Poptávám opravu psacích strojů
Poptávám opravu psacích strojů -consul,chevron atd.
Poptáváme dodavatele pelet
Hledáme dodavatele pelet 23 tun týdně.
Hledáme dodavatele olejů
Hledáme dodavatele olejů pro nákladní vozy a stavební techniku pro další prodej. T:602212101 strakotec.pneu@post.cz
Poptáváme vybavení hotelových pokojů
Požadujeme dodávku celočalouněných křesílek do hotelových pokojů ke konf. stolkům a židle k psacímu stolu, nejlépe hodící se ke křeslům svým tvarem i čalouněním. Může být kombinace látky se dřevem. Počet křesel - 70ks, židlí - 40ks.
Poptávám molitanové kosmetické štětečky
Poptávám molitanové štětečky na kosmetiku.
Poptávám kartonáž
Hledám výrobce nebo dodavatele silnostěných kartonů, se dnem a bez víka o rozměrech šířka 60-70 cm,délka 80-100 cm,výška 80-100cm.,nejlépe v okr. Písek, Příbram a okolí.
Poptávám sestavení PC
Dobrý večer, poptávám u Vás sestavení a dodávku PC. Počítač mám doma a používá ho celá rodina pro úpravu a archivaci fotek a videí, práci na internetu (email a vyhledávání informací). Pro orientaci posílám minimální požadavky, opsané z návodu ke kameře a popis převažujících činností pro Vámi sestavený stroj: 1) pro práci s videokamerou ...
Poptávám obchodní a skladové regály
Koupím větší množství obchodních regálů např. OZAP SU4, SU5,...atd. Dále poptávám větší množství skladových regálů (KOVO CHEB,...atd.)
Poptávám fasádní lešení, použité
Koupím cca. 200-400 m2 fasádního lešení LAYER š.70cm (možno starší, použité ) a ručně vedený starší vibrační válec
Poptáváme výrobu papírových obalů
kdo vyrobí papírové sáčky s cca 3barevným potiskem s logem a jednoduchými obrázky firrmy(perníčky). Papírové sáčky o velikosti 12x27 cm s jednoduchým dnem a skládanými boky, dále papír.tašky o rozměru cca 22x30cm s e dnem a skladem na bocích také s firemním potiskem. Jedná se o dlouhodovou spolupráci. Spěchá! Nabídněte cenu od různého množství ...
Poptáváme restaurační židle
Koupíme 40 ks obyčejných dřevěných restauračních židlí.
Poptávám židle do kavárny
židle vhodné do avány
Poptáváme odběratele obalových materiálů
Poptáváme odběratele teplem smrštitelných folií (polyolefin, PVC sleeve, PVC, LDPE, HDPE ), strečových folií ručních i strojních, BOPP pro potravinářský průmysl,dále nabízíme PET transparentí i metalické, výrobky z těchto materiálů (tašky, sáčky...) a balicí stroje, stroje na ovinování palet strečovou folií, svářecí stroje.
Hledáme dodavatele pytlů
Hledáme dodavatele pytlů - Pe/OPA/OPP
Poptávám hydroizolaci
Sháním hydroizolaci ELASTEK 50 SPECIAL DEKOR (zelenou) - 7 rolí (5x1m) a hydroizolaci GLASTEK 40 SPECIAL MINERAL 4 role (7,5x1m). Termín dodání je 20.5.2009.
Poptávám peletky
Poptávám dřevěné peletky (kůrové) - balení 15 Kg - 50 Kg pytle na paletě. Celkové roční množství nahrazující spotřebu cca 360m3 uhlí.
Poptávám výrobce plotových systémů
Hledám výrobce plotových systémů(sloupky,pletiva,atd)
Poptávám palety EUR, 4-5 tis
Koupím 4-5 tis palet EUR typ "A" - platba hotově
Poptávám plastový septik
Poptávám plastový septik cca 9 - 10 m3, hranatý, kulatý nebo oválný, typizovaný, síla stěny 80 mm.
Poptáváme použité palety
Koupíme použité palety A 4-5tis měsičně
Poptávám výrobu plastových skruží
Hledám výrobce plastových skruží o průměru 80-100 cm
Sháním baterii do notebooku, HP
Sháním baterii do notebooku HP Pavilion ze4518ea, označení HP f4809a/ f4812a, lithium-ion battery, module 14,8V, 4400mAH. Zajímá mě hlavně cena, výdrž teto baterie, doba možného odběru.
Poptávám instalatérskou brašnu
Poptávám pro syna montážní brašnu na profesi instalatéra, prosím nabídněte širokou nabídku Vašich výrobků,v provedení kůže nebo barex.Nabídněte, nepotřebuji nic extra, i použitou, ale v dobrém stavu. Cena rozhodne! Děkuji Vám, Roman
Sháním paměť SDRAM 128M
Sháním SDRAM 128M
Poptávám výrobu dveřních zámků
Dobrý den, potřebuji zhotovit sestavu zámků s klíči. Popis dveří: 1) Vstupní kancelářské dveře 2) Prodejna 3) Kancelář 4) Dílna menší 5) Dílna větší 6) Visací zámek do dílny vnitřní ...