VD Boskovice - rekonstrukce, zvýšení bezpečnosti VD za povodní, projektová dokumentace
Předmětem veřejné zakázky je zpracování dokumentace pro vydání stavebního povolení a projektové dokumentace pro provádění stavby v rozsahu zadávací dokumentace pro výběr zhotovitele stavby. Součástí předmětu zakázky je rovněž výkon inženýrské činnosti v nezbytném rozsahu, zahrnující komplexní inženýrské služby pro podání žádosti o vydání ...
VD Letovice - rekonstrukce, projektová dokumentace pro územní řízení
Předmětem veřejné zakázky je zpracování dokumentace pro vydání územního rozhodnutí na stavbu "VD Letovice – rekonstrukce VD“. Součástí předmětu zakázky je rovněž výkon inženýrské činnosti v nezbytném rozsahu, zahrnující komplexní inženýrské služby pro podání žádosti o vydání a následném získání pravomocného územního rozhodnutí na předmětnou stavbu.
MŠ a ZŠ Ráječko - Přístavba
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací spočívající v realizaci přístavby stávajícího objektu základní (ZŠ) a mateřské školy (MŠ) zřizovatele - obce Ráječko. Přístavbou dojde k navýšení stávající kapacity MŠ o 25 míst na 75 míst a navýšením kapacity ZŠ formou získání další učebny s kapacitou 30 žáků s cílem udržení uceleného 1 ...
II/602 Olešná – průtah
Předmětem plnění je vypracování projektové dokumentace ve stupni DSP, PDPS a zajištění pravomocného stavebního povolení pro stavbu II/602 Olešná - průtah.
Poptáváme stavebně projekční práce
Poptáváme projektanta na zpracování dokumentace rekonstrukce zdravotního a sociálního vybavení Základní školy, včetně rozpočtu, z okresu Blansko, nebo JM kraje.
Komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Dolní Poříčí nad Křetínkou, Lazinov a Meziříčko u Letovic
Komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Dolní Poříčí nad Křetínkou, Lazinov a Meziříčko u Letovic včetně vyhotovení dokumentace pro zavedení výsledků KPÚ do katastru nemovitostí.
ÚP Blansko - zpracování PD interiéru a výběrová řízení pro rekonstrukci objektu ÚP, Vodní 9, Blansko
2.1 Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací spočívajících v rekonstrukci stávající budovy Úřadu práce v Blansku. Jedná se o stavební i technologickou část stavby.