Dodávka vnitřního vybavení odborných učeben a laboratoří pro výuku přírodovědných předmětů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení - technického vybavení chemické laboratoře pro Biskupské gymnázium v Hradci Králové, v ul. Jana Koziny č. p. 1237, Hradec Králové, v rozsahu odpovídajícímu technické specifikaci jeho jednotlivých částí uvedených v zadávací dokumentaci.
LF HK - Rámcová dohoda na vybavení ICT
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi zadavatelem a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány veřejné zakázky na dodávky. Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou průběžné dodávky vybavení ICT pro Univerzitu Karlovu, Lékařskou fakultu v Hradci Králové, ...
Pořízení notebooků a LCD monitorů pro Královéhradecký kraj 2020
Předmětem veřejné zakázky je dodání nových dosud nepoužitých notebooků a LCD monitorů, konkrétně: 100 kusů notebooků varianty I., 30 kusů notebooků varianty II. (všechny notebooky včetně dokovací stanice, replikátoru) a 40 kusů LCD monitorů, včetně příslušenství, a to vše dle technické specifikace a minimálních parametrů podrobně rozvedených v ...
FaF UK - Zajištění tiskových služeb
Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele tiskových zařízení k užívání (nájem), SW aplikace a řešení včetně dohodnuté implementace specifikované v Příloze č. 1/A a 1/B zadávací dokumentace. Dodavatel bude rovněž poskytovat zadavateli v souvislosti s užíváním tiskové techniky zadavatelem služby specifikované v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.
HK. J. Koziny č. p. 1237 - Dodávka vnitřního vybavení odborných učeben a laboratoří
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení - nábytku a technického vybavení chemické laboratoře pro Biskupské gymnázium v Hradci Králové, v ul. Jana Koziny č. p. 1237, Hradec Králové, v rozsahu odpovídajícímu technické specifikaci jeho jednotlivých částí uvedených v zadávací dokumentaci.
Sáčky plastové pro FNHK
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky HDPE mikrotenových sáčků a igelitových sáčků po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
DNS na dodávky IT vybavení pro UHK
Předmětem zakázky je zavedení DNS na dodávky IT vybavení pro UHK. Po zavedení DNS budou v rámci tohoto DNS elektronicky a automaticky obesíláni všichni uchazeči, kteří podali žádost o účast v souladu se Zákonem i touto ZD a byli do tohoto DNS zařazeni, a to po celou dobu trvání DNS. Předmětem veřejných zakázek zadávaných po dobu trvání v ...
Poptávám materiál pro boční zakrytí pergoly
Boční zakrytí pergoly, Tyto díly z 80% průhledného materiálu Š x V 197 x 200cm.......................2x 216 x 167cm.........................1x 197 x 139cm..........................1x 210 x 167cm..........................1x 198 x 200cm.......................1x ( tomto dílu dveře (vstup) 75cm) Tyto díly z 50% průhledného materiálu ...
Spotřební materiál pro tiskárny OKI, Canon a HP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu do tiskáren typu OKI, Canon a Hewlett-Packard na dobu 24 měsíců.
Pytle na odpad
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky LDPE pytlů na odpad po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště – vybavení učeben – dodávka IT a dalšího PC vybavení
Dodávka vybavení učeben skládající se z dodávek PC a dalšího IT vybavení včetně montáže a dopravy.
Poptáváme zipové sáčky
Sháníme zipové sáčky, které mají potištěné pruhy na popisky - jsou určené do mrazáku, které mají rozměry cca 150 - 180 mm x 230 - 250 mm. Můžete mi, prosím, poslat nabídku? Děkuji.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště – vybavení učeben
Dodávka vybavení učeben skládající se z dodávek nábytku, pomůcek, PC a dalšího IT vybavení včetně montáže a dopravy. Veřejná zakázka je dělena na části podle druhu dodávky.
Podpora rozvoje studijního prostředí na Univerzitě Karlově - dodávka audio video vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audio video vybavení pro Univerzitu Karlovu, konkrétně pro Farmaceutickou fakultu a Lékařskou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy Technická specifikace předmětu plnění je stanovena přílohou č. 2 – Technická specifikace s výkazem ...
Hala na skladování potravin - zeleniny
Jde o demolici stávajícího objektu bývalého kravína a to včetně likvidaci suti. Stavbu nové ocelové konstrukce, opláštění PUR panely včetně sedlové střechy, novou podlahu, izolaci tepelnou i proti vlhkosti, elektroinstalaci, vzduchotechniku, nátěry, kanalizaci- odvod dešťové vody. okapy, hromosvody a vrata.
LF HK – MRR – PRSP na UK – Dodávka a montáž nábytku
Předmětem plnění zakázky je dodávka židlí a dodávka a montáž nábytku do vybraných pracovišť zadavatele, podrobně specifikovaná a vymezená v technické specifikaci, příloha č. 1 zadávací dokumentace a v rozpočtu, příloha č. 3 této zadávací dokumentace a provedená za obchodních podmínek specifikovaných v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Poptávám podzemní nádrže na odchyt dešťové vody
Poptávám podzemní nádrže na odchyt dešťové vody, 2 m3 , Královehradecký kraj, v souvislostí se státní akci DEŠŤOVKA.
Výsuvný tabulový systém pro virtuální učebnu II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výsuvného tabulového systému, který bude sloužit k umístění televize a zároveň jako školní tabule pro popis zasucha stíratelnými fixy. Tabulový systém je výsuvný do stran a v zasunuté poloze chrání TV a zcela ji zakrývá. Součástí plnění veřejné zakázky je poskytnutí souvisejících služeb.
Specifické agendové informační systémy - Vyvolávací a rezervační systém
Předmětem veřejné zakázky s názvem „Specifické agendové informační systémy-Vyvolávací a rezervační systém“ (VS) je komplexní dodávka HW i SW, implementace a technická podpora tohoto systému. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Výsuvný tabulový systém pro virtuální učebnu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výsuvného tabulového systému, který bude sloužit k umístění televize a zároveň jako školní tabule pro popis zasucha stíratelnými fixy. Tabulový systém je výsuvný do stran a v zasunuté poloze chrání TV a zcela ji zakrývá. Součástí plnění veřejné zakázky je poskytnutí souvisejících služeb.
Podpora rozvoje studijního prostředí na Univerzitě Karlově - dodávka audio video vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audio video vybavení pro Univerzitu Karlovu, konkrétně pro Farmaceutickou fakultu a Lékařskou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – Návrhem kupní smlouvy a přílohou č. 2 – Technickou specifikací s výkazem výměr.
LF HK – MRR – PRSP na UK – Pořízení ICT
Předmětem veřejné zakázky je pořízení ICT vybavení. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
LFHK – Pořízení AV techniky a zobrazovací techniky vč. softwaru na úpravu digitálních materiálů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audiovizuální a zobrazovací techniky. Konkrétně jde mj. o dataprojektory, interaktivní displej, digitální fototechniku vč. příslušenství a videotechniku s příslušenstvím.
Modernizace infrastruktury ZŠ - dodávky nábytku
Modernizace infrastruktury ZŠ - dodávky nábytku do nově zrekonstruovaných odborných učeben
FaF UK – Audiovizuální technika
Předmětem Veřejné zakázky je komplexní dodávka audiovizuální techniky a jejího příslušenství. Požadované plnění dodávky je uvedeno v Technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 1 Zadávací dokumentace. Součástí Veřejné zakázky je také doprava, instalace a kompletní uvedení do provozu dodané audiovizuální techniky a jejího příslušenství, dále také ...