Poptáváme ISDN ústřednu
Na obecní úřad v Čehovicích sháníme Fritz ISDN@lines modem ( dvoulinka ISDN ústředna) 1 ks, děkujeme za případné nabídky.
Poptávám židle pro restauraci
Koupím dřevěné židle do hospody, i použité, nečalouněné. Cca 100 kusů. V případě nabídky nových, lze dodat i rozložené, nesmontované.
Poptáváme dodávky komponentů k PC
Poptávám spolehlivé dodavatele příslušenství a komponenty k počítačovým sestavám, v různých cenových relacích, od různých výrobců.
Poptáváme termonádoby a jídlonosiče
Poptávám nabídku na nerez jídlonosiče /3 nádoby/ cca 30 ks a termonádoby na převoz techto jídlonosičů. Nabídněte cenu a termín dodávky.
Poptávám garážové vrata
Sháním garážové vrata, skládací, na ovládání. Materiál dřevo nebo plast. Rozměry vrat: šířka 3,5m a výška 3m. Prostějov nebo Olomouc. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme použité paletové regály
Poptáváme použité paletové regály na doplnění skladu rám 43ks-výška 3,6-4m nosník 124ks-délka 3,6m
Poptávám opravu luceren u pomníku
Potřebuji repasovat 2 lucerničky u pomníku. Pomník je z 1. svět. války. Nejlépe okresy Olomouc, Prostějov, Přerov, Blansko.
Poptáváme stavbu ocelové haly
Hledáme firmu na stavbu konstrukce ocelové haly 20 x 40 m.
Poptávám výrobu plechových skříní
Poptáváme výrobu plechových uzamykatelných skříní cca 65 x 65 x 30cm a 65 x 140 x 30 z ocelového nebo pozinkovaného plechu.
Poptáváme stehovací drát
Poptávám dodavatele drátu stehovací 0,90mm a pevnost 600-800MPa
Poptávám použité IBC kontejnery
Poptávám použité IBC kontejnery 1000 lit., lehce vypláchnutelné vodou, jakékoliv množství, kontejnery musej být v dobrém stavu, můžou být i s prošlým UN. Dopravu si zajistím. Cena dohodou v závislosti na platebních podmínkách.
Hledám stolařskou firmu k trvalé spolupráci
Hledám menší stolařskou firmu k nepravidelné trvalejší spolupráci na zakázkách převážně z lamina.Preferuji cenovou hladinu, kvalitu práce, spolehlivost a samostatnost. Platí pro oblast okolí Prostějova.
Poptáváme zachovalý kancelářský nábytek
Koupíme zachovalý kancelářský nábytek. Stoly, židle, stolek pod psací stůl, registrační skříň. Nabídněte.