Obstaranie inovatívnej technológie na výrobu asfaltových zmesí
Predmetom zákazky je obstaranie dvoch samostatných zariadení, ktoré tvoria jeden logický celok: - Semi- statické zariadenie na výrobu asfaltových zmesí - Termokontajner. Obstaranie predmetu zákazky zahŕňa dodanie na miesto inštalácie vrátane dopravy, inštaláciu, uvedenie do prevádzky a odovzdanie kompletnej dokumentácie.
Nákup stavebních strojů, nábytku na vybavení kanceláří a počítačového vybavení vč. softweru
Předmětem veřejné zakázky bude nákup stavebních strojů - traktoru bagr ( rypadlový nakladač ) , smykem řízeného nakladače , pásového minirypadla , manipulačního motorového vozíku, vibračního stroje , kompresoru, pneumatického bouracího kladiva , naftového topidla , elektrocentrály, ručního nářadí , řezací pily, stavební míchačky, geodetické ...
Traktorbager
Predmetom zákazky je obstaranie traktorbagra 4x4 s príslušenstvom v počte 1 ks. Podrobný opis predmetu zákazky (technická špecifikácia stroja) je súčasťou súťažných podkladov.
Rekonstrukce, modernizace a oprava kolesového rýpadla KU 300.16/K83
Cílem realizace veřejné zakázky je zpracování kompletní projektové a realizační dokumentace, dále rekonstrukce, modernizace a oprava kolesového rýpadla KU300.16/K83 (koles.rýpadlo řady TC1 s housenicovým podvozkem a výsuvným kolesovým výložníkem s dopravní linkou šíře 1400 mm a teoretickou výkonností 1475 m3/hod. Rekonstrukce a opravy se budou ...
Technológia betonárne a vibračný lis
Dodanie a montáž strojnotechnologického zariadenia a to : 1. časť : Technológia betonárky s technickým výkonom 25 m3, 2. časť: Technológia mobilného vibračného lisu, Podľa minimálnych požadovaných parametrov definovaných v súťažných podkladoch.
Kráčející rypadlo
Jedná se o nákup stroje v počtu 1 ks.
Zberný dvor v obci Kalinkovo - dodávka technológie
Predmetom zákazky je dodávka strojno - technických zariadení na zber a separáciu odpadu. Ide o dodávku strojového zariadenia rýpadlo - nakladač, úžitkového automobilu s vyklápacou nadstavbou a hydraulickou rukou, 10 ks veľkoobjemových kontajnerov a 29 ks kontajnerov na separovaný zber odpadu. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Prostředky statického zabezpečení budov
Dodání 2 sad speciálních technických prostředků k zabezpečení staticky narušených staveb, budov, výkopů, jímek, konstrukcí.
VŘ 23 - Prostředky statického zabezpečení budov
Předmětem zakázky je dodání prostředků statického zabezpečení budov - sada redukovaná spolufinancovaná z Integrovaného operačního programu.
Recyklátor asfaltu
Predmetom zákazky je kúpa nového tovaru, recyklátora asfaltu, slúžiaceho k opätovnému použitiu vysekanej, alebo vyfrézovanej živičnej vrstvy ciest a jej následného použitia pri oprave ciest a výtlkov.
Samohybný kolesový nakladač s príslušenstvom
Predmetom zákazky je nákup nového samohybného kolesového nakladača v počte 13 ks vrátane jeho príslušenstva v počte 50 ks (viacúčelová zubová nakladacia lopata 13 ks, hladká nakladacia lopata na sypké materiály 13 ks, otváracia kombinovaná zubová lopata 8 ks, dvojlyžinové plávajúce paletizačné vidly 8 ks a žeriavový hák 8 ks). Podrobné vymedzenie ...
Pásové rypadlo
1 ks pásové rypadlo
Miešacie centrum betónu a výroba prefabrikovaných betónových výrobkov
Predmetom zákazky je dodávka a montáž zariadenia miešacieho centra betónu a výroby prefabrikovaných betónových výrobkov, vybudovanie základov a spevnených plôch potrebných na montáž a prevádzku kompletného technologického zariadenia miešacieho centra betónu, a vypracovanie autorizovanej projektovej dokumentácie miešacieho centra betónu.
Podpora technického vybavení dílen – 1. část
Předmětem zakázky je pořízení nového vybavení (strojů a dalšího technického vybavení včetně příslušenství) v rámci 5 vybraných škol (SŠ polytechnická, Olomouc, Rooseveltova 79; SOŠ průmyslová a SOU strojírenské, Prostějov, Lidická 4; SŠ technická, Mohelnice, 1. máje 2; VOŠ a SŠ automobilní, Zábřeh, U Dráhy 6; SOŠ a SOU strojírenské a stavební, ...
Nákup strojů pro výrobu stavebních prefabrikátů z anorganických polymerů
Předmětem díla je komplexní dodávka strojů a zařízení dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. Místem realizace projektu je budova bez č.p. umístěná na pozemku č. parc. 1947/11 v k.ú. Buštěhrad při ulici U Panelárny, 273 43 Buštěhrad. Sety strojů budou zajišťovat přípravu hlavního materiálu pro bázi, přípravu materiálů pro plniva, přípravu ...
Poptávám gumové pásy pro minidumper
Poptávám gumové pásy na minidumper Kubota RY10Z šíře 230 rozteč 72 článků 46 požadovaný vzorek a vedení pásu je patrný z přiložených fotografií. Sdělte: cenu výrobce možný termín doání (odběr u vás/dodání k nám) nejpozději čtvrtek 27.3. Kostice (Břeclav) Nabídky posílejte nejpozději v pondělí 24.3.
Poptávám dodavatele stavebnin a zapůjčení bagru
Dobrý den, letos budeme stavět RD v Říčanech a potřebovala bych informaci ohledně ceny stavebního materiálu. Pokud bychom odebírali veškerý stavební materiál od Vás, jaké výše slev bychom mohli dosáhnout? Druhý dotaz se týká vykopání základů - zapůjčení bagru. Jakou částku si účtujete za hodinu práce včetně stroje? Děkuji za informace.
Fréza pro údržbu kominikací
Předmětem zakázky je koupě nové silniční frézy pro údržbu komunikací.
Fréza pro údržbu kominikací
Předmětem zakázky je koupě nové silniční frézy pro údržbu komunikací.
Nákup kráčivého rypadla
Dodávka kráčivého rypadla (1 kus), včetně doplňkového vybavení, zaškolení obsluhy, předvedení a vyzkoušení. Kráčivé rypadlo včetně doplňkového vybavení musí být nové, plně funkční a musí splňovat veškeré podmínky stanovené zákony, vyhláškami a směrnicemi platnými v České republice a EU pro jeho řádné provozování a užívání v České republice.
Poptávám zapůjčení elektrocentrál pro objekt mrazíren
Dobrý den, obracím se na Vás s poptávkou na zapůjčení elektrocentrál v případě výpadku elektrické energie nebo poruchy transformátoru pro objekt nových mrazíren v areálu firmy La Lorraine na Kladně. Jedná se o zálohování dvou transformátorů 1 600 kVA a 1 250 kVA (nutno zálohovat jen poloviční výkon). Prosím navrhněte sestavu pro nutnou ...
Prostředky statického zabezpečení budov - rozšířená sada
Dodání 2 sad speciálních technických prostředků k zabezpečení staticky narušených staveb, budov, výkopů, jímek, konstrukcí.
Dodávka vysokozdvižných vozíků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka : • Plnicí stanice na stlačený zemní plyn včetně měřeného výdeje CNG; • Čelní motorový vysokozdvižný vozík – (požadovaná nosnost min. 2500 kg v 4950 mm, včetně PZ) – 14ks – pohon CNG; • Čelní motorový vysokozdvižný vozík – (požadovaná nosnost min 6000 kg v 5200 mm, včetně PZ) – 2ks – pohon CNG; • Ručně vedený ...
KŘ 23 - Prostředky statického zabezpečení budov - sada redukovaná
Předmětem zakázky je dodání prostředků statického zabezpečení budov.
Poptávám hydraulické čerpadlo k minibagru
Poptávám hydraulické čerpadlo na minibagr Hanix N 300,2 r.v.1992.