R35 Hořice - Sadová, DSP/IČ
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou projektové práce ve stupni DSP a výkon IČ ke stavebnímu povolení vč. majetkoprávní přípravy.
R35 Hořice - Sadová, TES, DSP/IČ
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou projektové práce ve stupni TES, DSP a výkon IČ ke stavebnímu povolení vč. majetkoprávní přípravy.
R35 Úlibice - Hořice, TES, DSP/IČ
Předmětem plnění této veřejné zakázky je vyhotovení projektové dokumentace ve stupni dokumentace pro stavební povolení, vybrané dokumenty zadávací dokumentace staveb a výkon inženýrské činnosti pro stavební povolení včetně majetkoprávní přípravy a autorský dozor na stavbě R35 Úlibice - Hořice.
R35 Hořice – Sadová, DSP/PDPS/IČ/AD
Předmětem plnění této veřejné zakázky je: a) Vyhotovení projektové dokumentace ve stupni: i. Dokumentace pro stavební povolení, ii. Dokumentace pro zadání stavby; b) Výkon autorského dozoru stavby; c) Výkon inženýrské činnosti pro stavební povolení vč. majetkoprávní přípravy, to vše ve vztahu ke stavbě „R35 Hořice – Sadová“.
Projektová dokumentace v rozsahu pro stavební řízení, provedení stavby, výběr zhotovitele
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace na projekt: ,,Valdštejnův vědecko-technický park". Projekt řeší stavební úpravy a změnu užívání objektu bývalé jezuitské koleje v Jičíně č.p. 22 na p.č. 42/1 v k.ú. Jičín.
KPÚ v k.ú. Březina u Jičína
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu KPÚ v katastrálním území Březina u Jičína, včetně všech geodetických prací, nezbytných pro obnovu katastru nemovitostí – vyhotovení DKM, v rozsahu 135 ha. Návrh KPÚ bude zpracován tak, aby byl zapsatelný do katastru nemovitostí (dále jen „KN“).
Projektová dokumentace ke stavebnímu povolení projektu Centrum Klášter
Předmětem zpracování nabídky je vypracování kompletní projektové dokumentace k územnímu řízení a ke stavebnímu řízení (spojené územní a stavební řízení) dle přílohy č. 1 vyhlášky č. 499/2006, o dokumentaci staveb, vč. inženýrské činnosti pro získání územního rozhodnutí a stavebního povolení (ve spojeném řízení), vč. vydaného pravomocného ...