Podpora činnosti nezemědělské povahy – kráčející rypadlo
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks kráčejícího rypadla, dle stanovené technické specifikace, pro firmu K - HVĚZDA s.r.o. - dále viz ZD.
Poptávám stavební kozy a řezivo
Koupím stavební kozy, případně i fošny.
Souprava na ošetřování mrazových trhlin
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 soupravy na ošetřování mrazových trhlin, zaškolení obsluhy, služby spojené se zajištěním záručního servisu a dodávka do místa plnění pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou organizaci (dále jen zadavatel), dle stanovených zadávacích podmínek.
Poptám starší drapák na kámen
Poptám starší drapák na kámen.
Rekonstrukce těžního zařízení  2B 3216-2M/1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž technologického zařízení pro rekonstrukci těžního stroje 2B 3216-2M na jámě R7S odštěpného závodu GEAM Dolní Rožínka.
Investice do zahájení podnikatelské činnosti - Pavel Brabec
- rekonstrukce zemědělského objektu (stavební práce) - stáje pro chov masného skotu - nákup teleskopického manipulátoru 100 až 110 kW, včetně příslušenství (lopata, vidle)
Nákup pásového bagru
Zadavatel požaduje dodání hydraulického pásového bagru o výkonu s níže uvedenými technickými parametry. Požadované parametry a specifikace stroje: - Hmotnost 20-25 t - Výkon motoru 115-130 kW - Jednodílný výložník - Desky pasů š.600 mm - Násada 2,4-2,5 m - Lopata o objemu 1-1,5 m3 - Rypná síla od válce lopaty min.150 kN pro násadu ...
Dodávka mlecích koulí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka v roce 2013 kompletního sortimentu 300 tun mlecích koulí (kulové mlýny GM 27) včetně dopravy pro odštěpný závod GEAM Dolní Rožínka (doprava dráhou na vlastní vlečku Chemické úpravny – konečná stanice Rožná).
Pořízení kompaktoru na skládku TKO Petrůvky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks kompaktoru, stroje na hutnění tuhého komunálního odpadu a pro provoz skládky TKO Petrůvky. Kompaktor musí disponovat dostatečným výkonem pro úpravu a hutnění směsných komunálních odpadů, zemin, inertních materiálů a ostatních odpadů ukládaných na TKO Petrůvky. Koncepčně jde o stroj se 4 ocelovými ...
Nákup technologie pro snížení emisí čpavku
Jedná se o nákup strojů pro snížení emisí amoniaku a to o tyto tři stroje 1) Diskový zapravovač Parametry : - Min. záběr 5m, Min. dvě řady disků, Jištění a odpružení disků, Hydraulické sklápění 2)Teleskopický nakladač Min. zdvih 6m, Uzavřená kabina, pohon všech kol, výkon motoru min. 75 kW, min nosnost 3500kg, tlakové mazání hlavní a úhlové ...
Nemocnice Jihlava - rekonstrukce výtahů
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce celkem 7 výtahů v interním pavilonu Nemocnice Jihlava.
Výšková technika
Výšková technika - automobilová plošina v rozsahu dodávky podle technických podmínek v příloze zadávací dokumentace
Dodávka techniky na údržbu komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 9 ks nosičů výměnných nástaveb pro údržbu komunikací a další zařízení, 2 samostatné nástavby, dle podmínek uvedených v zadávací dokumentaci, zaškolení obsluhy a dodávka do místa plnění a následný servis po celou dobu záruční lhůty.
Nemocnice Pelhřimov - rekonstrukce výtahů
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukci celkem 8 výtahů v objektech (DRJ 1, DRJ 2, PAS, Porodnice a Dětský pavilon) Nemocnice Pelhřimov.
Pořízení čelních nakladačů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 8 kusů identických, čelních, teleskopických nakladačů, dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci, zaškolení obsluhy, dodávka do míst plnění a zajištění servisních služeb.
Výšková technika
Výšková technika - automobilová plošina v rozsahu dodávky podle technických podmínek v příloze zadávací dokumentace
Dodávka 4 čelních nakladačů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů identických, čelních, teleskopických nakladačů, dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci, zaškolení obsluhy, dodávka do míst plnění a zajištění servisních služeb.
Dodávka 4 čelních nakladačů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů identických, čelních, teleskopických nakladačů, dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci, zaškolení obsluhy, dodávka do míst plnění a zajištění servisních služeb.
Poptávám gumové pásy na minibagr
Prosím o zaslání cenové nabídky na gumové pásy na minibagr JCB 8016.Děkuji
Instalace kotle na spalování biomasy do kotelny K7 U Hřbitova v Jihlavě
Dodávka spalovny biomasy s jmenovitým výkonem kotle 3 MW včetně dopravy paliva, mechanického odpopelnění, zařízení na čištění kouřových plynů. Zřízení skladu paliva vč. jeřábové dráhy, dodávka a instalace akumulační nádoby, protipožární nádoby, skladu ELTO a dvoupalivového hořáku vč. řízení, které je nutné k automatickému provozu - dále viz ...
Svoz bioodpadů a separovaných složek komunálních odpadů ve Světlé nad Sázavou
dodávka strojů a zařízení určených pro potřeby svozu bioodpadů a separovaných složek komunálních odpadů ve Světlé nad Sázavou (dodávka kontejnerů, sběrových nádob a svozových prostředků) včetně případného uvedení do provozu a zaškolení personálu
Nákup technologií pro svoz BRO
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologických částí pro realizaci projektu „Nakládání s bioodpady ve Velkém Meziříčí“, který je zaměřen na svoz a nakládání s bioodpady v regionu Velkomezeříčsko a zejména ve Velkém Meziříčí. Projekt byl předložen do Operačního programu Životní prostředí (dále jen „OPŽP) a bude realizován v případě ...
Dodávka míchacího zařízení na výrobu studné obalované směsi.
Dodávka továrně nové technologie mísírny obalované směsi dle následujících technických parametrů: výkon obalovny 50-70 t/hod., zásobník kameniva se 3 komorami o min. objemu komory 10 m3, dávkování pomocí transportního pásu, systém vážení s přesností na 10 kg, obsah míchačky nejméně 700 litrů. Podrobnosti v zadávací dokumentaci.
Poptávám stavbu lešení
Stavba lešení v Cukrovaru České Meziříčí - lešení musí být trubkové. Do výšky 15 m.
Poptávám pronájem lešení
Dobrý den,potřeboval bych půjčit lešení na 10 dnů. Zhruba v druhé polovině měsíce května. Jedná se o stavbu srubu.V této chvíli nevím jaké množství. Jednalo by se cca o 20 metrů okolo srubu do výšky prvního patra v průčelí a na bocích stavby, viz.přiložené fotografie. Děkuji za odpověď.