Poptávám vstupní vchodové dveře
Vstupní vchodové dveře dvoukřídlové,ze 2/3 zasklené 1780/2180 mm
Poptávám FVE
Tímto bych Vás rád požádal o vypracování nabídky na fotovoltaickou elektrárnu (EVALON nebo FATRA), která bude umístěna na střeše cca 15m vysoké budovy o rozloze cca 200m2. Budu se těšit na Vaše nabídky.
Poptávám plastová okna
Poptávám dodávku plastových oken včetně montáže. Okres Břeclav.
Celková rekonstrukce Hlavní budovy
Jedná se o rekonstrukci budovy obývanou seniory, kde se upraví dispoziční řešení tak, aby lépe odpovídalo potřebám klientů a provozu organizace. Bude provedena výměna staávajících dřevěných oken za nová kastlová s izolačním dvojsklem z venkovní strany a s jednosklem z vnitřní strany, bourací, zdící práce, rekonstrukce rozvodů ZTI, ÚT, ...
Poptávám plastová okna
Poptávám 2 ks plastové okna š 100cm v 150cm jedno křídlo otvírací a sklápěcí plus žaluzie a síťky/ barva oken bílá, 1 ks plastové okno š 125cm v 150cm jedno křídlo otvírací a sklápěcí plus žaluzie a síťka barva okna bílá. Bourání a zednické dokončení svépomocí.
Poptávám okna vč. příslušenství
Sháním 3xtrojkřídlé okno rozměr:šířka1800mm výška1300mm+žaluzie+sítě proti hmyzu+venkovní parapet hloubka200mm. 1xdvoukřídlé okno bez sloupku rozměr:šířka960mm výška1300mm+žaluzie+sít proti hmyzu+venkovní parapet hloubka200mm.
Poptávám dřevní odpad
Poptávám piliny,hobliny,stěpku,slámu,kůru.
Poptáváme čisticí tablety do kávovarů
Dodavatel na čistící tablety pro AEG kávovary.
Poptávám dřevěné sušené hranoly
Poptáváme dřevěné sušené hoblované hranoly v rozměrech 42x42x950,pravidelné odběry. Specifikace kvality: Materiály: BK,DB,JV,JS,SM,BO,BR,kavlita A,určené pro soustružení.Je možné dohodnout i na jiných rozměrech. Dále poptáváme lepené bukové hranoly ve větším množství.
Sháním ND ke kotlu zn. Destila
Dobrý den, prosím o sdělení, zda je možnost sehnat ke kotli Destila RPB 33 náhradní rošty. Děkuji.
Poptávám kabřinec
Koupím tmavěhnědý lesklý kabřinec. Výroba Poštorná.
Poptávám tmavohnědý kabřinec
Poptávám tmavohnědý lesklý kabřinec.
Poptává stavební chemii do komisního prodeje
Poptávám zboží do komisního prodeje : Nejlépe stavební chemie a pod.
Poptáváme podlahovu krytinu marmoelum
Poptáváme podlahovou krytinu - marmoleum, vč. pokládky. Místo dodávky je Znojmo. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme polystyrén
Poptáváme vnitřní polystyrén na zateplení tloušťka 5cm mohli by jste nám zdělit cenu za m2 díky Dubčíková
Poptávám plastové rámečky pod SPZ
Sháním plastové rámečky pod SPZ, bez potisku, cca 20 000 - 50 000 ks.
Poptávám palivové dříví
Sháním palivové dříví a jeho ceny.
Poptávám odběratele ochran rohů eurooken
Poptávám odběratele ochran rohů na eurookna, plastová okna a dveře. Tloušťka chráněného materiálu je 90 mm, materiál 3VVL.
Poptáváme naplnění výrobní kapacity
Poptáváme zájemce o volnou výrobní kapacitu pro lisování, broušení a stříhání. Lisy výstředníkové: od 5 do 160 tun Podání ruční, nebo podavači - šíře podání: 100 mm 250 mm - možnost zopakovat podání 300 mm 300 mm - možnost zopakovat podání 250 mm 250 mm Možnost dodání vlastních lisovacích nástrojů. Bruska BRV 70: šířka brusného ...
Poptávám plastová okna
Poptávám plastová okna, 5-ti komorový systém barva bílá vnější i vnitřní u všech oken žaluzie a obojí parapety. rozměry oken 2krát 3 okenice 65cm-123cm, 1krát 60cm-123cm 2 okenice, 2krát okenice 48cm-123cm. prosím o zaslání předběžné ceny děkuji Ondřejková, Znojmo.
Poptávám odběratele elektromateriálu
Poptáváme odběratele: 1.Transformátor trojfázový oddělovací ochranný neodolný proti zkratu pro napájení v místnostech pro lékařské účely. 2. Tlumivky dekompenzační trojfázové - obecně pro dekompenzaci kapacitního jalového výkonu. 3. Tlumivky kompenzační trojfázové. 4.Tlumivky komutační trojfázové. Podrobné informace viz. ...
Poptáváme dubová okna, vč. montáže, 15 ks
Poptáváme výrobu a montáž dřevěných dubových oken - 15 ks. Akce Kapucínský kostel Znojmo.Finanční objem cca 270 000,-. Termín červenec.
Poptávám výměnu oken a stavební úpravy
Hledám zedníka nebo firmu, ochotnou mi v co nejkratším čase vyměnit stará okna za nová plastová. Okna mám. Bude ale nutná stavební úprava v podobě vyřezání zdiva. Nové okna jsou delší proti původním. Budova je z děravých pálených cihel a nachází se poblízko obce Žerůtky okr. Znojmo.
Poptáváme rekonstrukci panelového domu
Poptávám firmy ze Znojma a okolí na zateplení osmipatrového panelového domu včetně výměny oken,opravy rovné střechy a výtahu ve Znojmě.
Poptávám třívrstvé panely z borovice
Poptáváme třívrstvé panely z borovice. Celá ČR.