Oprava MVN Běsno a Kryry
Předmětem veřejné zakázky – část MVN BĚSNO – OPRAVA NÁDRŽE je oprava nerybochovné malé vodní nádrže nacházející se v intravilánu obce Běsno (p.č. 71, k.ú. Běsno; odtok z nádrže se nachází na p.č. 1215/1, k.ú. Běsno). Součástí prací bude oprava opěrné kamenné zdi nádrže, která je podemletá, nestabilní a okolo přítoku a odtoku jsou značné kaverny. ...
I/7 okr. Louny, oprava komunikace
Předmětem zakázky je souvislá oprava asfaltového povrchu komunikace včetně příslušenství na základě diagnostického průzkumu na silnici I/7 okr. Louny ve staničení 35,558 - 36,393 km.
Revitalizace Masarykových sadů v Lounech – část park T.G.M.
Předmětem Zakázky je celková revitalizace parku T.G.M. v Masarykových sadech v Lounech. V rámci projektu Revitalizace Masarykových sadů v Lounech byly zhodnoceny všechny dřeviny rostoucí v řešeném území. Dle vyhodnocení zdravotního stavu dřevin a provozní bezpečnosti bylo navrženo kácení dřevin ve špatném zdravotním stavu a ošetření stávajících ...
Dodatečné zateplení objektů I. ZŠ č.p. 846, st.p.č. 1063 a Základní školy praktické č.p. 847, st.p.č
Jedná se o stavební práce spojené se zateplením obvodových stěn, zateplení stropu a střechy, podlahy nad terénem a výměnu otvorových výplní objektu základní školy čp. 846 a základní školy praktické čp. 847 o celkové výměře 3 871,8 m2.
Provozovna firmy Zdeněk Hrbek
Uvažovanými stavebními aktivitami v rámci zakázky jsou: a) modernizace a rekonstrukce rozvodů elektřiny, plynu a tepla v budovách a v energetických hospodářstvích výrobních závodů za účelem zvýšení účinnosti, b) modernizace, rekonstrukce stávajících zařízení na výrobu energie pro vlastní spotřebu vedoucí ke zvýšení její účinnosti, c) ...
Rekonstrukce objektu bývalé chmelárny v Lounech
Předmětem zakázky je rekonstrukce objektu Březinova 1739, 440 01 Louny dle projektové dokumentace, která je součástí Zadávací dokumentace. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Oprava fasády č.p.6
Oprava fasády č.p.6
Inženýrské sítě v Podbořanech – lokalita 15 parcel
Jedná se o rozšíření vodovodního a kanalizačního řadu (vč. přípojek na hranici jednotlivých pozemků), STL plynovodu (vč. přípojek na hranici jednotlivých pozemků), veřejného osvětlení, opravy stávající dešťové kanalizace a výstavbu nových místních komunikací.
Sportovní hala Podbořany
Jedná se o výstavbu víceúčelové sportovní haly s hrací plochou 45 x 25 m a kompletním zázemím. Řešené území je vymezeno pozemky parc. č. 899/1, 899/2, 906/1, 906/3 v katastrálním území Podbořany, pozemky parc. č. 245/1, 245/8 v katastrálním území Hlubany.
Rekonstrukce komunikací, Žatec – 2. část
Předmět plnění této veřejné zakázky bude rozdělen v souladu s ust, § 98 ZVZ na 2 části a to: Část 1 VZ: Rekonstrukce komunikace v ulici Erbenova Část 2 VZ: Rekonstrukce příjezdové cesty v obci Radíčeves Předmětem plnění obou částí veřejné zakázky jsou stavební práce – rekonstrukce komunikací v rozsahu stanoveném v projektové dokumentaci.
Splašková kanalizace a ČOV Pnětluky, Konětopy
Vybudování nové splaškové kanalizace v obci Pnětluky, v rozsahu gravitační kanalizace z PVC DN 250 SN 8 v délce cca 4142 m, 3 ks čerpacích stanic, výtlaky z materiálu PE 100 DN 80 v celkové délce cca 204 m, mechanicko-biologická ČOV Pnětluky pro 300 EO, mechanicko-biologická ČOV Konětopy pro 175 EO, elektropřípojky k čerpacím stanicím, ...
Domov pro seniory a Pečovatelská služba v Žatci – dodatečné zateplení a výměna oken
Předmětem veřejné zakázky je realizace úspor energie ve veřejné budově, která spočívá v zateplení obvodových konstrukcí objektu, výměně výplní otvorů a zateplení střechy. Objekt Domova pro seniory sestává ze čtyř objektů, jež mají samostatné č.p. a jsou umístěny na samostatné stavební parcele. Jedná se o třípodlažní objekty částečně podsklepené. ...
Rekonstrukce komunikací, Žatec – 2. část
Předmět plnění této veřejné zakázky bude rozdělen v souladu s ust, § 98 ZVZ na 2 části a to: Část 1 VZ: Rekonstrukce komunikace v ulici Erbenova Část 2 VZ: Rekonstrukce příjezdové cesty v obci Radíčeves předmětem plnění obou částí veřejné zakázky jsou stavební práce – rekonstrukce komunikací v rozsahu stanoveném v projektové dokumentaci.
R6 (D6) Lubenec, obchvat
Výstavba nové komunikace R6 (D6) v délce 4,910 km. Hlavní trasa, mimoúrovňová křižovatka, přeložky silnic, polních cest, šest mostních objektů, přípravu staveniště, dopravní značení, opatření během stavby, úpravy komunikací, opěrné zdi, odvodnění, přeložky kanalizací, vodovodů, úpravy meliorací, nadzemních i podzemních vedení elektro, ...
Revitalizace náměstí Poperinge v Žatci II.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce, a to dle projektové dokumentace a výkazu výměr, které jsou jako příloha č. 2 a č. 3 součástí zadávací dokumentace, spočívající v opravě dvou časti chodníků v ulici Bratří Čapků a revitalizaci Náměstí Poperinge.
Plánované opravy komunikací pro rok 2016, Žatec
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce, a to dle projektové dokumentace a výkazu výměr, spočívající v úpravě veřejné plochy sloužící pro nejrůznější městské aktivity.
I/27 Žíželice, most ev.č. 27-038
Předmětem zakázky je výměna EMZ a oprava izolace, sanace spodní stavby mostů, oprava říms, oprava zádržného systému a oprava krytu komunikace v okolí mostů.
Oprava komunikací ul. Na Kopci v Podbořanech
Jedná se o stavební úpravy komunikací, chodníků, prodloužení dešťové kanalizace, vybudování parkoviště, doplnění a oprava veřejného osvětlení v ulici Partyzánská a Na Kopci v Podbořanech.
I/27 Žíželice, most ev.č. 27-038
Předmětem zakázky je výměna EMZ a oprava izolace, sanace spodní stavby mostů, oprava říms, oprava zádržného systému a oprava krytu komunikace v okolí mostů.
I/7 Chlumčany - Toužetín, oprava silnice
Předmětem opravy je souvislá oprava asfaltobetonových vrstev komunikace, oprava odvodnění a dalších součástí či příslušenství silnice I/7 Chlumčany - Toužetín. Opravy budou provedeny včetně vodorovného dopravního značení.
I/7 Panenský Týnec obchvat, oprava silnice
Předmětem opravy je souvislá oprava asfaltobetonových vrstev komunikace, oprava odvodnění a dalších součástí či příslušenství silnice I/7. Opravy budou provedeny včetně vodorovného dopravního značení.
I/6 Lubenec - hranice okresu K. Vary, oprava silnice
Předmětem opravy he souvislá oprava asfaltobetonových vrstev komunikace, oprava odvodnění a dalších součástí či příslušenství úseku silnice I/6 Lubenec - hranice okresu Karlovy Vary. Opravy budou provedeny včetně vodorovného dopravního značení.
Rekonstrukce komunikací, Žatec
Předmět plnění této veřejné zakázky bude rozdělen v souladu s ust, § 98 ZVZ na 3 části a to: část 1) rekonstrukce komunikace - ul. Dukelská část 2) rekonstrukce komunikace - ul. Bratří Čapků část 3) rekonstrukce komunikace - ul. Lidická předmětem plnění všech částí veřejné zakázky jsou stavební práce – rekonstrukce komunikací v rozsahu ...
Rekonstrukce silnice II/227,II/225 hranice Stř.kr. - Žatec
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce komunikace II/225 – křižovatka s II/224 - Žatec (16,552 km), II/227 – Žatec – hranice Středočeského kraje (16,502 km). Celá rekonstrukce komunikace byla rozdělena do jednotlivých stavebních objektů. Rekonstrukce krytu vozovky byla navržena na základě měření únosnosti, tak aby kryt komunikace ...
Rekonstrukce komunikací, Žatec
Předmět plnění této veřejné zakázky bude rozdělen v souladu s ust, § 98 ZVZ na 3 části a to: část 1) rekonstrukce komunikace - ul. Dukelská část 2) rekonstrukce komunikace - ul. Bratří Čapků část 3) rekonstrukce komunikace - ul. Lidická předmětem plnění všech částí veřejné zakázky jsou stavební práce – rekonstrukce komunikací v rozsahu ...