FN Motol - Provádění kvalifikačních měření čistých prostor, technologického zařízení
Předmětem plnění je pravidelné provádění kvalifikačních měření čistých prostor a servisu vzduchotechniky pro čisté prostory.
Výběr zpracovatele projektové dokumentace pro provedení části stavby k projektu
Veřejná zakázka na služby, zadávaná v nadlimitním otevřeném řízení dle § 56 ZZVZ. Předmětem plnění veřejné zakázky je: zpracování projektové dokumentace pro provedení stavby, výkon autorského dozoru, zpracování dokumentace bouracích prací a výkon navazujících inženýrských činností ke stavebnímu záměru „CENTRUM NOVÁ PALMOVKA PRAHA 8; PROJEKTOVÁ ...
Výstavba smíšené stezky pro cyklisty a chodce s hipostezkou
Vybudování smíšené stezky pro cyklisty a chodce s hipostezkou. Vedle toho dojde také k zalesnění přilehlých okrajů stezky a povýsadbové činnosti.
Ubikace a výběhy koní Převalského
Předmětem plnění této veřejné zakázky je realizace stavebních prací v areálu Zoo Praha, spočívajících ve vybudování nových ubikací a výběhů pro koně Převalského, včetně dalších doplňkových expozic a kompletní úpravy celého prostoru.
Instalace FVE na objektu Řeznictví Provazník
Předmět zakázky je specifikován zadávací dokumentací, zejména její přílohou s názvem Technická specifikace a přílohou s názvem Smlouva o dílo. Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy o dílo mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou, jejímž předmětem je dodávka, instalace a uvedení do provozu firemní střešní fotovoltaické elektrárny ...
Instalace a nájem ochranného lešení pro administrativní budovy ÚMČ Praha 10
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce na administrativních budovách Úřadu městské části Praha 10 z ulice Vršovická a Uljanovská, jejichž cílem je realizace dočasného bezpečnostního opatření za účelem zajištění bezpečného provozu budov v návaznosti na špatný stav stávající fasády. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dodávka a ...
PS 0004 - letiště Kbely - oprava týlové komunikace
Předmětem VZ je provedení oprav živičného krytu týlové komunikace v objektu letiště Kbely.
Poptávám zateplení maringotky PUR pěnou
Poptávám zateplení maringotky zevnitř stříkanou Pur pěnou. 36m2 stěny tloušťka 13cm.. Zateplení střechy maringotky 18 m2 , tloušťka PUR izolace 16 cm. Nabídka ceny za vystříkání tvrdou a měkkou PUR pěnou.
Adaptace bývalých jeslí na dům dětí a mládeže s bydlením komunity
Předmětem zakázky jsou stavební práce, spočívající v provedení změny stavby a přístavby, kterou se objekt půdorysně rozšiřuje a která je vzájemně provozně propojena s dosavadní budovou. Účelem užívání bude dům dětí a mládeže, sociálně-aktivizační služba, bydlení, související administrativa.
Partner pro projekt Dostupného družstevního bydlení - Lokalita Radlická
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je spolupráce vítězného dodavatele se zadavatelem na projektu Dostupného družstevního bydlení, a to za podmínek stanovených zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Fotbalové hřiště s umělým povrchem ve sportovním areálu Štěrboholy
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce fotbalového hřiště s umělým povrchem na části pozemku p. č. 349/1, ulice U Školy 430, 102 00 Praha - Štěrboholy, o výměře cca 6.000 m2, rozměr 98 x 60 m.
Hloubětínský tunel - Projektová dokumentace a autorský dozor
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace pro vydání společného povolení, zajištění vydání společného povolení, vypracování dokumentace pro výběr zhotovitele v podrobnosti dokumentace pro provádění stavby a autorský dozor včetně souvisejících prací, především zaměření, průzkumů a studií.
FN Motol - Pokládka podlahových krytin
Předmětem plnění této veřejné zakázky v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami je zhotovení díla - dodávka a pokládka podlah, podlahových krytin a jejich opravy, na základě jednotlivých požadavků zadavatele.
Revitalizace jeslí Jakutská 1162/4
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy jeslí na adrese Jakutská 1162/4, Praha 10 - Vršovice dle zpracované projektové dokumentace, jejichž součástí je elektroinstalaci fotovoltaického systému a s tím související stavební práce a dále zateplení budovy jeslí.
Projektový management - správce stavby ZŠ V Cibulkách, Praha 5
Služby komplexního projektového managementu stavby
Parkovací dům V Olšinách - projektová dokumentace, inženýrská činnost, autorský dozor
Zadávací řízení je realizováno za účelem uzavření smlouvy mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem, jejímž předmětem je zpracování a/nebo poskytnutí zejména: a) projektové dokumentace všech požadovaných stupňů tak, jak je blíže specifikováno v návrhu smlouvy v rozsahu platné legislativy; b) komplexní inženýrské činnosti - služby pro získání všech ...
FN Motol - Údržbové práce na bazénech, dodávky chemie, odběry a rozbory vody
Předmětem plnění této veřejné zakázky v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami je zhotovení díla: A. Dodávky chemických látek pro zajištění kvality vody a jejich aplikace B. Odběry vody a její rozbory C. Servisní práce na rehabilitačních bazénech, včetně jejich technického zázemí
Parkovací dům Jahodová - projektová dokumentace, inženýrská činnost, autorský dozor
Zadávací řízení je realizováno za účelem uzavření smlouvy mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem, jejímž předmětem je zpracování a/nebo poskytnutí zejména: a) projektové dokumentace všech požadovaných stupňů tak, jak je blíže specifikováno v návrhu smlouvy v rozsahu platné legislativy; b) komplexní inženýrské činnosti - služby pro získání všech ...
Základní škola, Praha 3, Jeseniova 96/2400 - nástavba družiny
Předmětem této veřejné zakázky je rozšíření školní družiny „Základní škola, Praha 3, Jeseniova 96/2400 - nástavba družiny“ na pozemku parc. č. 4128/2, k.ú. Žižkov, a to dle Projektové dokumentace zhotovené společností ZERO ATELIER s.r.o., se sídlem Freyova 1/12, 190 00 Praha 9, IČO: 250 05 146 s názvem „Rozšíření školní družiny - nástavba ...
Rekonstrukce objektu - II. Etapa ZŠ Pod Žvahovem 463, Praha 5
Základním účelem realizace veřejné zakázky je nezbytná přestavba stávající nevyhovující výdejny jídel na kuchyň. Současně dojde k navýšení kapacity jídelny (rozšíření stávající jídelny do atria), která je nyní kapacitně nevyhovující. Při realizaci dojde k vybudování prostor pro družiny včetně hygienického zázemí. Dále se v areálu školy nachází tři ...
Městský dům Za Papírnou
Předmětem soutěže je novostavba městského bytového domu. Pozemek pro nový městský dům se nachází v ulici Za Papírnou, parc. č. 291,292, k. ú. Holešovice o celkové rozloze 783m2 na nároží ulic Železničářů a Za Papírnou v blízkosti stanice metra Nádraží Holešovice či vlakové zastávky Praha Holešovice zastávka. Lokalita se nachází ve specifické ...
Rekonstrukce skladové haly v areálu OP Dubeč
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce stávající ocelové skladové haly v areálu odtahového parkoviště („OP“) Dubeč. Bližší technický a technologický popis jednotlivých součástí předmětu této zakázky včetně projektové dokumentace a výkazu výměr tvoří přílohy zadávací dokumentace.
Multifunkční hala ŠVZ Žihle
Předmětem veřejné zakázky je výstavba multifunkční haly ve školícím a výcvikovém zařízení (ŠVŽ) Žihle. Bližší technický a technologický popis jednotlivých součástí předmětu této zakázky včetně projektové dokumentace a výkazu výměr tvoří přílohy této zadávací dokumentace.
Výkon kontrolní a supervizní činnosti investora
Předmětem plnění veřejné zakázky bude výkon nezávislé a externí kontroly Technického dozoru investora (dále „TDI“), který aktuálně zabezpečuje dozorovou, inženýrskou a poradenskou činnost pro Zadavatele v rámci vybraných úseků stavby Metro I.D (dále jen „Akce“).
Bubenské nábř., rek. komunikace, P7; číslo akce 1000162
Předmětem zakázky je rekonstrukce pozemní komunikace a další související stavební práce v ul. Bubenské nábřeží v úseku od ul. Komunardů k ul. Argentinská v Praze 7 a další související činnosti.