Modernizace sportovišť na ZŠ Tomáše Šobra v Písku – I. etapa
Jedná se o modernizaci hřiště pro kopanou, lehkoatletické dráhy, basketbalového hřiště, hřiště pro tenis a volejbal. Dále je předmětem plnění zakázky oprava oplocení areálu a oprava drenážního systému a jeho odkanalizování.
Obnova úpravny vody Písek
Předmětem veřejné zakázky je provedení obnovy úpravny vody v Písku
Revitalizace sídliště Portyč - 1.etapa
Předmětem veřejné zakázky je úprava oblasti ohraničené ulicemi Pražská, Dvořákova, Třebízského a řekou otavou, včetně ulice Přemyslovy a vnitrobloků, ohraničených okolními budovami. V celém prostoru budou rekonstruovány pozemní komunikace, chodníkové plochy a veřejná zeleň. VZ bude peovedena dle PD a výkazu výměr vypracované projekční kanceláří ...
Čimelice - ČOV a dostavba kanalizace
Předmětem zakázky je výstavba ČOV a dostavba jednotné kanalizace vč. napojení přilehlých nemovitostí na nové jednotné kanalizační stoky.
Obnova rybníka Hánovec Malý v k.ú. Písek
Účelem stavby je obnovit funkci rybníka. Vytěžení rybničního sedimentu, úprava zátopy, zvýšit reteční objem rybníka, úprava hráze, výpustního objektu a bezpečnostního přelivu, vybudování zpevněného kádiště, snížení loviště a obslužné komunikace.
Obnova rybníka Hánovec Velký v k.ú. Písek
Účelem stavby je obnovit fukce rybníka. Vytěžení rybničního sedimentu, úprava zátopy, zvýšit reteční objem rybníka, úprava hráze, výpustního objektu a bezpečnostního přelivu, vybudování zpevněného kádiště, snížení loviště a obslužné komunikace.
Realizace úspor energie v Nemocnici Písek, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je zateplení vybraných objektů Nemocnice Písek, a.s. certifikovaným zateplovacím systémem, výměna stávajících výplní oken a dveří za nové plastové, tepelná izolace střech a další opatření v rozsahu stanoveném projektovou dokumentací zpracovanou obchodní firmou Ing. Jaromír Havlíček - PROJKA se sídlem Nádražní 1936, ...
Veřejný vodovod sídel obce Drhovle
Předmětem plnění je stavba vodovodu, vodojemu, přípojky NN a automatického systému řízení, přenosy dat. Umístění stavby je dáno účelem stavby - zásobení pitnou vodou. Trasa vodovodu je vedena po obcích s ohledem na následné napojení jednotlivých nemovitostí a trasy ostatních inženýrských sítí.
Rybník Marván - odbahnění a výstavba přelivu
odbahnění rybníka (odtěžení 11 870,7 m3 sedimentu), vybudování bezpečnostního přelivu, měrné a monitorovací prvky
Program modernizace komunikací II. a III. třídy Jihočeského kraje (P3)v okrese Písek
Předmětem plnění veřejné zakázky je modernizace komunikací: II/121 křižovatka II/105 – hranice okresu Příbram • III/02024 Písek – Borečnice; III/10552 křižovatka II/105 – Křižanov
Přístavba a stavební úpravy pavilonů v areálu ZŠ Tomáše Šobra v Písku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce a dodávka technologie, tzn. přístavba pavilonu 1. stupně a rekonstrukce stravovacího pavilonu na ZŠ T.Šobra a MŠ Písek, Šobrova 2070.
Poptávám sádrokartonářské práce
Sádrokartonová přepážka autosalonu cca 14m dlouhá, výše 2,5m, kotvena do podlahy, uprostřed do sloupu. Požadavek na průchod, buď šoupací dveře cca 100cm, nebo vstup otvorem. prosím o cenovou nabídku, zároveň s termínem realizace a časovou náročností. Lokalita - JČ-PÍSEK
Poptávám opravu zděného plotu a vrat
Poptávám opravu zděného plotu a vrat rodinného domku (viz.přiložené foto) v obci Čimelice 100, okr.Písek. K poškození došlo nárazem nákladního automobilu. Předem pro pojišťovnu požaduju rozpis prací s finančním vyčíslením.
Poptávám stavební rekonstrukci
Poptávám opravu Domu v Chelčicích. Dům pro hosty: střecha+střešní okno,střešní izolace, postavit malé schody se zábradlím, opravit podlahu Hlavní dům : Schody z kuchyně do OG , 2 střešní okna , 1 okno ve stěně , plynové vedení .
Poptávám provedení střešní krytiny
Poptávám provedení střešní krytiny.