REACT-EU 98 - Hmotnostní spektrometry II
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do hlavní části !!! ............................................................................ Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových, nepoužitých, nerepasovaných zdravotnických prostředků, a to jednoho kusu plynového chromatografu s ...
Dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice
Předmětem plnění Veřejné zakázky je dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice 700x1400 jako náhrada za stávající uložení. CPV kódy: 42000000-6 Průmyslové stroje
Pronájem 15 ks autobusů délky 12 m
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatele, který zadavateli pronajme 15 ks autobusů délky 12 metrů za účelem provozování veřejné linkové dopravy na území Ústeckého kraje na období od 1. 3. 2023 do 30. 6. 2023, s možným prodloužením maximálně do 31. 12. 2023.
Dodávky diagnostického materiálu a výpůjčka biochemických a imunochemických analyzátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou: a) opakované dodávky vázaného spotřebního materiálu b) bezplatné vypůjčení a instalace biochemických a imunochemických analytických systémů c) dodávka a instalace klimatizací a úpraven vody d) dodávka a instalace záložních zdrojů (UPS) e) úhrada nákladů spojených s reakreditací laboratoří dle ISO 15189
REACT-EU 100 - Horkovzdušný sterilizátor pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání 1 ks horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na 96 měsíců.
VZ na dodání technologie pro snížení pachových látek
Předmětem zakázky je dodávka souboru technologií pro snížení pachových látek: VITERRA - ODSÁVÁNÍ, FILTRACE A DEZODORIZACE Z PROVOZU LISOVNY. Vzduchotechnické zařízení má za úkol zajistit odtah vzdušiny od výrobního zařízení a nově instalované cyklonové odlučovače potom zajistí snížení TZL takovým způsobem, aby nebyl překročen maximální přípustný ...
Destičkový fotometr pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání nových zdravotnických prostředků, a to 2 kusů destičkových fotometrů pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 72 měsíců.
Analyzátor pro vyšetření funkce krevních destiček včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to analyzátoru pro vyšetření funkce krevních destiček, spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku, a dále dodání záložního zdroje (UPS) s příslušenstvím, včetně pozáručního servisu ...
Laboratorní parní sterilizátor včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávky 1 ks laboratorního parního sterilizátoru spolu s odpovídajícím příslušenstvím a pozáručním servisem na dobu 96 měsíců.
REACT-EU 98 a 99 - Monitorovací technika pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek monitorovací techniky, a s tím souvisejícího příslušenství, pro zdravotnická zařízení zadavatele.
Zvýšení kvality psychiatrické péče - Dodávky psychiatrických nemocničních lůžek
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek psychiatrických mechanicky polohovatelných nemocničních lůžek, s příslušenstvím, včetně pasivních antidekubitních matrací, a kovových pacientských nočních stolků, pro zdravotnická zařízení zadavatele, zejména pro psychiatrická oddělení.
Bipolární resektoskop pro operační zákrok metodou PEPSiT
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks bipolárního resektoskopu pro Oddělení dětské chirurgie Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Dodávka hybridního systému, multidetektorového počítačového tomografu a magnetické rezonance
Předmětem je dodávka a instalace angiografického hybridního systému, multidetektorového počítačového tomografu a magnetické rezonance pro operační trakt nového pavilonu Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců.
Dodávka angiografických rtg kompletů pro Krajskou zdravotní, a.s. - Kardiologická klinika
1 ks Angiografický přístroj I. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců Informace pro dodavatele: Přílohy zadávací dokumentace jsou vloženy pouze v hlavní části zakázky.
Chabařovice - Cisternová automobilová stříkačka
Dodávka cisternové automobilové stříkačky dle technické specifikace, která je přílohou zadávací dokumentace.
REACT-EU 100 - Horkovzdušný sterilizátor pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání 1 ks horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na 96 měsíců.
REACT-EU 98 a 99 - Plicní ventilátory pro Krajskou zdravotní, a.s.
Zajištění průběžných dodávek plicních ventilátorů, po dobu účinnosti rámcové dohody (48 měsíců), včetně jejich dodání na adresy všech odštěpných závodů zadavatele. Pozáruční servis na 96 měsíců.
REACT-EU 98 a 99 -  Nemocniční lůžka s příslušenstvím včetně antidekubitních matrací
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek nemocničních lůžek pro intenzivní péči, resuscitačních lůžek, a aktivních a pasivních antidekubitních matrací, a s tím souvisejícího příslušenství, pro zdravotnická zařízení zadavatele.
Zodolnění výjezdových základen ZZS Ústeckého kraje - náhradní zdroj el. energie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž 5 ks náhradních zdrojů elektrické energie (motorgenerátorů s naftovým spalovacím motorem) včetně jejich uvedení do provozu v místech plnění dle Technické specifikace předmětu plnění, která je přílohou č. 4 ZD. Jedná se o následující objekty: -objekt výjezdové základy Zdravotnické záchranné ...
Oftalmologický ultrazvukový přístroj
dodání oftalmologického ultrazvukového přístroje včetně pozáručního servisu
Horkovzdušný sterilizátor pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání 1 ks horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Gymnázium a SOŠ Dr. Václava Šmejkala - stavební úpravy a dostavba areálu školy - vybavení kuchyně
Předmětem plnění je dodávka a montáž technologie a vnitřního vybavení do nově budované kuchyně na základě projektové dokumentace se soupisem a specifikací dodávek. Kuchyň bude vybavena novým nerepasovaným zařízením. Montáž zařízení kuchyně bude probíhat v koordinaci se zhotovitelem stavebních prací. Kompletní dodávka technologie ve varném bloku ...
Rámcová dohoda na dodávku až 33 ks parciálních trolejbusů II
Předmětem veřejné zakázky, která bude zadávána na základě rámcové dohody, je dodávka až 33 ks (třiceti tří kusů) parciálních nízkopodlažních trolejbusů dle technické specifikace, která tvoří přílohu C návrhu rámcové dohody dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace. Předmětem veřejné zakázky jsou dále související dodávky a služby, u kterých povinnost ...
Nákup sekvenátoru DNA a kvantifikátoru DNA
Předmětem plnění Veřejné zakázky je nákup přístrojů pro přesné měření a vyhodnocování biologických stop metodou analýzy DNA pro odbor kriminalistické techniky a expertiz KŘP Ústeckého kraje.
REACT-EU 98  Skiaskopické RTG přístroje s C ramenem
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků přístrojového charakteru osmi kusů RTG přístrojů (5ks pojízdných skiaskopických RTG přístrojů s C ramenem s FD a 3ks skiaskopických RTG přístrojů s C ramenem) na zdravotnická pracoviště Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím