Holoubkov-rekonstrukce silnice na hrázi Holoubkovského rybníka
Předmětem zakázky jsou stavební práce při rekonstrukci silnice III/2341 v délce 264m v prostoru hráze Holoubkovského rybníka, vč.úseku cca 80m ve směru k sil.II/605.Předpokládá se odtěžení nánosů bahna v pruhu 10m podél hlavní hráze, rozšíření tělesa silnice, odstr. stáv.kčních vrstev vozovky a doprovodného chodníku, úprava napojení MK.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Vranovice u Břas, Třímany, Hlohovice
Zpracování návrhu KPÚ v k.ú. Vranovice u Břas, Třímany, Hlohovice včetně nezbytných prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Dílo musí být zapsatelné do katastru nemovitostí.
Poptávám instalaci FVE
Poptáváme instalaci fotovoltaické elektrárny o výkonu 50 kWp v okrese Rokycany. Montáž na komerční budovu. Střecha sedlová rozměry 40 x13 m,krytina pálená taška(nově přeložená v roce 2009) Přípojný bod na sloupu NN 5 m od budovy. Termín leden-únor 2010 Součást nabídky:typ panelů,typ střídačů,reference společnosti,časový rozvrh samotné ...
Poptávám výstavbu základové desky RD
Zadávám poptávku na výstavbu základové desky pro RD, obdelníkového tvaru 9,5 x 14,5 m, bez vnitřních nosných stěn, v Borku u Rokycan, v termínu červen 2009.Cenu prosím rozdělit na bez materiálu,( jen práci) a i celkovou cenu.