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž a uvedení do provozu dodaného a namontovaného technického vybavení místnosti nového datového centra na Multioborovém pavilonu společnosti Nemocnice Pardubického kraje, a.s. - pracoviště Pardubická nemocnice, Multioborový pavilon.
Laboratorní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky laboratorního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Kancelářský nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky kancelářského nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Dodávky multifunkčních zařízení
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky multifunkčních a tiskových zařízení, servisně/materiálového zajištění provozu multifunkčních a tiskových zařízení, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Školní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky školního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Dodávka tonerů a inkoustových cartridge
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dílčích dodávek tonerů a inkoustových cartridge do kopírek a tiskáren na jednotlivá pracoviště zadavatele Nemocnice Pardubického kraje, a.s. po dobu neurčitou. Skutečný odběr zboží bude záviset na aktuálních potřebách jednotlivých pracovišť zadavatele. Dílčí objednávky budou obsahovat množství a druh ...
Dodávka nerezového reaktoru  20 - 50 litrů
Předmětem zakázky je nákup duplikovaného, míchaného nerezového laboratorního reaktoru o pracovním objemu 20 až 50 litrů s příslušenstvím dle technické specifikace, jeho instalace, zprovoznění a nezbytná dokumentace v minimálním rozsahu dle Zadávací dokumentace.
Multifunkční a tisková zařízení III v DNS Dodávky multifunkčních a tiskových zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DSN) je dodávka multifunkčního tiskového zařízení.
Dodávka kancelářského nábytku 2. v DNS Kancelářský nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka kancelářského nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.
Dodávka drobné AV techniky XI. v DNS Audiovizuální technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka záznamové a zobrazovací techniky - dataprojektorů, fotografického přístroje, objektivů.
Vybudování podzemních kontejnerů ve městě Hlinsko
Jedná se o dodávku a montáž podzemních kontejnerů na tříděný odpad na dvanácti stanovištích. Osazené kontejnery budou o objemu 3 m3 a 5 m3.
Dodávka drobné AV techniky X. v DNS Audiovizuální technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drobné audiovizuální techniky - dataprojektoru, fotografických přístrojů a příslušenství.
PC set pro grant IG164301 Nemocnice na Homolce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačového setu (stolní počítač, monitory a tiskárna) pro vybraný grant Nemocnice na Homolce dle specifikací v příloze k Výzvě. Zakázka není členěna na části neboť zadavatel požaduje set jako celek.
Poptáváme použité plechové sudy
Poptáváme použité plechové sudy po ovocných koncentrátech (aj. potravin. doplňcích) s kovovým víkem a obručí, kónické, děrované. Ilustrační foto přílohou Sudy nesmí být zrezlé, tzn. nejlépe ihned po použití nebo vybalení, ve vynikajícím stavu. Množství: kamion
Dodávka počítačů, monitorů a tiskáren
Jedná se o dodávku počítačů, monitorů, notebooků a tiskáren. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky repasovaných počítačů, nových monitorů, notebooků a tiskáren pro jednotlivá pracoviště Nemocnice Pardubického kraje, a.s., realizované průběžně, nepravidelně v jednotkách kusů dle aktuálních potřeb zadavatele po dobu jednoho roku ...
Poptávám použité palety
Poptávám použité palety EUR, světlá (A), 500ks. Děkuji.
Oleje, maziva a provozní kapaliny pro leteckou techniku AČR
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky celkem 11 druhů olejů, maziv a provozních kapalin, určených pro zabezpečení provozu letecké techniky AČR a armád členských států NATO, které splňují jakostní parametry Vojenských jakostních specifikací pohonných hmot, maziv a provozních kapalin.
Oleje, maziva a provozní kapaliny pro pozemní techniku AČR
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky celkem 20 druhů olejů, maziv a provozních kapalin, určených pro zabezpečení provozu pozemní techniky AČR a armád členských států NATO, které splňují jakostní parametry Vojenských jakostních specifikací pohonných hmot, maziv a provozních kapalin.