Sportovní hala Chodov - zhotovitel stavby
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebního Sportovní hala Chodov. Bližší popis předmětu veřejné zakázky bude uveden v projektové dokumentaci, doplněné o výkaz výměr a soupis prací a dodávek, která bude poskytnuta uchazečům, kteří budou vyzváni k podání nabídky.
Výstavba nájemního objektu v areálu SOTES - Město Sokolov
Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou, jejímž předmětem je dodávka stavebních prací – výstavba nájemního objektu v areálu SOTES.
Snížení tepelných ztrát objektu – kino Alfa
Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou, jejímž předmětem je dodávka stavebních prací – zateplení a výměna oken.
Úpravna vody Horka – zajištění kvality vyráběné vody
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto výběrového řízení je provedení a obstarání veškerých prací a zhotovení děl nutných úplnému dokončení stavby Úpravna vody Horka – zajištění kvality vyráběné vody v rozsahu a za podmínek stanovených projektovou a zadávací dokumentací.
Revitalizace budovy městského úřadu - 1. etapa: zateplení
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto výběrového řízení je provedení a obstarání veškerých prací a zhotovení děl nutných úplnému dokončení stavby Revitalizace budovy městského úřadu - 1. etapa: zateplení v rozsahu a za podmínek stanovených projektovou a zadávací dokumentací.
Výměna topných zdrojů
Výměna topných zdrojů u obytných budov a u budov ve vlastnictví města dle specifikace v příloze zadávací dokumentace veřejné zakázky a související služby, zejména zpracování projektové dokumentace, kde bude vyžadováno stavební povolení, demontáž starých topných zdrojů a montáž nových a související stavební práce, včetně likvidace starých zdrojů.
Výstavba BPS Horní Slavkov a BPS Odolice
Předmětem zakázky bude výstavba 2 bioplynových stanic.
Poptávám rekonstrukci bytového jádra
Sháním firmu na rekonstrukci bytového jádra a kuchyně včetně kuchyňské linky (bez spotřebičů) elektroinstalace v nové koupelně a kuchyni. Byt 4+1 (v os. vlastn.) v panelovém domě, ve 2. patře. Termín realizace listopad 2008. cena do 140 tis.
Hledám stav.firmu zaměřenou na statiku
Poptávám stavební firmy zaměřené na statiku střech a trámů, vaznic. Karlovarsko popř. Západní Čechy.