Odkoupíme použité plastové kontejnery
Sběr použitých kanystrů Odkoupíme použité nepoškozené plastové kanystry o objemu 60 litrů, s jedním nebo dvěma uzávěry. Min.jednorázový odběr 60 kusů. Nabídněte !!
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Sběr použitých IBC kontejnerů Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptávám notebook Asus Eee 901
Sháním notebook Asus Eee 901.
Poptávám plastovou korbu na kolečka
Poptávám výrobce, nebo dodavatele plastové korby - 80 l nebo více na stavební kolečka, nejlépe v okolí Pardubic, je možnost i dlouhodobé spolupráce.
Sháním specifikaci na kalafunu WG
Dobrý den, potřebuji zaslat specifikaci na kalafunu WG. Děkuji.
Poptáváme použité kovové sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptávám dodavatele řeziva
Hledám dodavatele: - sušeného řeziva, hraněné, nepařené, dřevina akát, tloušťky 28mm, KD 12%,pravidelné odběry, kamionové množství, pokud máte zájem a možnost dodávek specifikace zašlu. -dále mám zajem o dodávky dubových přiřezu, 2 rozměry velká prkna, fix a malé přířezy, čerstvé, pravidelný odběr, douhodobá spolupráce, kamionové dodávky, pokud ...
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Poptáváme použité a vyřazené IBC kontejnery. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách www.obal-centrum.com.
Poptáváme použité kovové sudy s víkem
Poptáváme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme výrobu korunkových matic
Poptáváme možnost výroby nebo dodávky korunkových matic M72x4 - 6 ks.
Poptávám výrobu ohýbaných dílů z plechu
Poptávám výrobu ohýbaných dílů z nerezového plechu síly 1,5 mm. Jedná se o meší sérii. Vyžaduji přesnost na 0,1mm. Díly jsou dále doplněny o kulaté i hraneté otvory. Rozměrově nepřesahují 500 mm.
Poptávám pryžové kuličky pro třídič písku
Poptáváme výrobu a prodej gumových, pryžových kuliček pro čištění nerezových sít pro třídič písku. Pracovní teplota od 30°C do 90°C o průměru 30 až 32mm. Jedná se o dodávku cca 12000 až 14000 ks ročně.
Sháním vodním trkač
Hledám výrobce a hlavně prodejce vodního trkače.
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Odkoupíme použité a vyřazené IBC kontejnery. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme použité plastové kanystry
Odkoupíme použité nepoškozené plastové kanystry o objemu 60 litrů, s jedním nebo dvěma uzávěry. Min.jednorázový odběr 60 kusů. Nabídněte a zbavte se nepotřebných použitých obalů!
Poptávám kovové garnyže
Poptávám kovové garnýže - matný nikl (tzv. imitaci nerezi). Průměr 16 mm, jednotyč, délka cca 330 cm. Pokud možno co nejblíže Pardubic.
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme použité kovové sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme odběratele odpadních olejů
Poptáváme firmy, které využijí odpadní oleje z procesu chemické ČOV Přelouč. Oleje obsahují 30% vody + nečistoty. Množství cca 30 tun měsíčně. Možnost dopravy auto nebo železniční cisternou.
Poptáváme 1000 ks LPDE pytlů
Poptáváme LDPE pytle o síle 100 mikronů. Barvený (černý, modrý, zelený....). Nesmí být průhledný. Rozměr 400 mm (šířka) x 600 (výška)mm, nosnost 15 kg. Pro nepotravinářské účely (nemusí mít hygienický atest). Počet 1000 kusů Ternín dodání středa 27.2.2008 včetně!
Poptáváme monolitické konstrukce,750 m3
Poptávám dodávku monolitické kostrukce v rozsahu 750 m3. Jde o soubor 6-ti jednopodlažních řadových opakovaných rodinných domů v Pardubicích.
Poptáváme použité kovové sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Sháním dveřní zámek v kouli
Poptávám dveřní zámek typu americká koule pro vchodové dveře, tj. zamykací. Potřebuji 1ks a nezáleží na odstínu, jen vím o niklu, leštěné mosazi.
Poptávám řezačku na papír
Poptávám o zaslání nabídky na sestavení řezačky (děličky) na papírové balení o parametrech. Minipack 500 x 350 mm, síla papíru 0,8mm + 200µm fólie(vakuově tavená na papír). Požadavky: min. 5 archů/min, velikost stroje co možno nejmenší, rychlé přenastavení parametrů, Euro závěs. Jde nám o to, aby tento stroj dovedl toto plato oříznout z každé ...
Poptáváme kouřové trubky
Poptávám kouřové trubky, průměr 225mm. Pouze okr. Ústí nad Orlicí.