Rekonstrukce chodníků II.
Zadavatel má v úmyslu realizovat rekonstrukce chodníků na území KRNAP a jeho ochranného pásma. Projektové dokumentace jednotlivých chodníků obsahují přesný popis požadavků na celkové řešení všech částí. Tyto dokumentace tvoří přílohu č. 1 této zadávací dokumentace.
III/3002 Hořice - náměstí Jiřího z Poděbrad, 2. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/3002 Hořice - náměstí Jiřího z Poděbrad, 2. etapa“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
III/29920 Kuks - Stanovice, rekonstrukce komunikace, I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/29920 Kuks - Stanovice, rekonstrukce komunikace, I. etapa“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
II/325 Chlum - Velký Vřešťov - Mostek, km 33,251 - 35,757
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „II/325 Chlum - Velký Vřešťov - Mostek, km 33,251 - 35,757 (6. etapa))“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
MVN Vlčkovice, obnova vodního díla
Odstranění nánosů z MVN Vlčkovice v objemu cca 11 074 m3. Těžení sedimentu bude probíhat za vypuštěného stavu nádrže, vytěžený sediment bude uložen na sousední pozemky ZPF. Předmětem plnění je dále rekonstrukce vodního díla spočívající v utěsnění tělesa hráze a rekonstrukci bezpečnostního přelivu a spodní výpusti.
Rekonstrukce kina Vesmír
Předmětem této veřejné zakázky je realizace rekonstrukce stávajícího kina Vesmír, které svou zastavěnou plochou vyplňuje celý st. p. p. č. 1053 v Katastrálním území Trutnov. Objekt, který je předmětem rekonstrukce, se skládá ze dvou základních částí (funkčních jednotek), objektu kina a objektu kavárny - rotundy, které na sebe navazují a jsou ...
III/3051 Albrechtice nad Orlicí - hranice okresu RK - PA, I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla III/3051 Albrechtice nad Orlicí - hranice okresu RK - PA, I. etapa“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Modernizace měnírny Nový Hradec Králové
Předmětem této veřejné zakázky je provedení stavebních prací a poskytnutí souvisejících dodávek a služeb, jejichž hlavním účelem je realizace modernizace měnírny Nový Hradec Králové. Předmět veřejné zakázky bude proveden za stálého provozu měnírny Nový Hradec Králové při současném zachování trolejbusové dopravy v napájených úsecích (zadavatel ...
Rekonstrukce lesních cest a mostu
Zadavatel má v úmyslu realizovat rekonstrukce lesních cest a mostu na území KRNAP a jeho ochranného pásma. Současné povrchy lesních cest jsou mnoholetým provozem opotřebované. Dochází k rozpadu asfaltového povrchu. Projektové dokumentace jednotlivých lesních lest a mostu obsahují přesný popis požadavků na celkové řešení všech částí. Přesný popis ...
III/32523 Třebnouševes - Rašín
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "III/32523 Třebnouševes - Rašín". Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
III/32428 Popovice - Třesovice
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/32428 Popovice - Třesovice“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Pamětník - rekonstrukce mostu ev.č. 32722-4
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla Pamětník - rekonstrukce mostu ev.č. 32722-4. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce a modernizace víceúčeIového stadionu Hronov
Účelem stavebních prací je provedení modernizace současného sportovního stadionu. Jedná se o jednopodlažní objekt sportovního zázemí s tribunou o celkové zastavěné ploše 853 m2 s výškou atiky ploché střechy 3,65 a 5,32 m od přilehlého terénu, dále sportovní plochy jako atletický ovál 200 m se sprinterskou rovinkou a dalšími atletickými ...
Úlibice, protipovodňová ochrana
Řešený úsek je situován v zastavěné části obce Úlibice
Rekonstrukce chodníků
Zadavatel má v úmyslu realizovat rekonstrukce chodníků na území KRNAP a jeho ochranného pásma. Projektové dokumentace jednotlivých chodníků obsahují přesný popis požadavků na celkové řešení všech částí. Přesný popis požadavků na celkové řešení všech částí je zapracován v projektových dokumentacích ke každému chodníku.
Bělá, Kvasiny, protipovodňová ochrana
Realizace stavby spočívající ve vybudování liniového protipovodňového opatření na Q20. V rámci akce dojde k rekonstrukci dvou jezů, která bude spočívat v jejich odstranění a vyrovnání nivelety dna toku. Ve dně bude modelována kyneta šířky cca 1 m pro koncentraci nízkých průtoků. Břehy budou stabilizovány těžkou kamennou rovnaninou. Dále dojde ke ...
Stavební úpravy MŠ Lužická - zateplení a rekuperace
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení zateplení, rekuperace a stavebních úprav objektů Mateřské školy Lužická, Severní 842, 500 03 Hradec Králové-Slezské Předměstí, včetně provozování technických a technologických zařízení, a poskytování servisních služeb.
Stavební úpravy MŠ Třebechovická - zateplení a rekuperace
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení zateplení, rekuperace a stavebních úprav objektů Mateřské školy Třebechovická, Třebechovická 837, 500 03 Hradec Králové, včetně provozování technických a technologických zařízení, a poskytování servisních služeb.
Benecko, Mrklov - náhrada nekapacitních zdrojů a dostavba přivaděče pitné vody - nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je zkapacitnění dožilého a technicky nevyhovujícího vodovodního přivaděče Bátovka v úseku od hlavní sběrné jímky prameniště po Mrklov. Součástí zakázky je dále výstavba vodovodního přivaděče pro Mrklov, výstavba nového vodojemu Mrklov a výstavba zásobních vodovodních řadů. Součástí zakázky je i obnova všech komunikací ...
III/3024 Broumov - Šonov, km 0,000 - 0,540, I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "III/3024 Broumov - Šonov, km 0,000 - 0,540, I. etapa". Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
III/3172 Borohrádek, 2. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/3172 Borohrádek, 2. etapa“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce rybníku Hlíza a části cesty HC2 v k.ú. Dřevěnice
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce rybníku Hlíza na ochrannou nádrž a rekonstrukce části cesty HC2 v k.ú. Dřevěnice dle schváleného plánu společných zařízení v rámci KoPÚ Dřevěnice. Rekonstrukce rybníku Hlíza zahrnuje odstranění sedimentů na ploše 38 767 m2, odstranění současných objektů, vybudování nového sdruženého objektu a rozšíření ...
BD Hajnice, novostavba a rekonstrukce ubytovací a správní budovy
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací, souvisejících služeb a dodávek, zajištění a předání kolaudačního souhlasu nebo kolaudačního pravomocného rozhodnutí příslušného stavebního úřadu, dle kterého je možné užívat dokončenou stavbu ve smyslu § 119 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění ...
Kanalizace a ČOV v městské části Žireč
Předmětem projektu je výstavba splaškové kanalizace a výstavba čistírny odpadních vod ve Dvoře Králové nad Labem, v městské části Žireč, která je součástí města Dvůr Králové nad Labem.