Nákup přístrojů pro laboratoř vývoje
Jedná se o dodávku laboratorních přístrojů, přesný soupis včetně požadovaných parametrů je uveden v Zadávací dokumentaci na výše uvedeném Profilu zadavatele. Předpokládaná hodnota zakázky je 1.200.000,- Kč
Dodávka CNC frézky na hřebeny
Předmětem zakázky je kompletní dodávka CNC vertikální frézky na vrtací a frézovací operace, vč. zvláštního příslušenství a montážních prvků. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Dodávka nákladního automobilu N3G
Dodávka 1 ks nákladního automobilu – kategorie N3G. Jedná se o dodávku nosiče kontejneru – cisterny ADR - pro přepravu látek LSA-I , třídy 7, po silnici.
Předmětem zakázky je kompletní dodávka odmašťovacího pracoviště vč. dodávky vzduchotechniky k němu
Předmětem zakázky je kompletní dodávka odmašťovacího pracoviště vč. dodávky vzduchotechniky k němu. Dodávka bude provedena vč. montáže a zprovoznění na místě u odběratele, odvodů spalin, rozvodů vody a tlakového vzduchu, odpadů, montážního materiálu, zaškolení obsluhy pracoviště na místě montáže a předání dokumentace skutečného provedení dodávky. ...
Předmětem zakázky je kompletní dodávka 2 ks jednonosníkových mostových jeřábů
Předmětem zakázky je kompletní dodávka 2 ks jednonosníkových mostových jeřábů vč. standardního příslušenství a hlavního trolejového napájení pro každý jeřáb samostatné. Dodávka bude provedena vč. montáže na místě u odběratele a zaškolení obsluhy stroje na místě montáže. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je ...
Dodávka sloupového jeřábového manipulátoru s uchopovací hlavou
Předmětem zakázky je kompletní dodávka sloupového jeřábového manipulátoru s uchopovací hlavou a točny pro manipulaci s dílci do hmotnosti 300 kg. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Pořízení technologií a posílení konkurenceschopnosti společnosti KAISER s.r.o.
Zakázka je rozdělena na dvě části, přičemž uchazeči mají možnost podat nabídku na jednotlivé části samostatně, nebo na zakázku jako na celek. 1. část zakázky: Robotické sbíjení dřevěných palet 2. část zakázky: Mobilní odsávání
Zateplení budovy - výměna obvodových výplní, zateplení střešního pláště a stavební příprava
Předmětem plnění tohoto výběrového řízení je komplexní dodávka: Zateplení budovy - výměna obvodových výplní, zateplení střešního pláště a stavební příprava pro instalaci odsávacího zařízení s rekuperací, jeho dodávka včetně instalace.
Dodávka technologie pro autogenní a plazmové řezání kovů
Komplexní dodávka, instalace a zprovoznění „Technologie pro autogenní a plazmové řezání kovů“.
Dodávka víceúčelového komunálního vozidla
dodávka komunálního vozidla - nosič výměnných nástaveb o minimální hmotnosti 12 000 kg pro čištění města a zimní údržbu vybavený nástavbou pro čištění komunikací a nástavbou pro zimní posyp komunikací.
Dodávka pracovních strojů
Dodávka pracovních strojů - část 1 je traktor-bagr, část 2 je kolový nakladač
Dodávka konzolové vertikální frézky
Předmětem zakázky je kompletní dodávka konzolové vertikální frézky, vč. zvláštního příslušenství a montážních prvků. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Dodávka rovnacího lisu
Předmětem zakázky je kompletní dodávka rovnacího hydraulického lisu, vč. standardního příslušenství a montážních prvků. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Dodávka a instalace CNC soustruhu
Dodávka a instalace CNC soustruhu
Dodávka víceúčelového komunálního vozidla
dodávka komunálního vozidla - nosič výměnných nástaveb o minimální hmotnosti 12 000 kg pro čištění města a zimní údržbu vybavený nástavbou pro čištění komunikací a nástavbou pro zimní posyp komunikací.
Dodávka číslicově řízeného soustružnicko-obráběcího centra pro společnost Strojírna Oříkov s.r.o.
Předmětem zakázky je pořízení 1 ks CNC soustružnicko-frézovacího centra včetně příslušenství.
Dodávka galvanických linek
kompletní dodávka automatické linky na galvanické cínování s příslušenstvím a ruční linky na galvanické zinkování s příslušenstvím pro účely předpřípravy a finální výroby galvanických povlaků na bázi Sn - podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci
Dodávka CNC frézky na ozubení
Předmětem zakázky je dodávka CNC frézky na ozubení. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Dodávka CNC vodorovné vyvrtávačky
Předmětem zakázky je dodávka CNC vodorovné vyvrtávačky stolového provedení. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Chov koní v zámeckém areálu Zduchovice
Předmětem zakázky je: - veškeré bourací práce, včetně odvozu suti a likvidace odpadů - výkopové práce - veškeré stavební práce HSV - veškeré stavební práce PSV - elektroinstalace - rozvody ZTI včetně zařizovacích předmětů - dodávka a montáž technologických zařízení - dodávky strojů - potřebná prováděcí a výrobní dokumentace potřebná k ...
Diagnostické a endoskopické centrum ON Příbram
Předmětem plnění je dodávka nových zdravotnických přístrojů se zárukou min. 36 měsíců včetně instalace, montáže a uvedení dodaných zařízení do provozu. Dodávka, instalace a uvedení zařízení do provozu v sídle zadavatele musí být provedena v souladu s platnými právními předpisy ČR a normami a dle obecně závazných a doporučených předpisů a ...
Dodávka nové technologie pro zpracování granodioritu - snížení energetické náročnosti Lom Deštno
Dodávka, montáž a zprovoznění technologické sestavy na zpracování kamene, která bude umístěna v areálu lomu - Lom Deštno a.s.
Diagnostické a endoskopické centrum ON Příbram
Předmětem plnění je dodávka nových zdravotnických přístrojů se zárukou min. 24 měsíců včetně instalace, montáže a uvedení dodaných zařízení do provozu. Dodávka, instalace a uvedení zařízení do provozu v sídle zadavatele musí být provedena v souladu s platnými právními předpisy ČR a normami a dle obecně závazných a doporučených předpisů a ...
Dodávka CNC soustružnicko-obráběcího centra pro společnost Strojírna Oříkov s.r.o.
Předmětem zakázky je pořízení 1 ks CNC soustružnicko-frézovacího centra včetně příslušenství.
Dodávka nové technologie pro zpracování granodioritu - snížení energetické náročnosti Lom Deštno
Dodávka, montáž a zprovoznění technologické sestavy na zpracování kamene, která bude umístěna v areálu lomu - Lom Deštno a.s.