Chráněné bydlení Hradec Králové DUR+DSP, DPS, DBP, AD
Předmětem veřejné zakázky je vypracování souboru projektových dokumentací vymezeného dále v návrhu smlouvy o dílo (příloha č. 2 zadávacích podmínek), kde výsledných stupněm bude dokumentace bouracích prací (DBP), projektová dokumentace pro provádění stavby (DPS) a projektová dokumentace interiérů a vybavení (PD interiérů a vybavení)a dále výkon ...
Budova ZŠ Předměřice nad Labem, IV. etapa, hlavní budova, podkroví, rozšíření kapacity
Rekonstrukce objektu pro nové využití stávajícího podkroví a nástavba objektu. Vzniknou tak nové kmenové učebny, kabinety, sklad, sociální zázemí pro žáky a úklidová místnost.
Rekonstrukce MŠ Sluníčko Hradec Králové, II. a III. etapa
Rekonstrukce Mateřské školy Sluníčko v Hradci Králové II. a III. etapa, spočívající ve stavebních úpravách SO 01 - 03 a SO 05 zateplení, rekuperace, odstranění „boletických panelů“ a stavební úpravy s tím související, SO 06 obnova zpevněných ploch, obnova vybavení zahrady a SO 07 oplocení. Ve II. etapě se bude realizovat SO 03 a SO 05, ve III. ...
Modernizace měnírny Nový Hradec Králové
Předmětem této veřejné zakázky je provedení stavebních prací a poskytnutí souvisejících dodávek a služeb, jejichž hlavním účelem je realizace modernizace měnírny Nový Hradec Králové. Předmět veřejné zakázky bude proveden za stálého provozu měnírny Nový Hradec Králové při současném zachování trolejbusové dopravy v napájených úsecích (zadavatel ...
Technický dozor stavebníka a koordinátor BOZP na stavbě Inteligentní dopravní systém v Hradci Králové
Předmětem plnění veřejné zakázky je výkon technického dozoru stavebníka a koordinátora BOZP při realizaci stavebních prací s názvem - ,,Inteligentní dopravní systém v Hradci Králové" Hodnota stavebních prací je 229,270,670,00 Kč bez DPH.
III/32428 Popovice - Třesovice
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/32428 Popovice - Třesovice“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Pamětník - rekonstrukce mostu ev.č. 32722-4
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla Pamětník - rekonstrukce mostu ev.č. 32722-4. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Stavební úpravy MŠ Lužická - zateplení a rekuperace
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení zateplení, rekuperace a stavebních úprav objektů Mateřské školy Lužická, Severní 842, 500 03 Hradec Králové-Slezské Předměstí, včetně provozování technických a technologických zařízení, a poskytování servisních služeb.
Stavební úpravy MŠ Třebechovická - zateplení a rekuperace
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení zateplení, rekuperace a stavebních úprav objektů Mateřské školy Třebechovická, Třebechovická 837, 500 03 Hradec Králové, včetně provozování technických a technologických zařízení, a poskytování servisních služeb.
Studie proveditelnosti rozvoje sektoru Hradec Králové sever
Předmětem plnění této veřejné zakázky je vypracování studie proveditelnosti jako jednotného územního nástroje pro řízení rozvoje rozlehlého území severního sektoru města. Studie bude sloužit jako plánovací podklad koordinující udržitelný rozvoj severního sektoru města.
Silnice III/29827 Malšva Lhota - Hradec Králové, II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "Silnice III/29827 Malšova Lhota - Hradec Králové, II. etapa". Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
FN Hradec Králové - reorganizace dětské akutní ambulantní péče - zpracování projektové dokumentace
Předmětem zakázky jsou služby spočívající v provedení předprojektové, projektové činnosti a inženýrské činnosti, jakož i výkonu autorského dozoru v souvislosti s reorganizací dětské akutní ambulantní péče, související infrastrukturou a provozními soubory v areálu Fakultní nemocnice Hradec Králové.
Rekonstrukce ulice Husova třída v Novém Bydžově
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v rekonstrukci ulice Husova třída v Novém Bydžově v délce 370 m, která zahrnuje vybudování nové komunikace, komunikace pro pěší, cyklostezky, parkovacích stání, sjezdů k nemovitostem, přechodu pro chodce (včetně nasvětlení), veřejného osvětlení a rezervní chráničky.
ČOV a kanalizace Boharyně a Homyle
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, resp. dodávky či služby související s těmito stavebními pracemi, spojené s výstavbou gravitační splaškové kanalizace pro odvedení splaškových vod z nemovitostí v Boharyni a v místní části Homyle, včetně kanalizačních splaškových přípojek, a výstavbou nové centrální ČOV.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Lovčice u Nového Bydžova včetně ucelené části k.ú. Lišice
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Lovčice u Nového Bydžova včetně ucelené části k.ú. Lišice (předpokládaný rozsah 880 ha).
FN Hradec Králové - rekonstrukce budov a provozů laboratorních oborů - zpracování projektové dokumentace
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby spočívající v provedení předprojektové, projektové činnosti a inženýrské činnosti, jakož i výkonu autorského dozoru v souvislosti s rekonstrukcí budov a provozů laboratorních oborů v areálu Fakultní nemocnice Hradec Králové.
FN Hradec Králové - reorganizace dětské akutní ambulantní péče - zpracování projektové dokumentace
Předmětem zakázky jsou služby spočívající v provedení předprojektové, projektové činnosti a inženýrské činnosti, jakož i výkonu autorského dozoru v souvislosti s reorganizací dětské akutní ambulantní péče, související infrastrukturou a provozními soubory v areálu Fakultní nemocnice Hradec Králové.
VN Na Druhém Luhu
Rekonstrukce VN Na Druhém Luhu zahrnuje odstranění stávajících železobetonových konstrukcí sdruženého objektu, odtěžení sedimentu ze zátopy VN, opravu hrázového tělesa, vybudování nové spodní výpusti a nového bezpečnostního přelivu. Realizací projektu se zvýší retence vody v krajině, dojde k významnému zvýšení ochrany před povodněmi a ostatními ...
Rekonstrukce ulice Husova třída v Novém Bydžově
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v rekonstrukci ulice Husova třída v Novém Bydžově v délce 370 m, která zahrnuje vybudování nové komunikace, komunikace pro pěší, cyklostezky, parkovacích stání, sjezdů k nemovitostem, přechodu pro chodce (včetně nasvětlení), veřejného osvětlení a rezervní chráničky.
Technicko-bezpečnostní dohled nad vodními díly ve správě Povodí Labe, státní podnik v letech 2021
Spolupráce zhotovitele při zajišťování technickobezpečnostního dohledu (dále jen TBD) nad vodními díly (dále jen VD), k nimž vykonává objednatel práva vlastníka. Rozsah TBD je stanoven zákonem č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů, vyhláškou č. 471/2001 Sb., o technickobezpečnostním ...
Obměna izolátorových boxů pro aseptickou přípravu a manipulaci s cytostatiky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění výroby farmaceutických přípravků - především cytostatik, připravovaných v podtlakových aseptických prostorách s laminárním prouděním, s odtahem mimo budovu, s třídou čistoty A dle standardů GMP (laminární proudění) a ISO 5 dle EN 14644. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění případných souvisejících ...
Multifunkční Fotbalový stadion Hradec Králové
Předmětem zadávacího řízení je výběr nejvhodnější nabídky účastníka, se kterým bude dále uzavřena smlouva o dílo spočívající ve vybudování multifunkčního fotbalového stadionu v Hradci Králové. Součástí stavby, nikoli však výlučně, jsou: demolice, hrací plocha, tribuny západní, severní, východní a jižní, zpevněné plochy, komunikace, parkoviště, ...
Vypracování souboru projektových dokumentací na akci: Výstavba a modernizace Domova U Biřičky
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektových dokumentací, dále jen také „PD“, v dále specifikovaném rozsahu, kde výsledným stupněm bude PD bouracích prací, PD pro provádění stavby (dále též jen „DPS“), PD interiérů a vybavení, zajištění autorského dozoru včetně spolupráce při zadávání veřejné zakázky na stavební práce dle PD. Předmětem ...
FN Hradec Králové - modernizace chirurgických oborů - zpracování projektové dokumentace
Předmětem plnění předmětné veřejné zakázky jsou služby spočívající v provedení předprojektové a projektové činnosti, inženýrské činnosti, jakož i výkonu autorského dozoru v souvislosti s revitalizací a modernizací nemocnice za provozu, související infrastrukturou a provozními soubory v areálu Fakultní nemocnice Hradec Králové.
Mateřská škola, Třebechovice p.O.
Předmětem veřejné zakázky je provedení a obstarání veškerých prací a zhotovení děl nutných k úplnému dokončení stavby s názvem „Mateřská škola, Třebechovice pod Orebem, Tyršova čp. 1032““ v souladu s projektovými dokumentacemi a soupisem prací zpracované projekční kanceláří Ateliér Zídka, architektonická kancelář, spol. s r.o., IČO: 47469218