Modernizace následné lůžkové péče v OLÚ Paseka
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce, které modernizují stávající dožilé prostory pavilonů A a C Odborného léčebného ústavu Paseka, příspěvková organizace, IČO 00849081, se sídlem: 783 97, Paseka 145 (dále jen „OLÚ Paseka“), na současnou technickou úroveň požadovanou ve zdravotní oblasti následné péče o pacienty. Areál OLÚ Paseka ...
Materiál pro ZTI
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky náhradních dílů a materiálu pro technický sklad ZTI Fakultní nemocnice Olomouc.
Cyklostezka Újezd-Haukovice
Předmětem PD je vybudování smíšené stezky pro chodce a cyklisty mezi obcemi Újezd a Újezd - Haukovice. Současně dojde k úpravě autobusových zastávek v Haukovicích a s tím spojené dobudování chodníků (přístup na zastávky). Projektem je vyvoláno přeložení HUP.
Výměna technologie MR Západ, dispečinku měníren a stavební úpravy objektu
Předmětem této sektorové nadlimitní veřejné zakázky na dodávky je náhrada kobkové rozvodny 22kV zapouzdřeným rozváděčem, výměna trakční technologie, dálkového ovládání, stavební elektroinstalace a kamerového systému. Nová technologie nahrazuje stávající technologii, která je na hranici životnosti. Nově instalované zařízení si vyžádá stavební ...
Poptáváme mytí světlíků od mastnoty
Poptáváme mytí světlíků od mastnoty ve 12 m výšce, z plošiny v Olomouci.
Chlazení budovy D1, 1.NP - 3.NP
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace nových chladících jednotek umístěných v ambulancích, sesternách a pokojích pacientů v budově D1 1.NP- 1IK ambulance,2.NP- odd.1-1IK, 3.NP- odd.44-REHAB.
Zpracování projektové dokumentace včetně inženýrské činnosti - Odkanalizování obce Samotišky
Předmětem díla je zpracování projektové dokumentace pro vydání společného povolení liniové stavby (DUR+DSP) a pro provedení stavby (DPS/DZS) a projednání dokumentace se správci dotčených inženýrských sítí a stavbou dotčených orgánů a organizací a vlastníky pozemků. Zpracovaná projektové dokumentace bude řešit odvedení odpadních vod z obce ...
Poptávám hoblované desky
Pooptávám hoblované sm/jd desky (na plot). Délka cca 150 cm, tl. cca 18 - 20 mm, šířka cca 10 cm - 20 ks
Elektromontážní práce na zařízeních veřejného osvětlení ve správě zadavatele
Elektromontážní práce na zařízeních veřejného osvětlení ve správě zadavatele
Výměna ocelových podchodů na výtlaku DN500 Štěpánov - Černovír
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova stávajících vodovodních řadů. Jedná se o trvalou inženýrskou stavbu, jejímž účelem je zásobování surovou vodou do úpravny vody Černovír.
Odstavy tramvají Jeremenkova
Předmětem veřejné zakázky je výstavba areálu odstavného kolejiště pro tramvajové vozy, které bude sloužit jednak pro odstavování tramvají v době mimo špičku, tak zde bude prováděna kontrolní a drobná servisní činnost v souladu s požadavky na údržbu a provoz tramvajových vozů. Další podrobné informace k předmětu veřejné zakázky jsou uvedeny v ...
Poptávám studnařské práce
Poptávám studnařské práce. Máme na zahradě vrtanou studnu a je vní málo vody tak bych prosil o prohlobení nebo najít silnější pramen, studna je hluboká cca 7m průměr asi 30cm železná hrůza. Děkuji.
UPOL - Demolice objektu - polyfunkční objekt + ocelová hala
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v demolici objektu OLOMOUC, 17. LISTOPADU 1131/8a, katastrálním území Olomouc-město - polyfunkční objekt + ocelová hala. Přeložky a odpojení sítí zajistí zadavatel, nejsou předmětem veřejné zakázky.
Realizace nástavby budovy A
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních úprav, která řeší dílčí nástavbu v úrovni 3.NP budovy „A“. Ve vztahu k celému objektu se jedná o stavební činnost zasahující dílčí část objektu a to především 3.NP. Lokálně stavba zasáhne i ostatní podlaží (vedení instalací), především 2.NP z důvodu zřízení nového provozního schodiště pouze pro ...
Poptávám zbourání komínu
Poptávám zbourání komínu. Komín je z cihel a nachází se na ulici Lazecká 254, Olomouc rozměry komínu 15,1 m ( 132 m3 ) Nabídněte cenu za kompletní práce související s odstraněním komínu.
Poptávám betonový plot
Poptávám cenovou nabídku na betonový plot. Jedná se o: Plotová deska štípaný kámen 42 Ks Plotový sloupek na 1 m 5Ks koncový sloupek na 1 m 1 Ks Plotový sloupek na 1,5 m 10 Ks Koncový sloupek na 1,5 m1 Ks
Rozvoj vysokorychlostního internetu v NIO Haná-Slovácko
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení dodávek materiálu, stavebních a instalačních prací dle soupisu prací, dodávek a služeb s výkazem výměr a projektové dokumentace projektu „Rozvoj vysokorychlostního internetu v NIO Haná-Slovácko“.
UPOL - Rekonstrukce vnitřních prostor VŠK 17.listopadu - interiér
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž interiérového vybavení 1 NP až 7. NP VŠK tř. 17. listopadu, Olomouc. Jedná se o vybavení kuchyněk, studoven, vestibulů, pokojů, půdních vestaveb a informačního systému.
FF - výměna výtahů v objektu Křížkovského 10
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, spočívající ve výměně výtahů a nahrazení původní technologie výtahů ve dvou stávajících atypických částečně prosklených výtahových šachtách, a drobné práce související s výměnou technologie výtahů. Dále jsou předmětem veřejné zakázky další navržené práce, spojené s opravou stávajícího ...
PF/UPOL - bezbariérové úpravy v budově A
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v úpravách budovy Právnické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci pro zajištění bezbariérového vstupu do objektu A pomocí bezbariérové venkovní rampy a do prostoru přednáškového sálu zvaného „Rotunda“ pomocí zvedací plošiny.
PD - přístavba budovy X
Předmětem veřejné zakázky je vypracování kompletní projektové dokumentace inženýrské činnosti, výkonu autorského dozoru v souvislosti s realizací akce „Přístavba budovy X“ v areálu Fakultní nemocnice Olomouc.
Masarykova třída - most M 10 přes řeku Bystřici
Předmětem veřejné zakázky je oprava stávajícího mostu, který převádí silniční, tramvajový a pěší provoz přes řeku Bystřici. Předmětem opravy je kompletní odstranění stávajících vrstev na nosné konstrukci, provedení nové izolace, vozovky, kolejového svršku, chodníků a oprava zábradlí. Na spodní stavbě a podhledu bude provedena sanace povrchů. ...
Poptávám kartáč hranatý ocel
Poptávám: - 10 ks kartáč hranatý ocel 0,4 30x50 á 36,- Kč bez DPH katalogové číslo 15318 - 10 ks dtto 30x80 á 41,30,- Kč bez DPH katalogové číslo 15325 Novotná Miroslava.
Výměna vodoměrů a ovládání uzavíracích ventilů na vodovodním řádě
Předmětem zakázky je výměna vodoměrů pro jednotlivé budovy s možností přenosu údajů pomocí komunikačního protokolu do nadřazeného monitorovacího systému Aréna, kde bude provedena vizualizace. Dále součástí zakázky je připojení a ovládání uzávěrů vodovodního řádu s elektrickým pohonem včetně vzdáleného ovládání a vizualizace.
II/441 křiž. R35 - hr. kraje Moravskoslezského, úseky betonové vozovky
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla, stavební úprava stávající betonové vozovky silnice II/441 v extravilánech začínající před obcí Kozlov a končící před městem Potštát. Celkem se jedná o pět úseků (objektů). Celková délka všech úseků je 8 822,77 m. Součástí stavby je i provedení oprav a rekonstrukce 11 propustků.