Dodávka typového nábytku do novostavby mateřské školy Za Branou v Pacově
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka typového nábytku a interiérového vybavení a poskytnutí souvisejících služeb do novostavby Mateřské školy Za Branou v Pacově.
Koupaliště Polanka - Třebíč, stavební úpravy skokanského bazénu
Předmětem veřejné zakázky „Koupaliště Polanka – Třebíč, stavební úpravy skokanského bazénu“ jsou stavební práce spočívající v rekonstrukci stávajícího skokanského bazénu a skokanské věže v areálu koupaliště Polanka v Třebíči.
Dodávka atypového nábytku do novostavby mateřské školy Za Branou v Pacově
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka atypového nábytku a kuchyňských spotřebičů a poskytnutí souvisejících služeb do novostavby Mateřské školy Za Branou v Pacově.
Revitalizace zimního stadionu v Třebíči, ul. Kateřiny z Valdštejna
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající ve vypracování projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení, zajištění inženýrské činnosti a zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby a výběr dodavatele stavby „Revitalizace zimního stadionu v Třebíči, ul. Kateřiny z Valdštejna“.
Poptávám plastové plotovky
Poptávám plastové plotovky na výplň vjezdové dvoukřídlé brány s kovovým rámem. Těsně vedle sebe nebo s minimální mezerou, aby byla brána neprůhledná. Rozměr brány je š. 3,5m a v. 2,0m. Navrhněte prosím výplň (dekor dřeva), prosím o cenovou nabídku včetně dopravy a šroubů. Je nutno nějak připravit rám? Místo: Loučky okr. Jihlava.
Poptávám realizaci betonového plotu
Poptávám cenovou nabídku na betonový plot, výška ...2m s rovným vrškem, délka ...asi 7,5m. Děkuji
Poptáváme nátěr dveří a zárubní
Pro SVJOD Jihlava sháním natěrače. Požadavek nátěr zárubní a dveří v suterénu a u sklepů. Celkem 31 ks. Dveře stáří 60 let, 1/3 sklo. Uveďte, prosím, přibližnou cenovou nabídku.
Mateřská škola, ul. Na Dolech, Jihlava
Předmětem veřejné zakázky je novostavba dvoupodlažního objektu mateřské školy pro 100 dětí s internátním provozem a přilehlou zahradou. Součástí stavby je napojení na inženýrské sítě, vybudování bezbariérových přístupových komunikací, parkoviště, chodníků, veřejného osvětlení, kontejnerového stání a sadových úprav.
II/406 Dvorce – Telč, 2. stavba
Předmětem veřejné zakázky je přestavba stávající stykové křižovatky silnic II/406 a II/639 na novou okružní křižovatku a v rekonstrukci extravilánové části Studnice-Telč v délce 3 665 m.
Kotelna na biomasu Dukovany a vyvedení tepla, 2. etapa
budova kotelny pro druhý kotel včetně její technologie
Pásový dozer
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks pásového dozeru kategorie Ss včetně dopravy.
Obytný soubor Klafar III – C2 – 1. a 2. etapa, Žďár nad Sázavou
Předmětem veřejné zakázky je výstavba místních komunikací a obytné zóny na okraji města Žďár nad Sázavou. 1. etapa navazuje na nově zastavěné území pro rodinné domy v lokalitě Klafar III – část C1, 2. etapa navazuje na 1. etapu. V současné době se jedná u obou etap o nezastavěné území s druhem pozemku trvalý travní porost a orná půda. V řešeném ...
Cyklostezka R08 Jihlava - Pávov
Předmětem veřejné zakázky je vybudování cyklistického propojení města Jihlavy s částí města Pávov a napojení průmyslové zóny, kde sídlí významní zaměstnavatelé Jihlavské sídelní aglomerace. Vlastní cyklostezka, která vychází z Generelu cyklistické dopravy města Jihlavy, je vedena převážně v extravilánu města v prostoru mezi železniční tratí ...
Sportovní hala Světlá nad Sázavou
Předmětem veřejné zakázky je novostavba sportovní haly v zastavěné části města Světlá nad Sázavou. Stavba haly je situována na části součas. venkovního hřiště ZŠ Lánecká. Objekt sportovní haly se zázemím lze rozčlenit do tří částí. První z nich je vlastní sportovní hala půdorysného rozměru cca 31,6 m x 47,3 m (modulově 9 x 5,20 m). Světlá výška ...
Rekonstrukce osvětlení
Modernizace osvětlovací soustavy ve výrobních a skladovacích prostorech pivovaru včetně venkovního osvětlení a části elektroinstalace a rozvaděčů v dotčených objektech
Krajská knihovna Vysočiny – budova KKV
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavby Krajská knihovna Vysočiny – budova KKV.
Fotbalový a tenisový areál, obj. A
Předmětem zadávacího řízení je výběr nejvhodnější nabídky účastníka, se kterým bude dále uzavřena smlouva na provedení stavebních prací dle projektové dokumentace.
Revitalizace ZŠ Tišnovská 115, Velká Bíteš
Předmět veřejné zakázky (předmět díla podle smlouvy) je specifikován projektem a zahrnuje zejména: 1) Provedení stavby podle zadávací dokumentace, smlouvy, povolení a projektu; 2) Provedení souvisejících prací, dodávek a činností podle zadávací dokumentace a smlouvy.
Poptávám zednické práce
Poptávám zednické práce. V obci Litovany, okres Třebíč, chci opravit či znovu postavit komín budovy a v bývalé koupelně zřídit finskou saunu (zednické práce). Cena dohodou.
Poptávám dodávku garážových vrat, vchodových a interiérových dveří
Poptávám dodávku garážových vrat, dále 4 ks vnějších vchodových dveří do RD, plné nebo málo prosklené, masívní, dveře interiérové 22 ks plné nebo prosklené.
Poptávám malířské práce
Poptávám cenovou kalkulaci na vymalování bytu 230 m2 - bílou barvou. Stěny jsou malované jednou. Malba bez materiálu. Děkuji Pavlovič
Poptávám řetízkovou frézu na vrtačku
Poptávám řetízkovou frézu na vrtačku na čištění dehtu v komíně.
Komunitní centrum Moravia Třebíč
Předmětem veřejné zakázky je vybudování komunitního centra za účelem realizace sociálních, vzdělávacích, kulturních a rekreačních aktivit. Komunitní centrum vznikne rekonstrukcí a přestavbou stávajícího objektu bývalého kina Moravia na ul. Smrtelná, č. p. 389 v Třebíči s využitím vnitrobloku západním směrem od objektu, kde bude vybudována ...
Výstavba inženýrských sítí v lokalitě Nade Vsí
Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba infrastruktury pro novou lokalitu 32 rodinných domů v obci Rudíkov, lokalita Nade Vsí. Podrobný a přesný popis předmětu plnění je uveden v projektové dokumentaci a v soupisu prací, které jsou přílohou č. 1 zadávací dokumentace.
Heřmanov – kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je vybudování nové kanalizační stokové sítě koncipované jako oddílná kanalizace. Tato bude svedena do nově vybudované ČOV, která je rovněž součástí stavby. Geografické rozložení obce umožňuje svedení odpadních vod gravitačním způsobem na jedno místo do ČS, odkud budou splaškové vody čerpány přímo na ČOV. Celkem ...