Revitalizace památek v historickém centru města Telče, dílčí část: obnova domu č.p. 66
Předmětem veřejné zakázky je celková obnova památkově chráněného objektu měšťanského domu č.p. 66, využívaného jako domov dětí a mládeže (DDM) v Telči. Obnova spočívá v dispozičních úpravách objektu a rekonstrukci a modernizaci vnitřních prostor – oprava povrchů, podlah, včetně rekonstrukce vnitřních rozvodů, výměny dveří včetně zárubní, repase a ...
Obnova rybníka Holotympl v k.ú. Dobronín
obnova rybníka – odstranění sedimentů ze zátopy nádrže, oprava návodního líce hráze, výpustného zařízení a bezpečnostního přelivu
II/406 Dvorce – Telč, 1. stavba
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v provedení rekonstrukce stávající silnice II/406 v intravilánu města Třešť o celkové délce cca 741,37 m. Součástí jsou také stavební práce spočívající v provedení rekonstrukce a modernizace vodovodního řadu včetně domovních přípojek, kanalizačních stok včetně domovních přípojek, dešťové ...
II/353 Velký Beranov - obchvat
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla „II/353 Velký Beranov - obchvat“. Jedná se o novostavbu obchvatu Velkého Beranova a Nových Domků, který zahrnuje přeložku silnice II/602 s novým napojením na silnici II/353 okružní křižovatkou.
Krajské komunitní a poradenské centrum
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací, a to rekonstrukce budovy na adrese třída Legionářů 1468/36, 586 01 Jihlava na nové polyfunkční komunitní centrum, podle zadávacích podmínek uvedených v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Krajské komunitní a poradenské centrum
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací, a to rekonstrukce budovy na adrese třída Legionářů 1468/36, 586 01 Jihlava na nové polyfunkční komunitní centrum, podle zadávacích podmínek uvedených v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Rekonstrukce Horáckého zimního stadionu v Jihlavě – výměna střechy
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce a výměna střechy Horáckého zimního stadionu v Jihlavě (projekt typu design & build podle standardů FIDIC – Yellow Book).
Revitalizace Masarykova náměstí v Jihlavě
Předmětem soutěže je revitalizace a zlepšení parametrů užitnosti a obytnosti Masarykova náměstí v Jihlavě. Zadavatel hledá koncepci dopravy, městské zeleně, a městského mobiliáře s respektem k urbanistickému vývoji centra významného historického města a jeho pamětihodnostem. Cílem je zatraktivnit hlavní jihlavské náměstí pro delší a častější pobyt ...
Transformace Domova Kamélie Křižanov I. - Třešť
Rekonstrukce dvou domů rodinného typu v Třešti pro celkem 12 klientů s mentálním a kombinovaným postižením s vysokou mírou podpory. Součástí zakázky je rovněž vybudování prostor pro denní aktivity klientů a denního stacionáře, který bude sloužit i pro osoby s postižením z řad veřejnosti.
Mateřská škola, ul. Na Dolech, Jihlava
Předmětem veřejné zakázky je novostavba dvoupodlažního objektu mateřské školy pro 100 dětí s internátním provozem a přilehlou zahradou. Součástí stavby je napojení na inženýrské sítě, vybudování bezbariérových přístupových komunikací, parkoviště, chodníků, veřejného osvětlení, kontejnerového stání a sadových úprav.
II/406 Dvorce – Telč, 2. stavba
Předmětem veřejné zakázky je přestavba stávající stykové křižovatky silnic II/406 a II/639 na novou okružní křižovatku a v rekonstrukci extravilánové části Studnice-Telč v délce 3 665 m.
Cyklostezka R08 Jihlava - Pávov
Předmětem veřejné zakázky je vybudování cyklistického propojení města Jihlavy s částí města Pávov a napojení průmyslové zóny, kde sídlí významní zaměstnavatelé Jihlavské sídelní aglomerace. Vlastní cyklostezka, která vychází z Generelu cyklistické dopravy města Jihlavy, je vedena převážně v extravilánu města v prostoru mezi železniční tratí ...
VŠPJ - Výstavba a adaptace prostor pro technické laboratoře a dílny
Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v adaptaci suterénních prostor za účelem vybudování laboratoře experimentálních měření a strojní dílny pro akademické pracovníky a studenty technicky zaměřených studijních programů.
Vzdělávací a výcvikové středisko ZZS KV
Výstavba vzdělávacího a výcvikového střediska Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina včetně vybudování manipulační plochy pro výcvik, zpevněné plochy, opěrné stěny oplocení a příslušných inženýrských sítí.
Splašková kanalizace a ČOV, Zhoř
Předmětem veřejné zakázky je stavba splaškové kanalizace a čistírna odpadních vod v obci Zhoř u Jihlavy. Navrhovaná stavba se nachází v zastavěné části obce. Nová splašková kanalizace bude odvádět splaškové vody ze všech stávajících nemovitostí produkujících splaškové vody do navrhované čistírny odpadních vod. V rámci stavby ČOV bude vybudována ...
Vybudování vodovodu, Hrbov
Stavba vodovodního přivaděče Polná – Hrbov (dl. cca 2 031,1 m) včetně ATS s vystrojením a vodovodních řadů (dl. cca 3 674,2 m) a přípojek (80 ks) v obci Hrbov.
VŠPJ - Výstavba výukového centra (zhotovitel stavby)
Předmětem plnění jsou stavební práce blíže specifikovány v zadávací dokumentaci.
II/602 Jihlava – most ev. č. 602-043
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zhotovení stavby „II/602 Jihlava – most ev. č. 602-043“, která spočívá v provedení rekonstrukce mostu ev. č. 602-043 (délka přemostění je 198 m).
Vypracování projektové dokumentace na dopravní stavby v Kraji Vysočina
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektových dokumentací ve stupních DÚR, DSP, PDPS, získání pravomocných správních rozhodnutí, zajištění inženýrské činnosti a výkonu autorského dozoru v rozsahu, jak je blíže stanoveno v zadávací dokumentaci.
Vodovod, splašková kanalizace a ČOV Jezdovice
výstavba kanalizačních stok a čistírny odpadních vod, výstavba rozvodných vodovodních řadů v intravilánu obce Jezdovice a zásobovacího řadu, výstavba odbočení vodovodních přípojek
Odstraňování následků nehod na bezpečnostním zařízení a vybavení na úseku SSÚD 3 Velký Beranov
Předmětem Rámcové dohody, která bude v rámci zadávacího řízení uzavřena na dobu trvání 48 měsíců s jedním účastníkem, bude poskytování stavebních prací spočívajících v opravách svodidel na dálnicích, které jsou ve správě Střediska správy a údržby dálnic 3 - Velký Beranov (dále jen „SSÚD 3“)
II/406 Telč – hr. kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce komunikace v extravilánu s rozšířením na kategorii S7,5/70 (60).
II/602 Jihlava - Dvorce
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zhotovení stavby „II/602 Jihlava - Dvorce“, která spočívá v provedení rekonstrukce silnice II/602. Součástí plnění je rovněž vybudování nového sjezdu na oddělený pozemek parc. č. 689/30, který je navržen vlevo ve směru z Jihlavy na Pelhřimov, napojení je vedeno kolmo k ose silnice II/602.
I/38 Stonařov - Dlouhá Brtnice
Oprava bude provedena podle zpracované PD na základě výsledku diagnostického průzkumu - frézování tl. 110 - 180 mm, sanace podkladu, pokládka ACL 70 mm, SMA 40 mm, v části ACP 70 mm, v průtahu D.Brtnice recyklace za studena, úprava odvodnění, VDZ. Špatný stavebně-technický stav vozovky - hloubková koroze, výtluky, vysprávky, trhliny, olámané ...
Obec Bítovčice, splašková kanalizace + ČOV
Předmětem stavby je výstavba stokové sítě a novostavba čistírny odpadních vod (dále jen ČOV) včetně realizace čerpacích stanic, příjezdní komunikace, přeložek inženýrských sítí a kanalizačních odbočení pro napojení jednotlivých nemovitostí v obci Bítovčice, okres Jihlava, kraj Vysočina. Součástí je taky dodávka a instalace technologického vybavení ...