Krajské komunitní a poradenské centrum
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací, a to rekonstrukce budovy na adrese třída Legionářů 1468/36, 586 01 Jihlava na nové polyfunkční komunitní centrum, podle zadávacích podmínek uvedených v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Poptáváme lustrové komponenty
Poptáváme lustrové komponenty.
Krajské komunitní a poradenské centrum
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací, a to rekonstrukce budovy na adrese třída Legionářů 1468/36, 586 01 Jihlava na nové polyfunkční komunitní centrum, podle zadávacích podmínek uvedených v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Rekonstrukce Horáckého zimního stadionu v Jihlavě – výměna střechy
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce a výměna střechy Horáckého zimního stadionu v Jihlavě (projekt typu design & build podle standardů FIDIC – Yellow Book).
Revitalizace Masarykova náměstí v Jihlavě
Předmětem soutěže je revitalizace a zlepšení parametrů užitnosti a obytnosti Masarykova náměstí v Jihlavě. Zadavatel hledá koncepci dopravy, městské zeleně, a městského mobiliáře s respektem k urbanistickému vývoji centra významného historického města a jeho pamětihodnostem. Cílem je zatraktivnit hlavní jihlavské náměstí pro delší a častější pobyt ...
Transformace Domova Kamélie Křižanov I. - Třešť
Rekonstrukce dvou domů rodinného typu v Třešti pro celkem 12 klientů s mentálním a kombinovaným postižením s vysokou mírou podpory. Součástí zakázky je rovněž vybudování prostor pro denní aktivity klientů a denního stacionáře, který bude sloužit i pro osoby s postižením z řad veřejnosti.
Poptávám plastové plotovky
Poptávám plastové plotovky na výplň vjezdové dvoukřídlé brány s kovovým rámem. Těsně vedle sebe nebo s minimální mezerou, aby byla brána neprůhledná. Rozměr brány je š. 3,5m a v. 2,0m. Navrhněte prosím výplň (dekor dřeva), prosím o cenovou nabídku včetně dopravy a šroubů. Je nutno nějak připravit rám? Místo: Loučky okr. Jihlava.
Poptáváme nátěr dveří a zárubní
Pro SVJOD Jihlava sháním natěrače. Požadavek nátěr zárubní a dveří v suterénu a u sklepů. Celkem 31 ks. Dveře stáří 60 let, 1/3 sklo. Uveďte, prosím, přibližnou cenovou nabídku.
Mateřská škola, ul. Na Dolech, Jihlava
Předmětem veřejné zakázky je novostavba dvoupodlažního objektu mateřské školy pro 100 dětí s internátním provozem a přilehlou zahradou. Součástí stavby je napojení na inženýrské sítě, vybudování bezbariérových přístupových komunikací, parkoviště, chodníků, veřejného osvětlení, kontejnerového stání a sadových úprav.
II/406 Dvorce – Telč, 2. stavba
Předmětem veřejné zakázky je přestavba stávající stykové křižovatky silnic II/406 a II/639 na novou okružní křižovatku a v rekonstrukci extravilánové části Studnice-Telč v délce 3 665 m.
Cyklostezka R08 Jihlava - Pávov
Předmětem veřejné zakázky je vybudování cyklistického propojení města Jihlavy s částí města Pávov a napojení průmyslové zóny, kde sídlí významní zaměstnavatelé Jihlavské sídelní aglomerace. Vlastní cyklostezka, která vychází z Generelu cyklistické dopravy města Jihlavy, je vedena převážně v extravilánu města v prostoru mezi železniční tratí ...
VŠPJ - Výstavba a adaptace prostor pro technické laboratoře a dílny
Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v adaptaci suterénních prostor za účelem vybudování laboratoře experimentálních měření a strojní dílny pro akademické pracovníky a studenty technicky zaměřených studijních programů.
Vzdělávací a výcvikové středisko ZZS KV
Výstavba vzdělávacího a výcvikového střediska Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina včetně vybudování manipulační plochy pro výcvik, zpevněné plochy, opěrné stěny oplocení a příslušných inženýrských sítí.
Luka nad Jihlavou, výstavba splaškové kanalizace
výstavba splaškové kanalizace a rekonstrukce dešťové kanalizace v ulici Čs. Armády, Zahradní, Polní, Nová, Revoluční, Družby Lidická, Školní s napojením do stávající kanalizace v obci Luka nad Jihlavou, II. etapa – splašková kanalizace, opravy komunikací a zpevněných ploch, přeložky inženýrských sítí, rozšíření kanalizace do části ul. Úvoz v ...
Splašková kanalizace a ČOV, Zhoř
Předmětem veřejné zakázky je stavba splaškové kanalizace a čistírna odpadních vod v obci Zhoř u Jihlavy. Navrhovaná stavba se nachází v zastavěné části obce. Nová splašková kanalizace bude odvádět splaškové vody ze všech stávajících nemovitostí produkujících splaškové vody do navrhované čistírny odpadních vod. V rámci stavby ČOV bude vybudována ...
Vybudování vodovodu, Hrbov
Stavba vodovodního přivaděče Polná – Hrbov (dl. cca 2 031,1 m) včetně ATS s vystrojením a vodovodních řadů (dl. cca 3 674,2 m) a přípojek (80 ks) v obci Hrbov.
VŠPJ - Výstavba výukového centra (zhotovitel stavby)
Předmětem plnění jsou stavební práce blíže specifikovány v zadávací dokumentaci.
II/406 Dvorce – Telč, 1. stavba (Třešť – ul. Revoluční), PD
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace akce II/406 Dvorce – Telč, 1. stavba (Třešť – ul. Revoluční), PD. Součástí veřejné zakázky je výkon autorského dozoru projektanta při realizaci stavby.
Poptávám opravu aku šroubováku
Poptávám opravu aku šroubováku PASS 3,6A1.
II/602 Jihlava – most ev. č. 602-043
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zhotovení stavby „II/602 Jihlava – most ev. č. 602-043“, která spočívá v provedení rekonstrukce mostu ev. č. 602-043 (délka přemostění je 198 m).
Poptávám dlažební kostky
Poptávám dlažební kostky 10/10 z lomu Boršov u Jihlavy.
II/406 Dvorce - Telč, 2. stavba Studnice – Telč, PD
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace akce „II/406 Dvorce - Telč, 2. stavba (Studnice – Telč)“. Součástí veřejné zakázky je výkon autorského dozoru projektanta při realizaci stavby.
Vypracování projektové dokumentace na dopravní stavby v Kraji Vysočina
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektových dokumentací ve stupních DÚR, DSP, PDPS, získání pravomocných správních rozhodnutí, zajištění inženýrské činnosti a výkonu autorského dozoru v rozsahu, jak je blíže stanoveno v zadávací dokumentaci.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Heroltice u Jihlavy a k.ú. Měšín
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Heroltice u Jihlavy a katastrálním území Měšín, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. Návrhy KoPÚ budou zpracovány tak, ...
Poptávám řezivo
Poptávám řezivo, 9ks hranol 160/120 délka 4m, 9ks hranol 180 /120 délka 5 m, 1m3 nesamovaných prken.