III/28431 Holovousy
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/28431 Holovousy“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Doplnění ČOV Pec pod Sněžkou. lapák tuků
Předmětem veřejné zakázky je doplnění objektu lapáku tuků v ČOV Pec pod Sněžkou. Cílem zakázky je doplnění technologické linky podzemní ČOV o objekt lapáku tuků s potřebnými strojními součástmi a trubními rozvody.
III/29827 Krňovice - Běleč nad Orlicí - Svinary, II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/29827 Krňovice - Běleč nad Orlicí - Svinary, II. etapa“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Stavební úpravy MŠ Třebechovická - zateplení a rekuperace - IV
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení zateplení, rekuperace a stavebních úprav objektů Mateřské školy Třebechovická, včetně provozování technických a technologických zařízení, a poskytování servisních služeb.
Most ev.č. 304-002 Libňatov
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „Most ev.č. 304-002 Libňatov“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Přístavba domova seniorů v Nové Pace, Svatojánská ul. 494, 509 01 Nová Paka
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce. Stavba obsahuje: SO.01 - hlavní objekt - rekonstrukce 1.NP (změna dispozičního i provozního řešení přízemí, nový hlavní vstup z jižního dvora), zastřešení terasy, výměna požárního schodiště na severním štítu křídla B, přístavba. SO.02 - parkovací objekt SO.03 - zastřešení koridoru mezi ...
II/299 Librantice, intravilán
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „II/299 Librantice, intravilán“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Komunikace k novým RD v obci Syrovátka
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spojené s realizací stavby obslužné komunikace. Jedná se o stavbu místní obslužné, jednopruhové, zklidněné obousměrné komunikace pro lokalitu rodinných domů v délce úseku 350,77m, šíři komunikace 6,0m, pomocné parkovací pruhy šíře 2,0m a vjezdy na jednotlivé pozemky.
II/311 Zákoutí - Šerlich
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „II/311 Zákoutí - Šerlich“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
III/28526 Rokole - Nový Hrádek - neúnosná krajnice
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/28526 Rokole - Nový Hrádek - neúnosná krajnice“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Most ev. č. 32426-1 Radíkovice
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „Most ev. č. 32426-1 Radíkovice“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Pamětník - rekonstrukce mostu ev.č. 32722-4
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „Pamětník - rekonstrukce mostu ev.č. 32722-4“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
II/284 Nová Paka - Lomnická ulice
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "II/284 Nová Paka - Lomnická ulice". Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
II/325 Dolní Brusnice
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „II/325 Dolní Brusnice“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
II/299 Librantice - Libřice, 1. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "II/299 Librantice - Libřice, 1. etapa". Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
II/323 Nechanice - Staré Nechanice, 1. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "II/323 Nechanice - Staré Nechanice, 1. etapa". Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
III/30011 Dvůr Králové nad Labem - Zálesí - Doubravice, 2. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "III/30011 Dvůr Králové nad Labem - Zálesí - Doubravice, 2. etapa (km 2,225 - 3,300)". Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
II/295 Revitalizace Polských mostů - ev.č. 295-014, 295-014B, 295-014C
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "II/295 Revitalizace "Polských mostů" - ev.č. 295-014, 295-014B, 295-014C Přední Labská" . Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Bohdašín  vodovod Bohdašín, Bodhašín  vodovod Vanovka
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě vodovodu v obci Bohdašín a v místních částech Bydlo, Rokole a Vanovka. Vymezení předmětu veřejné zakázky BOHDAŠÍN VODOVOD BOHDAŠÍN: Jedná se o stavební práce spočívající ve výstavbě vodovodních řadů pro zásobování obyvatelstva obce Bohdašín a místních částí Bydlo a Rokole ...
Dodávka a instalace FVE s akumulací o výkonu 99 KWp
Instalace fotovoltaického systému s akumulací elektrické energie pro vlastní spotřebu. Pevně orientované fotovoltaické panely o výkonu budou umístěny na doposud nevyužitých střechách objektů a budov výrobního areálu provozovny „Lisovna“ společnosti BRAHA Plasty, s.r.o., která se nachází na střechách objektů umístěných na parcelách s parcelními ...
Splašková kanalizace a ČOV Libuň
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové splaškové kanalizace a ČOV v obci Libuň.
Snížení energetické náročnosti ZŠ, Železnická 460, Jičín - instalace VZT v kuchyni
Předmětem veřejné zakázky je výměna stávajících rozvodů vzduchotechniky kuchyně ZŠ Železnická za nové VZT jednotky a s tím související menší stavební úpravy.
Snížení energetické náročnosti MŠ Máj, Jičín - instalace vzduchotechniky v kuchyni
Předmětem veřejné zakázky je výměna stávajících rozvodů vzduchotechniky kuchyně MŠ Máj za nové VZT jednotky a s tím související menší stavební úpravy.
Poptávám Tepelně tvrzené sklo
Poptávám tepelně tvrzené sklo (ESG) 6mm – čiré, 1260x530 mm děkuji.
Centrum odborného vzdělávání Volanovská, Trutnov - 1.etapa, stavební práce (SP)
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v řádném zhotovení stavy (díla) s názvem: „Centrum odborného vzdělávání Volanovská, Trutnov - 1.etapa, stavební práce (SP)“. Dílo bude zpracováno dle projektové dokumentace pro provádění stavby zpracované společností ATIP, a.s., sídlem Pražská 169, Horní Předměstí, 541 01 Trutnov, IČO: ...