Hledám dodavatele motorové nafty
Hledáme dodavatele motorové nafty, výtoč cca 30tis. litrů měsíčně.
Nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
PC stanice, monitory a notebooky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka šesti druhů níže PC stanic (z toho 1 druh notebooků), monitorů LCD 19“ a LCD 22“,licence MS Office 2010 Home and Business OEM volitelně k notebooku nebo počítačům. Nabízené zboží musí být nové, nepoužité a typu „korporátní zařízení“. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na ...
Poptávám poklici k domácí vodárně
Poptávám náhradní díl pro domácí vodádrnu HWW 2800, teče poklice spodního tělesa, uzavírající otvor do prostoru pro vzdušný měch (membránu). Poklice je vysokou korozí perforovaná. Zašlete, laskavě, cenovou nabídku poklice a dodací lhůtu. Vaši nabídku očekávám co nejdříve. Odeslání mailem sdělte, laskavě, na uvedené mobil. číslo.
Generální dodavatel technologického centra (HW a SW) a elektronické spisové služby
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka technologického centra (HW a SW) a elektronické spisové služby, přičemž upgrade elektronické spisové služby ORP Broumov se týká MěÚ Broumov, jím zřizované organizace, partnerské obce nacházející se na území ORP a jimi zřizované organizace. Součástí veřejné zakázky jsou i ...
Poptávám trubkové lešení
Poptávám trubkové lešení, ideálně použité, ale může být i nové. Jednalo by se o 100-2000m2 dle dohody. Mohu ihned zaplatit a odvézt.
Vytvoření nové infrastruktury pro zálohování dat uživatelů UHK
Předmětem veřejné zakázky jsou služby a dodávky spojené s vytvořením nové infrastruktury pro zálohování dat uživatelů UHK.
Dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové, Velké náměstí č. p. 34. Součástí předmětu zakázky je především dodávka, montáž, umístění a instalace typických i atypických volně vložených i vestavěných prvků a dodávka a umístění orientačního systému budovy.
Poptávám nové dřevěné palety
Poptávám nové dřevěné palety. Rozměr: 1435 x 1105 mm, lisované hranoly Ošetření dle ISPM 15 Množství: měsíčně dodat 6.000 - 7000 ks Výkres v příloze (další zašlu na vyžádání) Cena a doprava: - ceny uvádějte bez DPH - cena bez dopravy a cena s dopravou - Hradec Králové (CZ) Spolupráce: dlouhodobá Kontakt: nabídky zasílat výhradně ...
Poptávám nové dřevěné palety
Poptávám nové dřevěné palety. Rozměr: 1.000 x 1.000 mm Množství: týdně dodat cca 1.000 ks, po naběhnutí až 8000 ks /měsíčně Balení: ve štosu 35 ks, složeno na zámek a zapáskováno Další informace: - palety jsou označené na vnější straně hranolu - tištěné nebo vypálené - palety nejsou tepelně ošetřené, materiál jehličnaté dřevo - výkres v ...
Poptáváme plastovou komůrkovou desku
Poptáváme: plastovou desku komůrkovou 1200x450x6mm v barvách modrá, žlutá a šedá v počtu 35ks od každé barvy.
Poptávám mazivo zn. Molyplex
Poptávám mazadlo MOLYPLEX-20 ve spreji 500 ml.Cena za jeden kus,počet kusů v jednom kartonu.
Poptávám plastové obaly na tramvajenku
Máte skladem Pouzdro PVC 11x8 cm - název asi tramvajenka aspoň 50 kusů
Poptáváme dodávky plastových kbelíků
Poptávka: Popis: plastový kbelík s víkem Tvar: kulatý Barva: bílá Objem: 5,10,15,20 a 30 l Množství:tisíce kusů (pravidelné odběry) Cena :dohodou
Hledám dodavatele dutého vlákna
Sháním dodavatele nebo přímo výrobce dutého vlákna(kuliček,vloček) na výrobu psích matrací.Nejlépe Východní Čechy.
Poptávám zplynovací kotel
Poptávám zplynovací kotel do malé truhlářské provozovny na spalování dřevního odpadu, /uhlí,/jako náhradu za plynový kotel 16kw.
Poptávám pevné podpalovače
Dobrý den, zajímá mě zda máte i větší provedení pevných podpalovačů z dřevité vlny, a dále, jaká je cena Vámi nabízeného výrobku.
Poptáváme plastové kelímky s víkem
Poptáváme dodavatele / výrobce plastových kelímků s víkem. Materiál - průhledný PP / polypropylen / - vzhledový . Tvaru válce nebo i jiný. Rozměr - vnitřní prům.- 50 - 70 mm; výška i s víkem - 30 - 40 mm. Množství - 1000 ks i více. Opakovaně. Prosím, nabídněte.
Poptávám grafické karty
Grafické karty GeForce a TNT2 pro Windows 95/98
Poptáváme příslušenství ke kancelářskému stroji
Sháním černou barvu pro CANON PIXMA MP140.
Poptávám glazuru
Sháním glazuru - Nail Cure. Nemůžu ji delší dobu sehnat.
Poptávám plata na vejce
Poptáváme papírová plata na vejce na 30 ks a skládací platička na 10 ks
Poptáváme dodavatele tonerů
Dobrý den, hledáme dodavatele za nejvýhodnější ceny Tonery do tiskárny SAMSUNG CLP-300A, N, CLP-3160FN, 2160, CMYK, CLP-P300C/ELS, 1000s. Děkuji předem za nabídky možno i recyklované
Hledáme distributory plastových výrobků
Hledáme distributory (prodejce) našich výrobků. Plastové bazény, jímky, septiky, vodoměrné šachty, zemní filtry a další.
Poptávám starší obloukovou halu
Koupím starší obloukovou halu rozměrů cca 10x15x3m