Kroužek multimediální tvorby - SŠIS Dvůr Králové nad Labem - audiovizuální technika
Předmětem veřejné zakázky dodávka audiovizuální techniky dle přiložené specifikace včetně dopravy a poskytnutí souvisejících služeb.
Poptávám podzemní nádrže na odchyt dešťové vody
Poptávám podzemní nádrže na odchyt dešťové vody, 2 m3 , Královehradecký kraj, v souvislostí se státní akci DEŠŤOVKA.
Dodávka skladovacích systémů
Předmětem zakázky je dodávka 2 kusů skladovacích systémů, konkrétně se jedná o vertikální skladovací systémy používané ke skladování, vychystávání a k výrobě.
Výsuvný tabulový systém pro virtuální učebnu II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výsuvného tabulového systému, který bude sloužit k umístění televize a zároveň jako školní tabule pro popis zasucha stíratelnými fixy. Tabulový systém je výsuvný do stran a v zasunuté poloze chrání TV a zcela ji zakrývá. Součástí plnění veřejné zakázky je poskytnutí souvisejících služeb.
Poptáváme tiskárnu se skenerem pro autokemp
Poptáváme tiskárnu se skenerem pro autokemp.
Specifické agendové informační systémy - Vyvolávací a rezervační systém
Předmětem veřejné zakázky s názvem „Specifické agendové informační systémy-Vyvolávací a rezervační systém“ (VS) je komplexní dodávka HW i SW, implementace a technická podpora tohoto systému. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Výsuvný tabulový systém pro virtuální učebnu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výsuvného tabulového systému, který bude sloužit k umístění televize a zároveň jako školní tabule pro popis zasucha stíratelnými fixy. Tabulový systém je výsuvný do stran a v zasunuté poloze chrání TV a zcela ji zakrývá. Součástí plnění veřejné zakázky je poskytnutí souvisejících služeb.
Podpora rozvoje studijního prostředí na Univerzitě Karlově - dodávka audio video vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audio video vybavení pro Univerzitu Karlovu, konkrétně pro Farmaceutickou fakultu a Lékařskou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – Návrhem kupní smlouvy a přílohou č. 2 – Technickou specifikací s výkazem výměr.
LF HK – MRR – PRSP na UK – Pořízení ICT
Předmětem veřejné zakázky je pořízení ICT vybavení. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
Nákup IT techniky III
Předmětem této zakázky je dodávka počítačů, multimediální projekce, severu a další IT techniky do Střední školy informatiky a služeb, Dvůr Králové nad Labem, Elišky Krásnohorské 2069, Elišky Krásnohorské 2069, 544 01 Dvůr Králové nad Labem - více je předmět zakázky specifikován v zadávací dokumentaci.
LFHK – Pořízení AV techniky a zobrazovací techniky vč. softwaru na úpravu digitálních materiálů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audiovizuální a zobrazovací techniky. Konkrétně jde mj. o dataprojektory, interaktivní displej, digitální fototechniku vč. příslušenství a videotechniku s příslušenstvím.
Modernizace infrastruktury ZŠ - dodávky nábytku
Modernizace infrastruktury ZŠ - dodávky nábytku do nově zrekonstruovaných odborných učeben
COV LK technické – OA, HŠ a SOŠ Turnov, p. o. – dílenské a kancelářské vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dílenského a kancelářského vybavení, jehož soupis a podrobná specifikace (technické parametry) jsou uvedeny v příloze č. 4 této zadávací dokumentace. Součástí přílohy jsou též informace o umístění výrobků do konkrétních dílen či učeben, požadavky na další služby, jako je doprava, instalace, zařízení, uvedení do ...
Poptávám samolepicí průhledné obaly
Poptávám samolepící obaly na faktury - průhledné - k nalepení na krabice.
FaF UK – Audiovizuální technika
Předmětem Veřejné zakázky je komplexní dodávka audiovizuální techniky a jejího příslušenství. Požadované plnění dodávky je uvedeno v Technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 1 Zadávací dokumentace. Součástí Veřejné zakázky je také doprava, instalace a kompletní uvedení do provozu dodané audiovizuální techniky a jejího příslušenství, dále také ...
Dodávka IT techniky pro FaF UK v rámci projektu - Nábyteček
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky, konkrétně 55 PC AllinOne do učeben, 3PC včetně monitorů k laboratorním přístrojům a výpočetní cluster (2 servery, 2 přepínače, 1 diskové pole). Podrobnosti a technická specifikace týkající se předmětu dodávky tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
IT vybavení pro FaF UK
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky (IT vybavení) v rozsahu a dle technických parametrů uvedených v Technické specifikaci. Podrobnosti a Technická specifikace týkající se předmětu dodávky tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Poskytování tiskových služeb – pronájem tiskáren a multifunkcí
Předmětem veřejné zakázky je pronájem tiskáren a multifunkčních zařízení včetně následujících dodávek spotřebního materiálu, servisu, dopravy do místa plnění a školení pro kompletní zajištění tiskových, kopírovacích a skenovacích služeb (dále jen „tiskových služeb) pro všechny zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Součástí služeb ...
Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury v oblasti gastronomie v SŠGS Nová Paka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení a aktivních prvků síťové infrastruktury a poskytnutí souvisejících služeb.
Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury v oblasti gastronomie v SŠGS Nová Paka – dodávka nábytku III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku (otočná židle, kancelářský stůl pracovní, úložná skříň) a poskytnutí souvisejících služeb.
Zkvalitnění výuky technických oborů na VOŠ a SPŠ Rychnov nad Kněžnou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačového vybavení multimediálního výukového systému pro automobilní techniku včetně aktivních síťových prvků dle dále uvedené specifikace a poskytnutí souvisejících služeb.
Modernizace infrastruktury v ZŠ SNP
Modernizace infrastruktury v ZŠ SNP, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie a přírodopisu, včetně kabinetů, učebny PC, tabletové učebny a učebny dílen.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Nákup 3D tiskáren a IT techniky
Předmětem této zakázky je dodávka 3D tiskáren a IT techniky do 16-ti školských zařízení na celém území České republiky. Zadavatel se rozhodl rozdělit předmět zakázky do dvou částí: 1. část: Nákup 3D tiskáren, 2. část: Nákup IT techniky.
Rekonstrukce učeben ZŠ a MŠ Libčany
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce vybraných učeben ZŠ a MŠ Libčany spočívající v dodávkách technického vybavení a zařízení za účelem modernizace odborných učeben pro výuku