Poptávám pozinkované šrouby
Dobrý den, chtěl bych se poptat na pozinkované šrouby se šestihrannou hlavou, závit nemusí být nutně až k hlavě šroubu: M36 x 90 ....................1008 Ks M27 x 80.....................408 Ks M16 x 55.....................424 Ks M36 x 115...................160 Ks M16 x 40.....................1088 Ks M27 x 70.....................124 ...
Sháním kačírek
Poptávám nepraný kačírek 11/22, 12 tun, včetně dopravy. Mirošovice, Praha-východ.
Poptáváme dodavatele krovů
Hledáme dodavatele krovu pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme dodavatele cihelných bloků
Hledáme dodavatele cihelných bloků (nosné stěny 24 cm) pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme dodavatele oken
Hledáme dodavatele oken pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu domy-pozemky@seznam.cz
Poptáváme dodavatele  interiérových dveří
Hledáme dodavatele interiérových dveří pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu domy-pozemky@seznam.cz
Poptáváme realizaci ZTI pro 12 RD
Hledáme dodavatele ZTI pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu horousany@swietelsky.cz.
Poptáváme dodavatele obkladů a dlažeb
Pozor změna e-mailové adresy Hledáme dodavatele obkladů a dlažeb (dodávka + montáž) pro koupely - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme plovoucí podlahy pro 12 RD
POZOR ZMĚNA EMAILU!!!! Hledáme dodavatele plovoucích podlah (dodávka + montáž)- 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky.
Poptávám plastový sud
Koupím 2x plastový sud, objem 200l.
Poptávám betonový materiál na plot
Poptávám: materiál - tvarovky nebo kb blok (obyčejné i barevné) + stříšky (obyčejné i barevné) Další informace: Poptávám cca.200ks jednostranně sekanných tvarovek nebo kb blok cca. 60ks tvarovek nebo kb bloku sekaných ze tří stran cca. 20ks tvarovek nebo kb bloku sekaných ze dvou stran Dále poptávám na ...
Poptávám průmyslovou vzduchovou hadici
Prům.hadice na vzduch vnitřní pr.19mm, vnější pr.29-31mm, tlak 6 barů ,délka 2x25m, s textilní výstuží. Poloměr ohybu min 150mm. Povrch může být otěruvzdorný.
Poptávám řezivo
Poptávám modřínová prkna vzduchosuchá (min 3 měsíce od pořezu, na prokladech), nejlépe "jemně řezaná" v kvalitě A/B ve dvou rozměrech a množství: 1/prkna 35 až 40 x 280mm v délce 4bm; celkem 10ks 2/prkna 25 x 120 až 140mm (jeden rozměr pro všechna prkna) v délce 2,5 až 4 metry; celkem 4,25 m3. Termín dodání je květen nebo červen 2009. Místo ...
Poptávám střešní okno GHL
Poptávám výklopně-kyvné střešní okno GHL, nejmenší velikost. Počet ks: 2. Potřebuji nabídku včetně DPH i s lemováním. Jen výhodná cena! Děkuji.
Poptávám střešní okna
Dobrý den. Potřebuji 2ks střešních oken s lemováním, Velux GGL 3059 CO2, 55x78cm, levněji než v katalogu Velux včetně DPH.
Poptáváme umývadla zn. Jika
Sháním sanitární keramiku - Jika umyvadla.
Sháním splachovací nádržku
Sháním splachovací nádržku k WC ALFA 1.
Poptáváme zařízení na spalování odpadů
Sháním výrobce zařízení na spalování odpadů.
Poptávám kotel zn. Viessman
Poptávám kotel VIESSMANN - Vitodens 333F + Vitotronic 200 obj. č. WS3C010
Poptávám Lukopren N8100
Sháním tmel Lukopren N8100 15, balení na formy pro odlévání sadrových modelů.
Sháním spárovací hmotu na kámen
Poptávám spárovací hmotu (barva šedá, popř. hnědá ) na přírodní kámen exteriér do 20mm.
Poptávám výplně pro venkovní zábradlí
Dobrý den, poptávám výplň venkovního zábradlí na terasu. Barva: čirá, mléčná, nebo lehce kouřová (matné nebo pískované) Síla: 5 - 6 cm Velikost: potřebuji 3 desky o rozměrech : a) 2 x 080X2,10 m b) 1x 0,80x1,70 m Pokud máte desky v jiných rozměrech, je možné je nařezat na míru ? Prosím, pokud mi můžete nabídnout některý z Vašich výrobků, ...
Poptávám střešní krytinu
Poptávám střešní krytinu, jako eternitove desky, ale je to jako tvrzená guma. Prosím něco bližšího , sháním něco na střechu. Děkuji .Kvapil.
Poptávám plastové okna
Dobrý den. Poptávám u Vás výměnu starých oken za plastová v cihlovém domě. Byt 3 + 1, 4x okno (125x125), 1x balkonové dveře (75x185) a 3x okno malé (50x80). Barva bílá oboustraně. Prosím o nabídku ceny komplet a termín možné realizace (co nejkratší). Děkuji předem.
Poptávám skleněný obklad do kuchyně
Poptávám skleněný obklad Lakobel, Connex (nebo jiný) za kuchyňskou linku. Brandýs nad Labem