Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lezeckého trenažéru letecké záchranné služby pro nácvik záchrany a evakuace osob a poskytnutí souvisejících služeb. Lezecký trenažér bude instalován na budově výcvikové a školící základny pro Zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje, konkrétně na přístavbě stávající budovy zařízení Heliport LZS v ...
Obnova úpravny vody a rozvodu permeátu pro dialýzu včetně zajištění pozáručního servisu
Jedná se o náhradu stávající reverzně osmotické stanice a stávajících rozvodů na hemodialyzačním středisku zadavatele, která musí být provedena s minimálním narušením stávajícího provozu.
Silnice III/3089 Smiřice - průtah
Projektová dokumentace řeší rekonstrukci úseku silnice III/3089 v intravilánu města Smiřice (okr. Hradec Králové). Řešený průtah je přes celé město Smiřice, celková délka je přibližně 1,1 km. Úsek místní komunikace je navržen tak, aby šířka komunikace byla 7,0 m s rozšířením v obloucích. Komunikace bude označena dopravním značením. Zastávka ...
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky jsou: a) stavební úpravy v 3.NP hlavní budovy školy, kde dojde k přepříčkování m.č. 3.02. Vznikne tak nová odborná učebna zubních techniků m.č. 3.02b s odpovídajícím vybavením včetně nových instalací a rozvodů (ZTI, elektro, UT, VZT…..). Kapacita učebny bude 10 míst, z toho jedno prostorově dimenzované pro osobu se ...
II/298 hranice Královéhradeckého kraje – křiž. se silnicí I/11, km 0,000 – 3,680
Jedná se o modernizaci silnice II. třídy v úseku od hranice Královéhradeckého kraje po začátek obce Krňovice. Úprava řešeného úseku je v délce 3,680 km. Modernizace extravilánu spočívá ve vyfrézování stávajícího krytu, bude – li to nutné odstranění podkladních vrstev v krajích komunikace = sanace krajů, položení nových podkladních vrstev a ...
Výcviková a školící základna pro Zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje - Heliport
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících ve vybudování nového pracoviště vzdělávacího a výcvikového střediska Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje prostřednictvím přístavby stávající budovy zařízení Heliport LZS (výcviková hala).
Výcviková a školící základna pro Zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje - Heliport
Předmětem veřejné zakázky je zajištění výkonu činnosti technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) a poskytnutí souvisejících služeb v rámci realizace stavební akce s názvem „Výcviková a školící základna pro Zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje - Heliport LZS Hradec Králové“.
Rekonstrukce ulice Nádražní – Smiřice – 1. etapa (severní část)
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce severní části ulice Nádražní, která se nachází v západní části města Smiřice, poblíž železniční stanice Smiřice. Konkrétně se jedná o rekonstrukci vozovky, chodníku, sjezdů, vybudovaní parkovacích stáni, rekonstrukce veřejného osvětlení a sadové úpravy.
Most ev.č. 3082-1 Svinary
Jedná se o stavbu nového mostu, který bude sloužit pro převedení komunikace III/3082 přes řeku Orlici. Nový most nahrazuje stávající most z roku 1907, jež je nyní v havarijním stavu. Komunikace III/3082 bude po obnovení silniční dopravy sloužit pro napojení na stávající silnici I/11. Komunikace III/3082 je v předmostích rozšířena na šířku 7,0m, s ...
Poptávám modřínové latě
Poptávám malé množství chybějících modřínových latí+planěk na plot. .Zde je výpis - LAŤ 80mm*45mm*2000mm 1ks, LAŤ 30mm*30mm*1500mm 2ks, LAŤ 60mm*45mm*2000mm 3ks, LAŤ 40mm*45mm*2000mm 3ks, PLAŇKA 25mm*60mm*1750mm 5ks.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – stavební práce
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících ve stavebních úpravách 1. - 5.NP hlavní budovy SUPŠ HNN v Hradci Králové. Jedná se o stavební práce ve stávajících odborných učebnách, spojovacích chodbách a provozních prostorech, rekonstrukci střešního pláště přístavby dílen a revitalizaci ...
Projektová dokumentace pro projekt MEPHARED II
Předmětem Veřejné zakázky je poskytnutí komplexních projekčních služeb v rámci přípravy projektové dokumentace pro projekt MEPHARED 2 v Hradci Králové. Bližší popis předmětu Veřejné zakázky poskytuje Zadavatel jako součást Zadávací dokumentace jakožto Přílohu č. 1 – Specifikace Díla.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – TDS a koordinátor BOZP
Předmětem veřejné zakázky je zajištění výkonu činnosti technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) a poskytnutí souvisejících služeb v rámci realizace stavební akce s názvem „Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – stavební práce“. Předmět veřejné zakázky je dále ...
Modernizace infrastruktury v ZŠ Pouchov
Modernizace infrastruktury v ZŠ Pouchov, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben chemie, přírodopisu a dílen, včetně kabinetů a učeben PC a dále ve vybudování venkovní bezbariérové rampy.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Milady Horákové
Modernizace infrastruktury v ZŠ Milady Horákové, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie, přírodopisu a dílen, učeben PC, včetně kabinetů odborných učeben a dále ve vybudování bezbariérového wc a venkovní bezbariérové rampy.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Nový Hradec Králové
Modernizace infrastruktury v ZŠ Nový Hradec Králové, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky a chemie, včetně kabinetů, učeben PC a dále ve vybudování bezbariérového wc a nového venkovního bezbariérového výtahu.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Josefa Gočára
Modernizace infrastruktury v ZŠ Josefa Gočára, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie, přírodopisu a dílen, a dále ve vybudování bezbariérového wc, vnitřního osobního výtahu a venkovní bezbariérové rampy.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Jiráskovo náměstí
Modernizace infrastruktury v ZŠ Jiráskovo náměstí, spočívající ve stavebních úpravách stávající učebny dílen, učebny PC a dále ve vybudování nového bezbariérového venkovního výtahu ve vnitrobloku.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky a chemie a dále ve vybudování bezbariérového wc a nového bezbariérového venkovních výtahu.
Stavební příprava pro lineární urychlovač III
Předmětem této veřejné zakázky je přístavba objektu č. 23 – Pavilonu profesora Bašteckého pro umístění lineárního urychlovače III a vytvoření zázemí pro jeho provoz a pro pacienty a personál.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Štefcova
Modernizace infrastruktury v ZŠ Štefcova, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie, přírodopisu a matematiky, včetně kabinetů, učeben PC a dílen, a ve vybudování bezbariérového wc a vnitřní bezbariérové rampy.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Štefánikova
Modernizace infrastruktury v ZŠ Štefánikova, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben PC a keramické dílny a dále ve vybudování bezbariérového wc.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Habrmanova
Modernizace infrastruktury v ZŠ Habrmanova, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky a chemie, včetně kabinetů a učeben PC a dále ve vybudování bezbariérového wc.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Kukleny
Modernizace infrastruktury v ZŠ Kukleny, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie, přírodopisu, včetně kabinetů, učeben PC a dále ve vybudování bezbariérového wc a bezbariérové úpravy chodníku před vedlejším vstupem do vnitrobloku.
Modernizace infrastruktury v ZŠ SEVER
Modernizace infrastruktury v ZŠ SEVER, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie a přírodopisu, včetně kabinetů, učeben PC a učeben dílen, a ve vybudování bezbariérového wc.