CZ.1.02/4.1.00/10.08671 Sběrný dvůr - SOTES
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení a obstarání veškerých prací a zhotovení děl nutných k úplnému dokončení a zprovoznění stavby „CZ.1.02/4.1.00/10.08671 Sběrný dvůr - SOTES“, v rozsahu specifikovaném projektovou dokumentací, položkovým rozpočtem v členění položek a s výměrami dle dokumentace stavby – výkaz výměr, a zadávací ...
Poptávám přepouštěcí ventil na kompresor
Poptávám přepouštěcí ventil na kompresor na 8 atm.
Pořízení technologického zařízení pro těžbu v lokalitě Medard
Jedná se o dodávku zařízení pro technologický celek, který bude zajišťovat těžbu a nakládku uhlí a skrývkových hmot. Dodávka 1 ks hydraulického pásového rypadla pro zajištění těžby, dodávka 1 ks mobilního drtiče a dodávka 1 ks kolového nakladače. Podrobné technické specifikace jsou uvedeny v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Generální oprava parního turbogenerátoru TG2
Kompletní dílo zahrnujíce inženýring, kompletační činnost, výrobu, účast na koordinační činnosti objednatele, dokumentaci, uvádění do provozu včetně potřebných zkoušek, revizí a certifikace, provedení komplexních zkoušek a poskytnutí záruk.
Dodávka Informačního systému pro Městskou policii Sokolov
Předmět zakázky bude plněn na základě uzavřené Smlouvy o dílo, přičemž dílem se rozumí: Dodávka Informačního systému pro Městskou policii Sokolov Dodávka HW, oživení LAN sítě MP Dodávka zálohovacího systému Modifikace kamerového systému Modifikace přenosových tras Osazení a oživení 16 ks kamerových bodů a zapojení 10 ks kamerových bodů v objektu MU
Výměna vysokotlakých parovodů turbogenerátorů TG1, TG2, TG3, TG4.
Návrh, dodávka, demontáž a montáž nových vysokotlakých parovodů v rozsahu od parních rozdělovačů (PR) po tělesa bloků rychlozávěrných ventilů a regulačních ventilů turbogenerátorů (TG), s realizací v letech 2012 až 2015. Podrobně v bodě 3. zadávací dokumentace.
Úpravy sociálně terapeutických dílen v Sokolově
Předmětem veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je provedení a obstarání veškerých prací a zhotovení děl nutných k úplnému dokončení a zprovoznění stavby: Sociálně terapeutická dílna v 1. N. P. v objektu č. p. 1267 v ulici K. H. Borovského v Sokolově, specifikované touto zadávací dokumentací. Součástí plnění je dále zajištění všech ...
Hledám dodavatele RDG filmů a chemie
Poptávám dodavatele RDG filmů a chemie.
Generální opravy parních turbogenerátorů TG12 a TG22
Jedná se o dodávku na klíč, která obsahuje inženýring, kompletační činnost, výrobu, obstarávání, lešení dopravu, demontáž, montáž, izolace, nátěry, uvádění do provozu včetně potřebných zkoušek, revizí a certifikace, provedení komplexních zkoušek atd. vše je uvedeno v ZD.
Dodávka informačních technologií pro městskou policii
Předmět zakázky bude plněn na základě uzavřené Smlouvy o dílo, přičemž dílem se rozumí: Dodávka Informačního systému pro Městskou policii Sokolov Dodávka HW, oživení LAN sítě MP Dodávka zálohovacího systému Modifikace kamerového systému Modifikace přenosových tras Osazení a oživení 16 ks kamerových bodů a zapojení 10 ks kamerových bodů v objektu MU
Městský dohlížecí kamerový systém a správa informačního systému městské policie Sokolov
Předmětem tohoto zadávacího řízení je uzavření smlouvy podle § 9 zákona mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou 5-ti let, jejímž předmětem je modernizace a následná správa komplexního městského dohlížecího kamerového systému v Sokolově a informačních technologií využívaných Městskou policií v Sokolově.
DOZP SOKOLÍK - stavební úpravy a modernizace
Předmětem stavby jsou stavební úpravy ve stávajícím pavilonu, nástavba jeho jednopodlažní části a dvoupodlažní podsklepená přístavba, včetně vybudování výtahové šachty a výtahu. Součástí stavby je rozšíření stávajících parkovacích ploch a odstavných stání a chodníků,. Součástí stavby jsou i provozní soubory EPS/EZS.
Poptáváme odsávací zařízení
Posílám poptávku na odsávání svářecího stolu údržby. Představa je taková, že na zeď přišroubujeme držák motoru s odtahem ven(otvor 140mm). Součástí odsávacího motoru bude i možnost připojení odsávací hadice délka cca 3m (samonosná s možností fixace polohy). Tato bude ukončena dýmnikem pro sváření.
Solární škola – regionální výukové středisko OZE – nákup vybavení
Dodávka sad výukových modelů laboratoří č. 101, 107.
Poptávám ND k sekačce trávy
Dobrý den, chtěl bych se informovat jestli je možné objednat si na dobírku těsnění pod hlavu motorové travní sekačky značky CMI model 23 -1097 - 13,typ EP 434.
Poptávám ND ke stroji LKT80
Sháním čerpadlo řízení na stroj LKT 80
Poptávám zařízení k výrobě knedlíků
Poptávám výrobník houskových knedlíků
Poptávám kanálový zesilovač
Potřeboval bych kanálový zesilovač pro kanál K36 s regulací zisku,zesílení kolem 40-45db.Napájení 12V,ne po svodu.
Poptávám kávomlýnek s počitadlem porcí
Poptávám kávomlýnek s počitadlem prodaných káv do restauračního provozu.
Poptávám ledničku LG
Sháním chladničku LG GR-P 207 TLQA
Koupím filtr Jipap FPS10B10 v ČR
Hledám filtr Jipap FPS10B10 v ČR.