Regenerace a revitalizace bytového domu Denisova 6,8,10,12 v Přerově
Předmětem této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s projektem „Regenerace a revitalizace bytového domu Denisova 6,8,10,12 v Přerově“
Regenerace a revitalizace bytového domu Husova 9 v Přerově
Předmětem této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s projektem „Regenerace a revitalizace bytového domu Husova 9 v Přerově“.
Regenerace a revitalizace bytového domu Jižní čtvrť III/6,7 v Přerově
Předmětem této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s projektem „Regenerace a revitalizace bytového domu Jižní čtvrť III/6,7 v Přerově“.
Regenerace a revitalizace bytového domu Jižní čtvrť IV/4,5 v Přerově
Předmětem této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s projektem „Regenerace a revitalizace bytového domu Jižní čtvrť IV/4,5 v Přerově“.
Domov Seniorů v Hranicích
Předmětem veřejné zakázky je zateplení objektu Domova seniorů v Hranicích a souvisejících stavebních prací. Bližší specifikace v ZD.
Poptáváme výrobce montovaných hal
Poptáváme výrobce montovaných hal.
Kanalizace a ČOV Křenovice - I. etapa
Výstavba jednotné kanalizace o délce 1,2 km a ČOV pro 500 EO, včetně technologického vybavení, ČS, dešťové zdrže, příjezdové komunikace, elektro a vodovodní přípojky k ČOV a dalších objektů, dle zadávací dokumentace. Předmětem veřejné zakázky je kromě stavebních prací, rovněž vypracování dokumentace pro provedení stavby.
Poptávám zateplení fasády RD s dotací EU
Poptávám zateplení zbytku fasády rodinného domu. Specifikace: fasádní šedý polystyrén tloušťky 120 mm a drásaná fasáda omítkou ekolak (zbytek domu je již ekolakem) Plocha: cca 70 m2 (bez oken) Termín: do zimy 2010 nebo jaro 2011 Požadavky: program Zelená úsporám V příloze je foto domu, výkresy na požádání zašlu. U předního spodního okna ...
Poptávám zateplení půdy polystyrenem
Poptávám zateplení půdy rodinného domu z roku cca 1960. Vnitřní rozměry půdy jsou 9,5 x 10,1m. Celková plocha na zateplení je jen 86 m2. Podlaha půdy je z lehkého betonového potěru, pod tím zřejmě trámy a zásyp ze škváry. 10 cm nad podlahou jsou 2 trámy (200 mm) střechy. Zateplovací materiál musí být polystyrén Bachl EPS 100S tloušťky 200 mm (v ...
Poptávám vedení agendy z oboru ekologie
Hledáme firmu na severní Moravě, zabývající se zpracováním dat pro malé znečišťovatele živ. prostředí. Máme zájem o vedení agendy, vyřízení všech potřebných povolení a školení.
Poptávám výrobu střechy na bungalov
Dobrý den, poptávám firmu, která vyrobí střechu na bungalov z příhrad.vazníků vč. pokrytí a klempířských prvků. Termín: 11/2008, místo stavby: Olomoucký kraj - Hranice. Děkuji za nabídky.
Poptáváme zemní práce při výstavbě RD
Dobrý den, jedná se o výstavbu rodinného domu se zahradou (základy, sklep, ...). Potřebujeme tyto stroje: traktorbagr sbíjecí kladivo mynirypadlo (pokud není, tak alespoň dva předchozí). Prosím o sdělení ceny za práci (hodinová sazba). Přerov a ...
Poptávám opravu střechy menšího RD
Poptávám opravu střechy malého RD, výměna staré krytiny za novou, plocha cca. 100 m2, realizace duben - červen 2008 - dodavatelskou formou.
Poptáváme zemní práce pro montáž potrubí
Poptáváme provedení zemních prací pro montáž potrubní přípojky včetně terénních úprav a úprav povrchů. Rozsah prací: cca 250m Termín realizace: prosinec 2007 Lokalita realizace: Karviná Specifikace pro nacenění bude zaslána na vyžádání.
Poptáváme stavbu RD  4+kk
Poptávám stavbu RD 116 m2, ze systému K-Kontrol obec Kokory okres Přerov, 1 patrový 4+kk, dřevěná okna a dveře, elektrické topení, dřevěné podlahy. Výkresy a rozpočtový ceník na ftp://158.194.88.220/projekt/.
Poptávám realizaci plynové přípojky k RD
Poptávám realizaci plynové přípojky dle zpracovaného projektu, včetně výkopových prací, napojení na plynový řad a položení potrubí k domu cca 6-8 metrů, bez regulace a měření. Místo realizace Kojetín. Veškerá dokumentace a povolení vyřízeno, termín realizace květen, červen 2007.
Poptávám opravu střechy,Olomoucký kraj
Poptávám opraváře střech v Olomouckém kraji.