Poptávám pilařské produkty
Prosím o nabíku a termín případně i dopravu Na Mořinku. -2Ks Hranol 160x200x6000mm SM/JD (0,38 m3) -6Ks Hranol 120x140x3000mm SM/JD (0,3 m3)
Poptávám izolační zvukovou vatu
Dobrý den, poptávám izolační zvukovou vatu (např. ISOVER orsil) do stropu mezi fošny. Tloušťka izolace 120mm, na plochu 2x75m2. Děkuji.
Poptávám střešní materiál
Dobrý den, stavím teď dům a jsem ve fázi zateplení střechy. Původně jsem chtěl střechu zateplit vatou a na to hned palubky, ale v požární zprávě mám napsano, abych ještě pod palubky dal sádrokarton, ale každý mi tvrdí, že je to zbytečné (kromě hasičů samozřejmě). Můžete mi poradit, třeba nějaky jednodušší produkt? Slyšel jsem něco o nějaké folii, ...
Poptávám koupelnové těleso
Prosím o sdělení, zda-li vyrábíte ještě koupelnové těleso rozměr 750x1700, přípojná rozteč 720mm? Potřebuji ho vyměnit.
Poptávám příslušenství pro kotel
Poptávám zatápěcí klapku, táhlo zatápěcí klapky, víko výměníku s těsněním na kotel VARIANT 27 RV.2006.
Poptáváme přípravek CHELADE - nátěr
Potřebujeme přípravek CHELADE - nátěr na rezavé kovové součástky, stabilizuje rez.
Poptávám bezdotykový senzor
Bezdotykový skrytý senzor do pisoáru SL 292L-P411 2Ks
Poptáváme dřevěné vnitřní dveře, 22 ks
Dobrý den, poptáváme dřevěné vnitřní dveře surové, borovice prosklené i neprosklené v počtu celkem 22 kusů včetně zárubně ( většina stěn šíře 150mm). Sklo tvrzené mléčné. Detail vzhledu vi příloha (dveře typ AB a typ CB jsou plné, neprosklené). Těším se na Vaše nabídky. S pozdravem Jana Pilátová
Obnova, správa, provoz a údržba veřejného osvětlení, městských hodin a světelného signalizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, správa, provoz a údržba veřejného a slavnostního osvětlení, městských hodin a světelného signalizačního zařízení v Hořovicích, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 této zadávací dokumentace.
Obnova, správa, provoz a údržba osvětlení, městských hodin  a signalizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, správa, provoz a údržba veřejného a slavnostního osvětlení, městských hodin a světelného signalizačního zařízení v Hořovicích, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 této zadávací dokumentace.
Poptávám OSB desky
Dobrý den, poptávám OSB desky vyrobené v Kanadě.
Poptávám plastová okna vč. příslušenství
Poptávám plastová okna 6tikomorová. Vnitřek bílý venek zlatý dub 2400-1500 1kus. Venkovní parapet alu. síť proti hmyzu. 1800-1500 4kusy. Venkovní parapety alu. síť proti hmyzu 4ks 1200-650 9ks. Venkovní parapety alu. síť proti hmyzu 6ks. 550-650 2ks. Venkovní parapety alu síť proti hmyzu 2ks.
Poptávám výrobce žlabových vložek
Poptávám výrobu žlabových vložek.
Poptávám palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo
Poptávám plastová okna
Poptávám 5ks plastových oken: rozměr 150x150cm barva: zlatý dub provedeni: dvoukřídlé bez dělícího středového dílu, vždy pravé křídlo vyklápěcí s mikroventilací. materiál: gelan nebo rehau
Poptávám elektromateriál
poptavam kryty tango vypínače, zasuvky dvouzasuvky ma nekdo?
Poptávám výrobce oken
Poptávam okna přímo od výrobce: okno 150x150, k oknu žaluzie, parapet vnitřní, venkovní; okno 0,60 x 110 k oknu žaluzie, parapet vnitřní, venkovní; balkonové dveře k tomu žaluzie. Vše oboustraný zlatý dub.
Poptávám radiátory
Sháním radiátory. Poptávám cenovou nabídku.
Sháním lamelové komutátory
Dobrý den, poptávám lamelové komutátory na stejnosměrný motor: - 20 lamel - vnější průměr 24 mm - vnitřní díra o průměru 7-9 mm - šířka 12-18 mm. Počet kusů: 100. Děkuji.
Poptávám dodavatele lihu
Poptávám dodavatele lihu.Objem 3 000 000 litrů.
Poptávám výrobu a montáž nerezového výměníku
Kdo by dokázal dodat či vyrobit a namontovat nerezový výměník tepla nad stávající, již zazděnou krbovou vložku v obývacím pokoji a napojit ji na kombinovaný bojler pro ohřev teplé užitkové vody v technické místnosti ???.
Poptáváme zakázkovou kovovýrobu
Poptáváme výrobu rádius dle přiložené výkresové dokumentace/zašleme ihned po projevení zajmu,kontakt přes email, největší rozměr k výrobě rádiusu je plech 2000x1000/v počtech uvedených na výkresech. U největšího dílce cca20-30 ks-počet bude upřesněn.Polotovary- plech s ohybem dodáme. Cenové návrhy Prosím v nejkratším možném termínu.
Poptáváme výrobce plastových obalů
Poptáváme výrobce plastových obalů na kosmetiku Na tento sortiment - pěna do koupele,sprchový gel,tělové mléko Obsah 250 - 500 ml s dávkovačem i bez Množství 1 - 5 tis ks Spolupráce - dlouhodobá Termín na počátku příštího roku Prosím o nabídky na e-mail Děkuji
Poptáváme dodávku obkladů
Poptávám obklad dle této přílohy. obklad serie Nirvana Rojo 25x40 ...............14m2 obklad serie Nirvana Negro 25x40................17m2 dlažba Nirvana Negro 33,3x33,3.........15m2 listela Nirvana Rojo 3 x 25cm...........50ks ............ obklad Rako Salsa WaTP3034 ...
Poptávám dveře a sekční vrata
Vrata a dveře od firmy Hörmann sekční vrata Hörmann EPU 2500*2125 pohon ProMatic - jedná se drážka M -barva Titan Metallic Povrch Decograin, a vchodové dveře RenoDoor povrch Decograin také barva Titan Metallic cena je daná od výrobce včetně montáže a DPH 9%. Dále objednávám tuto samou zakázku v provedení Zlatý dub.